Reacties voor: ‘Apple gaat in 2013 meerdere Apple Stores in Nederland openen, waaronder Haarlem’

Apple gaat in 2013 meerdere Apple Stores openen in Nederland, zo meldt een tipgever aan NU.nl. Naast Amsterdam en Den Haag zou ook Haarlem op de rol staan.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 98 reacties

  1. Volwaardige markt? Je bedoelt volwaardige markt in het westen. Serieus, waarom Haarlem? Utrecht of Eindhoven lijkt me iets logischer wat betreft spreiding :S

  2. Het oude pand van McDonalds op de Grote Markt? Misschien een beetje klein en dan zou het buren zijn met iCentre… 😉

  3. Inderdaad een beetje vreemd dat alle Apple stores in Holland liggen. De spreiding is ver te zoeken. Eindhoven, Breda of Utrecht was echt een stuk beter geweest..

  4. @Zayn: Inderdaad! De Apple Store in Den Haag was een goed idee omdat ze een steeds groter gebied kunnen bereiken. Maar Haarlem is zowat op loop afstand van Amsterdam! 😛

  5. @Zayn: Volwaardige markt is wat de tipgever zegt. Wordt meer mee bedoeld, dat Nederland voor Apple als afzetmarkt groot genoeg is geworden om een eigen store-management te rechtvaardigen. Niet dat volledige dekking is bereikt.
    Persoonlijk vind ik Haarlem niet logisch, zo vlakbij Amsterdam. Qua verzorgingsgebied zouden Rotterdam, Eindhoven en Zwolle logischer zijn. Of desnoods Utrecht/Amersfoort.

  6. Ik hoop straks me Iphone 5s te halen in de nieuwe Apple store in Den Haag ! ben benieuwd wanneer deze open gaat !

  7. Waar blijft die Belgische Apple store he.. :p

  8. Weten jullie ook toevallig of er een Apple Store in België komt?

  9. Cool Apple store in Haarlem 🙂 zal de icentre leuk vinden! Volgens mij zou de oude Mac aan de grote markt wel een aardige locatie zijn, staat nu leeg.

  10. Arnhem mag er ook wel eentje krijgen. Zo tussen Amsterdam en Dusseldorf

  11. Ze zouden beter eens één in België openen!

  12. Hey Gonny, zin om de informatie over de Apple Store in Zwolle te delen? Ben benieuwd :p

  13. Op de vacaturepagina van Apple zijn in NL 3 locaties aangegeven:
    – Amsterdam, (Amsterdam, Amsterdam-Amsterdam, Bunnik)
    – Haarlem
    – Venray

    Den Haag ontbreekt dus vreemd genoeg, maar Bunik en Venray staan er wel weer bij ?!

  14. Nu een Apple Store hier in Berkel en Rodenrijs :p

  15. Origineel geplaatst door Gonny van der Zwaag
    Daar maakt Apple zich niet druk over, zoals je in Den Haag al kon zien. Ook vlakbij een bestaande Apple-dealer.

    In het geval van Haarlem zouden ze letterlijk naar elkaar zitten… Maar andere punt blijft bestaan, locatie lijkt me wat te klein.

    Kan me verder eigenlijk niet echt een “Apple waardige” locatie bedenken in Haarlem…

  16. Apple denkt aan z’n centen en aangezien hier in de buurt al het geld zit en dure huizen rijke mensen

  17. Zijn eigenlijk maar 3 opties in Haarlem:
    * Grote houtstraat waar de enorme outlet winkel zat (en daarvoor een kledingwinkel waar ik de naam niet meer van weet)
    * Een paar panden daarnaast waar Free Record Shop, Expo & Cosmo zaten, al wordt er al heel lang geroepen dat daar een ZARA komt.
    * Grote Markt, in de oude Brinkmann Passage. Dan komen ze letterlijk naast (en boven en achter) de iCenter.

