Reacties voor: Apple gaat Misfit Shine activiteitentracker verkopen in Apple Store

De Apple Store gaat de Misfit Shine verkopen - een aluminium activiteitentracker ter grootte van een knoop. John Sculley werkte mee aan het apparaat.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 8 reacties

  1. Daar is de app Moves toch voor ontwikkeld? Geen los (en geld kostend) apparaatje voor nodig, dunkt me…

  2. Ik zie wel voordelen. Ik heb er met sporten een hekel aan om mijn iPhone op zak te hebben. Met deze knoop ergens op of in je sporttenue kan je toch je vorderingen volgen en na het sporten syncen met je iPhone!

  3. @Aaipad: Werkt dit niet op bluetooth dan? Collecteert hij de data die je vervolgens kan syncen? Zou idd super zijn tijdens sporten! Heb m`n iphone toch niet op zak tijdens het squashen of voetballen. Wel benieuwd naar batterijduur etcetera. (Niet dat ik zo lang sport maar toch…)

  4. @Philip:
    Als je de promo op de website bekijkt, dan zie je iemand in een badpak! Ik ga er van uit dat daar geen waterdichte binnenzak in zit…. Syncen doe je door de knoop op je scherm te leggen. Als dat ding constant in verbinding zou moeten staan met je iPhone, dan moet je hem vastplakken op je scherm!

  5. Heb die van mij vandaag ontvangen.

    Hij synct idd met bluetooth als je hem op het scherm legt (je hoeft niet te pairen dus hoe het precies werkt weet ik niet). Je download dan dus de gegevens en je kan hem dus niet realtime bekijken in de app.

    Hij is waterdicht.

    Er zit een knoopcel in die ca. 4 maanden mee gaat.

    Edit: PS: De app is niet iOS 7 compatible, dwz syncen werkt niet.

  6. @Thomas: En na die 4 maanden? schroef je hem open en moet je er zelf een nieuwe knoopcel in doen en kun je weer vooruit? of moet je je misfit shine inwisselen?

  7. Origineel geplaatst door Aaipad
    @Philip: Als je de promo op de website bekijkt, dan zie je iemand in een badpak! Ik ga er van uit dat daar geen waterdichte binnenzak in zit…. Syncen doe je door de knoop op je scherm te leggen. Als dat ding constant in verbinding zou moeten staan met je iPhone, dan moet je hem vastplakken op je scherm!

    De Shine is inderdaad waterdicht. Ik heb hem een aantal dagen in bezit. In feite een luxe stappenteller.
    Dat syncen is natuurlijk een gimmick, je hoeft niet per-se de shine op de iPhone te leggen, maar het ziet er wel cool uit inderdaad. syncen gebeurt alleen als je dat handmatig start, er is geen continue verbinding, gelukkig.

    Origineel geplaatst door Rob
    @Thomas: En na die 4 maanden? schroef je hem open en moet je er zelf een nieuwe knoopcel in doen en kun je weer vooruit? of moet je je misfit shine inwisselen?

    Je krijgt al 1 reserve batterij erbij en heel simpel te vervangen. Zit zelfs een stukje gereedschap bij om de shine open te wippen

  8. Ik heb hem nu al 2 weken mogen uitproberen en ik was in eerste instantie bang dat het me snel zou vervelen. Dit is echter totaal niet zo. Keer op keer verleg je juist je grenzen en ik ben daadwerkelijk meer gaan sporten. Niet alleen door de shine natuurlijk, maar het is wel de perfecte manier om elke dag te zien hoeveel calorieën je per dag verbruikt.

    Je kan elke dag (of standaard) instellen hoeveel punten (1 punt = 1 calorie) je elke dag wil halen (/verbruiken). En ja ja: ook even naar de printer lopen telt de shine gewoon mee, dus iedere stap telt ;).

    Ik vind het een heel leuk hebbedingetje en het helpt je om bewust na te denken hoeveel je nu beweegt op een dag. (Zonder continu gps aan te hebben of met bluetooth te syncen. Je moet idd handmatig syncen wat ik erg fijn vind.) Met hardlopen overigens gebruik ik nog wel runkeeper, want de shine houdt niet bij waar je loopt (gps, dat vind ik ook niet erg), maar ook niet hoeveel kilometer je loopt. Met hardlopen wil je dat juist wel weten ;).

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.