Reacties voor: Apple gaat rechtszaken tegen Samsung uitbreiden

Apple heeft de rechtszaken tegen Samsung uitgebreid met een extra land: Zuid-Korea, het land waar Samsung gevestigd is.
Lees het complete artikel → Apple gaat rechtszaken tegen Samsung uitbreiden

Reacties: 19 reacties

  1. Die doos chocolade gaat er dus niet komen. 🙂

  2. Origineel geplaatst door Paul
    Die doos chocolade gaat er dus niet komen.

    Dat denk is dus ook. Ach, bespaart de rechter weer geld 😛

  3. Kunnen ze nu niet gewoon overeen komen?

  4. wat een zooi die rechtzaken.
    ipv gewoon de vrije concurentie te laten spelen.
    Het is toch normaal dat bedrijven gelijkaardige toestellen maken met dezelfde functionaliteit.

    Zo niet, reden we nu allemaal rond in een Ford auto.
    Aangezien er al gsm waren in het tijdperk voor de smartphone mocht Apple dan trouwens ook geen gsm “na”maken.

    Dat gelijkaardige toestellen met dezelfde functies op de markt komen is trouwens het beste voor de consument. (qua prijs omdat er dan geen monopolist is zoals Apple zo hard probeert te zijn)

    Dit zegt alles.

  5. haha tuurlijk doen ze dat. Zou ik ook doen als een rechter al 2 keer mij gelijk heeft gegeven.

    laat het uitbuiten maar beginnen.

  6. Haha grappig, de galaxy s2 is niet een kopie van de iphone, maar iets wat veel beter is, ik heb me iphone ingeruild voor de s2 en ben blij ook

  7. Komt bij mij een gedachte op dat apple korting wil op onderdelen.
    En als samsung zijnde zou je toch niet meer aan apple onderdelen willen verkopen na al die rechtszaken.?

  8. Ik vind dat Apple best hoog spel speelt. Samsung is veruit de belangrijkste onderdelen leverancier. Natuurlijk gooien ze ook hun eigen glazen in als ze Apple een kunstje flikken bij de onderdelen maar ik zou niet gek opkijken als Samsung straks zegt: zoek het maar uit. Zonder Samsung als leverancier kan Apple het wel shaken. Er zijn niet zo makkelijk andere suppliers te vinden met de capaciteit van Samsung. Dat gaat ze eventueel klanten kosten omdat ze de vraag nu al niet aankunnen.

  9. Origineel geplaatst door Marco
    Haha grappig, de galaxy s2 is niet een kopie van de iphone, maar iets wat veel beter is, ik heb me iphone ingeruild voor de s2 en ben blij ook

    HAHAHA, hetzelfde hier.
    Ben nu ook erg tevreden met mijn S2

  10. Boe-hoe, stelletje kleuters zijn het!

  11. Wie vergelijkt nu Apple iPhone met Samsung ??? Maar goed smaken verschillen!!

  12. Origineel geplaatst door Bastiaan
    Origineel geplaatst door MarcoHaha grappig, de galaxy s2 is niet een kopie van de iphone, maar iets wat veel beter is, ik heb me iphone ingeruild voor de s2 en ben blij ookHAHAHA, hetzelfde hier. Ben nu ook erg tevreden met mijn S2

    Alé kom,nu wil ik het weten,wat vinden julie zo geweldig aan die s2?In mijn opinie kan het niet op tegen de iPhone maar ik ben benieuwd.

  13. Origineel geplaatst door Bastiaan
    Origineel geplaatst door MarcoHaha grappig, de galaxy s2 is niet een kopie van de iphone, maar iets wat veel beter is, ik heb me iphone ingeruild voor de s2 en ben blij ookHAHAHA, hetzelfde hier. Ben nu ook erg tevreden met mijn S2

    @ Bastiaan en Marco; toch een intrigerende vraag: als je dan zo tevreden bent over je Galaxy (wat uiteraard prima is), wat doe je dan nog op een site genaamd de iPhoneclub? Toch een beetje heimwee? 😉

  14. @Marco: Toch jammer dat samsung dit niet zelf kon bedenken , maar dat Apple eerst met een iphone in 2007 moest komen om anderen wakker te schudden.

  15. Mijn vriendin heeft onlangs een galaxy S2 gekocht, ti’s een heerlijke telefoon, vooral omdat ik al een jaar de iphone 4 heb dus beetje op uit gekeken. Maar na een aantal dagen “gespeeld” te hebben met de galaxy S2 gebruik ik toch echt liever de iphone 4, alles zit gewoon beter in elkaar, gebruiksvriendelijker en vooral het wifi ontvangst van de galaxy S2 is zeer slecht in vergelijking met de iphone 4! Achter in het huis heb ik met de S2 geen verbinding en met de iphone 4 wel!

    Al met al voor 1 á 200 euro goedkoper is het een redelijke telefoon die galaxy s2 maar naar mijn mening niet te vergelijken met de iphone 4 die desondanks al een jaar oud is het in vele voor mij belangrijke punten beter doet.

  16. Wat gaan jullie een iPhone 4 vergelijken met een galaxy S2?
    Je vergelijkt een telefoon van 2010 met eentje van 2011..
    Waarom wacht je niet op de volgende iPhone en ga die vergelijken met de galaxy S2.

  17. @Siqy:

    Helemaal juist,ik had net hetzelfde gevoel.Daarom,ik wil weten wat ze zo super vinden aan het toestel om het gebruiksgemak van iOS vaarwel te zeggen.

  18. @EricE:
    Aangezien de iphone eerder applicaties krijgt als android ben ik toch altijd wel benieuwd welke applicaties mij te wachten komen te staan. Ik moet zeggen iphone is stuk gebruiksvriendelijker maar android is een stuk goedkoper en je kan er vaak nog meer mee ook.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.