    De laatste zou de mooiste optie voor ze zijn, op de 2e optie staat nu alleen de gevel overeind, de 1e optie is nét begonnen met verbouwen.

  18. Wat is het verschil met iCenter? Want daar kon ik ook mijn iPhone kopen (Assen, Sneek, Groningen)

  19. De ‘oude’ McDonald’s aan de Grote Markt lijkt voor de hand te liggen… of zouden ze de Brinkmann passage opgekocht hebben voor een MEGA Apple Store? 😉

  20. @Erwin: Dat zou wel een goeie locatie zijn. En dan kunnen ze gelijk 5 verdiepingen vullen met Apple producten 😉

    Even out-of-the-box trouwens… Het Millenium gebouw op Verwulft. Ook wat klein, maar ik zie goede kansen om de klok die aan die boog hangt te vervangen voor het Apple-logo 😉

  21. Een goed pand in Haarlem welke voldoet aan de culturele stijl en m² is lastig in Haarlem denk ik.
    Het oude mc Donalds pand heeft totaal geen uitstraling hiervoor.

    Dit zou een optie kunnen zijn.

  22. Ik vrees dat dit een canard is van Nu.nl. Waarom zou Apple personeel vragen voor een winkel in Haarlem, terwijl Den Haag nergens in de vacatures wordt vermeld? Is dit niet het aanstaande personeel voor Den Haag?

    Als Apple naar het kleine centrum van Haarlem komt, was dit nu wel bekend geweest.

    Heeft Apple naast Venray geen distributiecentrum in regio Haarlem (Schiphol/Hoofddorp)? Dat zou de vermelding Haarlem verklaren.

    In heel Europa staan Apple Stores toch in de grotere steden, en worden veelal bijzondere locaties gekozen. Rotterdam en Maastricht lijken dan meer voor de hand te liggen.

  23. Het voormalig pand van Free Record shop (Grote Houtstraat 93) wordt flink aangepakt. Zou zo maar kunnen??

  24. Utrecht zou centraal zijn, arnhem/nijmegen voor t oosten

  25. Hoorde gister al dat in de smedestraat mogelijk een Mediamarkt gaat komen. Voor mij lijkt het oude postkantoor wel wat, geen idee wat er nu zit. Of de oude “forecast” dat is achter de gevel helemaal plat gegooid.

  26. t gaat natuurlijk allemaal om hoeveel potentiële kopers er wonen, mensen met geld en aantal en vlgs mij voldoet Haarlem daar wel aan… zie t als een invasie begonnen in t westen, rest van NL zal volgen! tip voor Apple zelf, in Utrecht, oud postkantoor aan de Neude!

  27. Origineel geplaatst door René
    Een goed pand in Haarlem welke voldoet aan de culturele stijl en m² is lastig in Haarlem denk ik. Het oude mc Donalds pand heeft totaal geen uitstraling hiervoor.Dit zou een optie kunnen zijn.

    Ik dacht ook precies aan dit pand!
    Brinkman te groot, McDonalds te klein.

  28. Zo ongeveer 12 miljoen inwoners van Nederland wonen in de randstad; de overige 5 verspreid. Een Apple store in den haag, Haarlem en Amsterdam is dus een prima spreiding van winkels, Utrecht en rotterdam is dichtbij genoeg voor de dunbevolktere gebieden in het oosten en zuiden. Zo zou ik het aanpakken in ieder geval. En dan misschien Maastricht nog maar dat zou een belachelijk klein draagvlak hebben

  29. Ik zou het bericht van Nu.nl maar met een dikke korrel zout nemen. Apple gaat echt niet een onbekende locatie voor een nieuwe Apple Store verraden in vacatures. Officieel hebben ze Den Haag niet eens aangekondigd. Vacatures zelf verwijzen steevast naar ‘Diverse’.

