Reacties voor: Apple gaat mogelijk stoppen met iPhone 4 Bumper Case

Apple gaat stoppen met de Bumper Case voor de iPhone 4, zegt geruchtensite 9to5mac. Dat zou kunnen wijzen op een nieuwe vormgeving voor de iPhone 5 of het feit dat Apple de case gewoon niet meer wil verkopen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 30 reacties

  1. Niet alleen die bumpers zorgen voor schade maar ook de smart cover van de iPad heeft schade aangericht. Hebben meer hier last van?!

  2. Ik ben flabbergasted, wilde net een gaan kopen.

  3. De bumper is echt een drama product. De metalen band rond mijn iPhone was compleet geruïneerd. Probleem bij Apple gemeld maar die deden er uiteraard niets mee. Echt een van de slechtste producten ooit van Apple. Het idee was goed, het zag er leuk uit maar de uitvoering zwaar onvoldoende.

  4. Bestaat er een case waar de metalen rand niet onder degradeert door vuildeeltjes? Heb er al twee hele verschillende geprobeerd zonder succes helaas, beide geen bumper.

  5. Heb na een jaar de bumper verwijderd en de zijkanten zitten vol beschadigingen. Uiteraard is het mijn eigen schuld omdat ik de iPhone niet heb schoongemaakt (echtwel) en niet tussentijds de bumper heb verwijderd om de boel schoon te maken (twee keer per maand).
    Erg jammer product, nu ik die “naakte” iPhone 4 zie vraag ik me elke keer weer af waarom ik ooit die gekke bumper heb gebruikt.. (heb nooit antenne problemen gehad.. Vond het er mooi uitzien…)

    Schaf maar af dat bumpertje levert veel te veel nadelen op!

  6. @daan: Zat er net nog naar te kijken idd gewoon slijt lekken op mijn ipad2!!!!

  7. Origineel geplaatst door daan
    Niet alleen die bumpers zorgen voor schade maar ook de smart cover van de iPad heeft schade aangericht. Hebben meer hier last van?!

    schade? op geen van beide iPad2 last van

  8. Hier ook schade op de plek waar de magneetjes zitten op mijn iPad2. Erg jammer vind ik dat! Ergens is er toch niet helemaal goed over nagedacht over die smartcover! En ik merkte het al na 2 weken.

  9. Hoe is de metalen rand dan beschadigd door de case? Ik heb indertijd gekozen voor de Griffin Reveal Edge (was een van de gratis cases die Apple indertijd weggaf), en de zijkanten en achterkant lijken vrijwel onbeschadigd.

  10. Hoe kan een rubber randje n godsnaam je metalen rand van je iphone beschadigen? Ik heb die bumper nu al een jaar en nog nooit last van gehad.

    Theoretisch lijkt me dit ook erg lastig…rubber wat metaal aantast. Mensen die hier last van hebben doen toch echt hele andere dingen en geven dan een reepje rubber de schuld. Net als toen met die antenne ontvangst onzin. 99,9999999999% heeft er geen last van en die overige verzinnen gewoon een smoes om iets de schuld te kunnne geven.

    Ga toch fietsen aub!

  11. Dan geef ik jou graag mijn iphone in handen en dan kun jij mooi een antenne signaal verlies(tot geen signaal aan toe) constateren. serieus!

  12. Waar ik meer moe van word zijn al die geruchten:gaaaaap:
    Niet ten nadele van iphoneclub..maar al die ‘anonieme bronnen’ die allemaal iets over de nieuwe iphone denken te weten!
    Beter laat Apple iets van zich horen met een goed nieuw product voordat het veel ‘casual’ klanten gaat verliezen!!

  13. @Daan: je kan het ook gewoon niet lezen als er mogelijk of misschien of zo staat toch

  14. Dus: je doet er een hoesje om hem te beschadigen?

  15. Origineel geplaatst door Sjakie van Woop
    Net als toen met die antenne ontvangst onzin. 99,9999999999% heeft er geen last van en die overige verzinnen gewoon een smoes om iets de schuld te kunnne geven.Ga toch fietsen aub!

    Sjakie als ik met mijn 3g in de trein internet radio luisterde viel die nooit weg.. Nu met de 4 wel.. T zal niet veel zijn maar die antenne is echt wel minder

  16. @Sjakie van Woop: Ja dit kan prima. Wanneer er maar een paar vuildeeltjes onder komen en deze kunnen net wel net niet vrij bewegen onder case, schaven deze de hele metalen rand kapot. Daarvoor raad ik ook een om gewoon eens in de zoveel tijd even je case eraf te halen en het hele zaakje schoon te maken.

  17. @JD: Speck PixelSkin HD for iPhone 4! Super covertje!

  18. Wel ik heb zo een stickerrand besteld en deze eerst op de bezel geplakt en dan pas de bumper ik heb nergens beschadegingen en minstens 1 x per week de boel zuiver maken…de bumper doet zen werk dus goed,als ervaren iPhone gebruiker weet je waar de problemen gaan zitten en kan je ze dus proberen te voorkomen.