  30. En een Apple Store in Middelburg natuurlijk, daar zit immers nog maar 1 Premium Reseller.. Dan heb je pas echt spreiding…

  31. of… Waarschijnlijk verwarren ze Haarlem met Harlem in NYC en denken ze dat dat een wijk is van Amsterdam! 😉

  32. @Victor: Wat dacht je van Terneuzen haha

  33. Ik had er liever één in Groningen gezien. :'(

  34. @Sander: Nee, er wonen minder mensen en het is daar wel erg crimineel.. Middelburg is wat centraler in Zeeland..

  35. Ik denk dat de winkel van Haarlem in de Grote Houtstraat komt. Je hebt dat pand waar de ZARA in komt en dan naast de Chasin’ is er nog best een behoorlijk pand. Mijn floormanager van de H&M (waar ik werk) is ook naar het pand geweest en die zeiden al iets over een Amerikaans telecombedrijf. Vaag, maar het zal Apple wel zijn dan.

  36. Mij lijkt een apple store in Zwolle wel heel relaxt, is voor de mensen in het noorden goed te doen, en vanuit het midden en oosten ook perfect bereikbaar. Maar ik vind het wel apart dat ze er straks waarschijnlijk in Nederland 3 of meer hebben terwijl er in heleboel landen nog geen een zit. Volgens mij zitten ze nu pas in 13 landen.

  37. @Sander: In Terneuzen zeker niet!! Daar wordt alles door de winkeliersvereniging en de gemeenteraad tegengehouden!!

  38. Altijd weer in de Randstad, je zou er een minderwaardigheidscomplex van krijgen. Ik snap ook wel dat er hier in Boerenhol niet 1 komt (alhoewel, je zou ze de kost moeten geven die hier voorbij rijden) maar waarom niet in Breskens of Terneuzen?

  39. Een Apple Store in Haarlem zou een onlogische stap zijn wat mij betreft. Begin maar eens met Utrecht, Eindhoven of Den Bosch, en bijvoorbeeld Zwolle. Een stuk logischere keuze, het is dan wel een minder dichtbevolkt gebied, maar 2 Stores op zo’n 20 kilometer van elkaar af..

  40. @Patrik: Niet dat ik het ooit zie gebeuren. Maar als ze dit zouden tegenhouden zijn ze echt achterlijk haha.

  41. Ik begrijp het niet.
    Met Utrecht in plaats van Haarlem (naast Amsterdam) lijkt me een veel betere keus.
    Denk aan de vele consultancy bedrijven in Utrecht; centrale ligging; alle treinen lopen zo ongeveer via Utrecht enzovoorts.

  42. Origineel geplaatst door Victor
    @Sander:Nee, er wonen minder mensen en het is daar wel erg criminieel.. Middelburg is wat centraler in Zeeland..

    In zeeland wonen over het algemeen minder mensen, mogelijk is het ook erg crimineel maar dat durf ik niet met zekerheid te zeggen 😉

  43. Lijkt mij niet logisch ivm zeer slechte spreiding. Natuurlijk wonen er veel mensen in de Randstad, maar er wonen nog altijd meer mensen buiten die regio. Locaties als Utrecht/’s-Hertogenbosch, Eindhoven, Arnem/Zwolle liggen wat mij betreft veel meer voor de hand.

    We zullen zien…

    Origineel geplaatst door Ferry
    Zo ongeveer 12 miljoen inwoners van Nederland wonen in de randstad; de overige 5 verspreid. Een Apple store in den haag, Haarlem en Amsterdam is dus een prima spreiding van winkels, Utrecht en rotterdam is dichtbij genoeg voor de dunbevolktere gebieden in het oosten en zuiden. Zo zou ik het aanpakken in ieder geval. En dan misschien Maastricht nog maar dat zou een belachelijk klein draagvlak hebben

    Hou het aub bij de feiten Ferry. Uit Wikipedia:

    De Randstad telt afhankelijk van de begrenzing, tussen de 6,6[6] en 7,6 miljoen inwoners (de vier Randstadprovincies tezamen). Meestal wordt uitgegaan van 7,1 miljoen mensen

    Waar komen die overige 5 miljoen vandaan ;-p

  44. @Douwe: Zijlstraat 47 had een ABN, en die heeft amper tot geen etalageruimte. Lijkt me sterk, al is de Zijlstraat wel enorm aan het opkomen met bijzonder dure kledingmerken.

    Haarlem is trouwens niet zo’n gekke keuze, is al jaren achter elkaar beste winkelstad van het jaar, heeft al jaren de beste winkelstraat van Nederland, etc. Er komen erg veel toeristen van Amsterdam een dagje naar Haarlem en heel veel yuppen (lees: geld) vertrekken uit Amsterdam naar het o-zo-dichtbije maar rustige Haarlem. En dan niet te vergeten Bloemendaal en Heemstede om de hoek, een van de rijkste gemeenten van Nederland.

    Ik denk dat Apple dat een belangrijkere keuze vindt dan dekking over het hele land.

  45. Ik hoor niemand over het Noorden. Misschien 1 centrale store in het Noorden? Groningen ligt dan natuurlijk het meest voor de hand. Maar voor de centrale ligging is Assen ook een goede locatie. Deze Apple-store heeft dan als verzorgingsgebied Friesland, Groningen, Drenthe en (Noord-)Overijssel.

  46. Is de Jopenkerk in Haarlem al geopperd als locatie?

  47. Het oude PTT gebouw is ook wel een optie. Of het politiebureau.

  48. En Arnhem dan?

  49. Misschien in het oude Cinema Palace of de Brinkmann

  50. Waarom niet in Maastricht? 🙂

  51. Hilarisch heb de vacature gelezen! Een bachelor opleiding voor verkoop manager hahaha! Ik krijg buikpijn van het lachen! Ik ben een it’r met ruim 13jr ervaring in Unix/Linux en behoorlijk veel kennis van osx en Apple producten en ik zit te denken m’n bachelor te halen! Zeg maar een nurd die ook graag mensen helpt! En als kroon op m’n leven sluit ik af met een baan bij een Apple store hahahah!! Hmmm neh denk het niet! En das ook de reden dat de meesten die in winkels werken meer verstand hebben van ….uhh geen idee waar Ze verstand van hebben. Zoals gezegd in de tv serie THE bigbang theorie “genius bar” paradox!!

  52. Wat dachten jullie van het pand waar de free record shop,cosmo en expo inzaten? Pand is helemaal gesloopt op gevel na….

  53. Postkantoor Neude in Utrecht wordt een Magnaplaza. Er zijn veel mooie panden aan de Oudegracht, zoals de Free Record Shop (staat leeg), Selexyz en de Winkel van Sinkel. Het allerbeste pand voor Apple is denk ik de “WE Store Utrecht” (check Google Images) op de hoek tussen Vredenburg en de Bijenkorf. Die is goed in het zicht voor langskomend verkeer, winkelend publiek én is ideaal voor een glazen trap.

  54. Je mag je huiswerk nog eens overdoen. De Randstad telt om en nabij 7 miljoen mensen. Dan blijven er dus 10 miljoen over die in andere delen van het land wonen.

  55. Wat ik wel interessant vind is dat waar eerst den haag stond nu Haarlem staat. Met bijna exact dezelfde advertenties. 2 weken geleden stonden daar bij Den Haag nog een lading advertenties.

    smpie, ik snap je commentaar op het personeel van de AppleStore niet zo. Of je bent er werkelijk nooit geweest, of je hebt toevallig een keer een foute ervaring. Maar het is echt onzin om te zeggen dat ze nergens verstand van hebben.

  56. Maastricht: goede euregionale ligging met grote afzetmarkt vanuit Aken en Luik. Mooie historische panden. Apple, kom er maar in!