  19. @JD: Ik heb het al vaker gezegd, maar bij dezen nog maar een keer: bestskinsever for the win! Kosten nog geen tien euro voor full body protection, inclusief verzending en je hebt ze binnen een paar dagen binnen. Ze hebben een veel betere uitsnede dan bodyguardz of invisible shield, en je kan ze in combinatie met elke case/bumper gebruiken zonder je druk te maken over krassen of beschadigingen.

  20. Voor de mensen die het raar vinden dat die rubberen hoes de rand van de iPhone aantast. Het is echt waar. Heb toen mijn nieuwe iPhone uit het doosje kwam direct de rubberen bumper er op gedaan en nu zitten er verschillende plekjes op de Alu band met beschadigingen. Ik ben uiterst zuinig op m’n telefoon en heb ditzelfde fenomeen nu al met twee telefoons meegemaakt.

    Verder vind ik t een beetje jammer dat het weer om een of ander vaag gerucht gaat.

  21. Origineel geplaatst door dirkjan
    Ik ben flabbergasted, wilde net een gaan kopen.

    Als je toch graag een bumper wil, neem dan die van SGP, zijn erg goed en mooier ook. En je krijgt er de beste screenprotectors bij! En dat voor dezelfde prijs!!

  22. Misschien dat een eventuele iPhone 4S wel helemaal geen antenne problemen meer heeft. Dan is dit ‘lapmiddel’ natuurlijk ook niet meer nodig. De slogan wordt dan: iPhone 4S met ingebouwde bumpercase! 🙂

  23. Origineel geplaatst door Sjakie van Woop
    Hoe kan een rubber randje n godsnaam je metalen rand van je iphone beschadigen? Ik heb die bumper nu al een jaar en nog nooit last van gehad.Theoretisch lijkt me dit ook erg lastig…rubber wat metaal aantast. Mensen die hier last van hebben doen toch echt hele andere dingen en geven dan een reepje rubber de schuld. Net als toen met die antenne ontvangst onzin. 99,9999999999% heeft er geen last van en die overige verzinnen gewoon een smoes om iets de schuld te kunnne geven.Ga toch fietsen aub!

    Wel vreemd idd dat plastic die schade aan de metalen rand kan aanrichten, maar je moet niet zeggen dat mensen smoesjes verzinnen om iemand de schuld te geven. Ken in mijn omgeving en op het werk een aantal mensen die ook de Apple bumper gebruiken en ze hebben er helaas bijna allemaal last van, de 1 nog iets erger dan de ander.

  24. Origineel geplaatst door prcko
    Wel vreemd idd dat plastic die schade aan de metalen rand kan aanrichten, maar je moet niet zeggen dat mensen smoesjes verzinnen om iemand de schuld te geven. Ken in mijn omgeving en op het werk een aantal mensen die ook de Apple bumper gebruiken en ze hebben er bijna allemaal last van, de 1 iets erger dan de ander.

    Als je iphone met bumper in je zak zit terwijl je een wandeling maakt over het strand, of weet ik veel hoe het komt, bestaat de mogelijkheid dat er vuiltjes (of zand van het strand) tussen de bumper en de iphone terechtkomen. deze zaken beschadigen de metalen rand, niet het rubber. iedereen weet toch dat het object waar je met wil krassen sterker moet zijn dan het object waar je op wil krassen … bij mijn weten is rubber nog altijd zwakker als metaal 😀 let er dus op dat je de bumper af en toe eens van je iphone haalt en hem proper maakt voor hij er terug rond gaat, dat zal het slijtage een heel pak afremmen.

  25. De bumper doet wel degelijk schade aan de metalen rand 😉 dit komt niet door de bumper maar door het vuil die tussen de Bumper en de iphone kruipt et vuil trek krassen.. Bij mijn iphone is de linker en rechterkant beschadigd van de metalen rand nu gebruik ik de bumper niet meer om verdere schade te voorkomen 😉

  26. Bij DealExtreme voor een paar dollar ‘n nep-lederen mapje gekocht … werkt prima, al meer dan een jaar lang, geen kras te zien op mijn iPhone.

    🙂

  27. Dealextreme is gewoon een goede site heb er ook meerdere goede hoesjes en boxjes vandaan voor heeeel goedekoop

  28. Wat een gezeur. Mensen het gaat hier om een gebruiksproduct en op iets wat je gebruikt krijg je gebruikssporen! Simpel als wat. Wil je je iPhone niet beschadigen? Bewaar hem in de originele verpakking en ga met een ouwe Nokia de straat op.

    Eigenlijk zou de iPhone een metalen achterkant moeten hebben als de iPod classic. Na een jaar gebruik ga je van spiegelend naar diep mat. Prachtig!

  29. Bij mij zit mijn iphone(door mijn werk)ook nog eens in een boterhamzakje.iedereen kijkt altijd wel maar er komt geen zand of vuil tussen.

  30. De enige reden dat de prijs zo hoog lag/ligt, is omdat zoveel mensen recht(en gebruik maakte) van de “gratis” bumpercase. Die kosten moeten ook weer ergens uitgehaald worden, dus volgens mij hebben ze dat gewoon verrekend met de hoesje uit de winkel. Waarschijnlijk lag het initieel eerder ommenabij de 20 euro(wat ik nog steeds te duur vindt). Maar dat zijn nou eenmaal de prijzen bij “premium” producten.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.