  57. Ik zeg Maastricht.

  58. Ik zeg België. Er is nog geen Apple store in België. Ik stel voor Hasselt. Er zijn daar tal van mooie panden waar je een mooie draaitrap in kwijt kan. Of als het dan toch echt in nl moet kies dan Eindhoven. Hoed bereikbaar voor be en de.

  59. Ik denk de Brinkmanpassage. De oude mc Donalds is te klein.

  60. Ik denk dat het oude postkantoor een goede optie is. Het is een historisch gebouw, heeft een grote en hoge hal met uitstraling. Is wel in de stijl met het pand in Amsterdam. Het pand wordt momenteel verbouwd en opgeknapt. Staat leeg en heeft geen borden met te koop / huur of zo.

  61. Yeeee ik woon in haarlem

  62. @Ferry: Het draagvlak van Maastricht, met als achterland de Euregio met Aken en Luik is een stuk groter dan je zou denken.

  63. Ik denk nu dat er een Apple store komt in:
    Rotterdam
    Den haag
    Utrecht
    Eindhoven
    Groningen
    Almere
    Nijmegen

    Allemaal grote steden.
    Het lijkt er voor mij op dat er dit jaar 1 Apple store komt in Rotterdam,Den haag,Haarlem,Almere en Utrecht

    @peer: Dat is omdat ze nog niet zin begonnen met Apple Store België of Apple Store Benelux.
    Het is nu echt Apple Store Nederland.
    Dus het duurt nog wel een tijdje (1-3 jaar) voordat ze in België beginnen ze gaan nu in al die grote steden van Nederland een Apple store plaatsen.

  64. @Michel: En 1 in de Efteling

  65. Door de Harlem Shake natuurlijk.

  66. Gerucht AppleStore in Zwolle??? Geloof daar niks van, meer een in:

    Groningen
    Arnhem
    Enschede
    Eindhoven
    Maastricht

    En daarna pas een in de wat kleinere plaatsen.

  67. Origineel geplaatst door Barend
    @Michel: En 1 in de Efteling

    Ja, natuurlijk komt er ook 1 in de Efteling.

  68. Origineel geplaatst door Nielss
    Ik dacht ook precies aan dit pand!
    Brinkman te groot, McDonalds te klein.

    Geen van beide, mischien is het jullie opgevallen dat de oude Free Record Shop pand enorm was en die nu gesloopt is en daar een volledig nieuw pand kom dat qua grotte logisch is voor een Apple Store? Juist daar zet ik mijn geld op dat die daar komt.
    Trouwens die iCenter in Haarlem mag weg, allemaal aso’s dia daar werken die je maar extras aan willen smijten.

  69. Origineel geplaatst door Bas
    Cool Apple store in Haarlem zal de icentre leuk vinden! Volgens mij zou de oude Mac aan de grote markt wel een aardige locatie zijn, staat nu leeg.

    Icenter kan zijn deuren dan wel sluiten.
    Maar dat is niet erg een service van lik mijn vestje.

  70. @Peter: lijkt me niet, aangezien het bestemd is voor de gemeente Haarlem!Het gebouw waar de freerecordshop zat, komt een zara! Naast de sting zit ook nog een groot pand, waar de gesloopt en gebouwd word!

  71. Misschien is brinkmann de oude bioscoop een mooie plek. Lekker ruim mooie centrale plek in de stad. Ook veel cafés dus duidelijk zichtbaar!

  72. @Benno: Niet waar. Stil es ofzo. Je weet echt niet waar je het over hebt als je dat soms denkt. De hele tijd. De AppleStore moet naar de Nassaulaan komen, daar staat een coffeeshop waar die best in kan. En dan past het ook nog.

    @Zimmie: Nee dank je.

  73. Haarlem heeft ook nog een winkelpand leeg staan, hier heeft vroeger Britain gezeten, dit is ook een groot pand!

    Maar toch vraag ik me af, of er daadwerkelijk een Apple store komt.

  74. @Victor: Ehm. Middelburg. Ja, waarom niet? Of, zoals Socrates al zei: “Waarom?”

  75. Origineel geplaatst door welkom
    Het oude PTT gebouw is ook wel een optie. Of het politiebureau.

    Oude postkantoor wordt nieuw gemeentekantoor & Politiebureau ligt te ver uit de route.

    Origineel geplaatst door Thijs
    Haarlem heeft ook nog een winkelpand leeg staan, hier heeft vroeger Britain gezeten, dit is ook een groot pand!Maar toch vraag ik me af, of er daadwerkelijk een Apple store komt.

    Britain zat op de 1e & 2e verdieping en was alleen per roltrap bereikbaar. Daaronder zit Kruitvat. Is daarnaast ook wel een schijtlelijk pand.

  76. Origineel geplaatst door Thijs
    @Peter: lijkt me niet, aangezien het bestemd is voor de gemeente Haarlem!Het gebouw waar de freerecordshop zat, komt een zara! Naast de sting zit ook nog een groot pand, waar de gesloopt en gebouwd word!

    De oude Forecast ja, maar daarboven zitten woningen. En dat Forecast pand is ook niet echt bijzonder mooi toch? Het zou kunnen dat ze het contract van Zara hebben overgenomen. Van de oude FRS+Expo staat enkel nog de gevel overeind. McDonalds op de Grote Markt lijkt me de meest voor de hand liggende optie. Prachtige zichtlocatie, mooi diep pand, kan je volledig doortrekken naar Brinkmann. iCentre kan dan opdoeken ja, maar ik denk niet dat iemand daar een traan om gaat laten. Irritant personeel en haast nooit iets op voorraad.

  77. Origineel geplaatst door Gonny van der Zwaag
    Daar maakt Apple zich niet druk over, zoals je in Den Haag al kon zien. Ook vlakbij een bestaande Apple-dealer.

    Dat klopt. Maar het is natuurlijk een gigantisch voordeel als men voor Apple-producten en support al daar naartoe kwam. Dan zijn mensen al op voorhand gewend dat Apple daar te vinden is.

  78. Ik geef de Brinkmannpassage de grootste kans; centraal gelegen, staat leeg, grote ruimte, verdiepingen (dus ruimte voor een mooie glazen trap :)), ingang Grote Markt en Barteljorisstraat!
    Apple Store kom maar op!!!!
    Een blije Haarlemmer!

  79. Origineel geplaatst door sanderevers
    Nu een Apple Store hier in Berkel en Rodenrijs :p

    Goed idee, is niet zolang fietsenxd

  80. Waarom geen 1 in Rotterdam en Breda dan heb je 1 lijn waar Apple Stores liggen..

  81. In het pand van de Cosmo en free record shop opent dit jaar een nieuwe zarah dus die valt af als locatie! Zou wel top zijn Apple winkel in haarlem!

  82. Oké ik schaam me kapot heb het waarschijnlijk omgedraaid na n paar colleges over de bevolkingsverdunning van de overige regio’s van Nederland… Maar wat overeind blijft staan is dat de meeste mensen van nl in die regio wonen en alhoewel Haarlem en Amsterdam voor mij beide ver weg zijn, snap ik Apple’s blik wel en die andere regio’s die komen ongetwijfeld ook nog wel, alleen n lagere prio… T is maar waar je je zorgen over maakt, de iCentre doet het voor nu toch ook prima 😉

  83. Origineel geplaatst door Peter
    Ik denk dat het oude postkantoor een goede optie is. Het pand wordt momenteel verbouwd en opgeknapt. Staat leeg en heeft geen borden met te koop / huur of zo.

    Daar komt de gemeente Haarlem zelf: De Zijlpoort heet dat.

  84. Is er nu nog nooit iemand opgevallen dat Den Haag sinds paar dagen weg is, en dat in Haarlem exact dezelfde advertenties staan als in Amsterdam? Volgens mij is dit een storm in een glas water!!?

  85. Origineel geplaatst door wubbe
    Daar komt de gemeente Haarlem zelf: De Zijlpoort heet dat.

    Sarcasme modus aan: en toen bleek dat gemeente haarlem voor zichzelf wel geld heeft, maar niet voor hun inwoners die dat nodig hebben , sarcasme modus uit.
    Ik vind het trouwens hilarisch, een bachelor opleiding af hebben om een verkoper in een apple store te worden, waarvoor heb je die nodig?!

  86. Origineel geplaatst door Patryk
    Sarcasme modus aan: en toen bleek dat gemeente haarlem voor zichzelf wel geld heeft, maar niet voor hun inwoners die dat nodig hebben , sarcasme modus uit.

    Ja, zo denkt de gemeente Haarlem inderdaad. Die inwoners zijn maar lastige mensen. Jij woont zeker (ook) in Haarlem?

  87. Origineel geplaatst door iFeun
    Ik begrijp het niet. Met Utrecht in plaats van Haarlem (naast Amsterdam) lijkt me een veel betere keus. Denk aan de vele consultancy bedrijven in Utrecht; centrale ligging; alle treinen lopen zo ongeveer via Utrecht enzovoorts.

    Uhm, treinen lopen niet hoor, ze rijden.
    Als ze al rijden… ;P

  88. Origineel geplaatst door wubbe
    Ja, zo denkt de gemeente Haarlem inderdaad. Die inwoners zijn maar lastige mensen. Jij woont zeker (ook) in Haarlem?

    Helaas wel

  89. Eigenlijk zijn er maar vier steden met een Apple-karaktrer:
    – Amsterdam
    – Utrecht
    – Rotterdam
    – Den Haag
    (Maastricht en Eindhoven)
    Andere steden in Nederland zijn gewoon niet geschikt voor Apple!

  90. Apple komt in de locatie op de eerste foto op de grote houtstraat. De tweede en derde foto is de nieuwe Zara.

    Apple kijkt in Utrecht rond voor een nieuwe winkel. Ze hebben een pand op het oog op de oude gracht wat momenteel nog verhuurd is.

  91. NB: in het pand van o.a. het voormalige Cosmo in Haarlem komt de Zara…

  92. Zwolle is makkelijk bereikbaar vanuit het noorden (Friesland/Groningen), oosten (Enschede) en vanaf Utrecht. Lijkt me een goede plek.

  93. De gemeente haarlem is op zoek naar bedrijven/winkels die zich in brinkmann willen vestigen. Het is ook een mooi centraal punt en er is zeer veel ruimte. Waarschijnlijk vestigd apple daar zijn winkel. Ook kan de icentre verandert worden maar dat lijkt me erg klein voor een apple winkel.

  94. Geen twijfel meer mogelijk, lees dit maar…

  95. Toch lijkt een Apple Store in Haarlem geen logische stap. De stad bevindt zich vlakbij Amsterdam (waar al een Apple Store is) en is geen belangrijke winkelstad of studentenstad.

    Haarlem gene belangrijke winkelstad??

    zie deze link svp: http://www.bnr.nl/meernieuws/529951-1301/wat-maakt-haarlem-de-beste-winkelstad

  96. @Gonny van der Zwaag: Inderdaad logisch zou zijn Eindhoven, Rotterdam, Enschede, Maastricht, Arnhem, Groningen en Utrecht.
    En desnoods Zwolle en Breda.

  97. Toch heb ik gezien dat er morgen een opent in zwolle, misschien een grap maar wie weet!

  98. Aanvulling in artikel geplaatst: vacatures in Venray zijn voor het (al bestaande) distributiecentrum, niet voor een mogelijke Apple Store.

    Origineel geplaatst door Douwe
    Het oude pand van McDonalds op de Grote Markt? Misschien een beetje klein en dan zou het buren zijn met iCentre…

    Daar maakt Apple zich niet druk over, zoals je in Den Haag al kon zien. Ook vlakbij een bestaande Apple-dealer.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.