Reacties voor: ‘Apple gaat in 2011 bijna 100 miljoen iPhones verschepen’

Apple is hard op weg om dit jaar 95 miljoen en misschien zelfs 100 miljoen iPhones te verkopen. De verwachtingen voor de tweede helft van dit jaar zijn naar boven bijgesteld.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 10 reacties

  1. 100miljoen iphones. da’s 10 keer het aantal inwoners van belgië. toch mooi als het lukt.

  2. Dat is idd bijna het aantal inwoners van België. Nu zal je wel in bijna elke straat iemand zien met een iPhone. Dat alleen is al een reden voor mij om er geen te kopen. Ik heb nu al de iPhone 2G tot 4 gehad en 0,0 problemen maar het aantal mensen met een 2G – 3G was beperkt. Nu loopt bijna iedereen met een iPhone 3G(S) of 4. En dat zal bij de iPhone 5 niet anders zijn. Het exclusieve is er al een tijdje af. Ik hoorde dat HTC op het einde van het jaar komt met een HTC met de Beats by Dr Dre technologie. Hopelijk een mooi design en goede specs. Dat zal normaal mijn opvolger worden omdat ik grote muziek liefhebber ben en perfect met mijn Beats by Dr Dre Studio zal werken. Wat natuurlijk niet maakt dat de iPhone 5 slecht is of zal zijn. Ik verwacht niet echt veel nieuwe functies (8mp camera, dunner, A5 processor) dus vind ik het ook niet echt een waardige opvolger.

  3. Ik heb de iPhone 4 nu een jaar en JB en die bevalt me geweldig. Dus ik wacht rustig af wat de 5 brengt. Geen enkele haast dus. Is het niet erg veel meer dan wacht ik nog een ronde

  4. Komt er een 5 dan………

  5. Mijn iphone 3g begint wat te happeren, ‘k moet hem af en toe herstarten (niet zoveel als een windows pc), maar het begint toch tegen te steken. Dus ik hoop dat er dit jaar nog een 5 komt.

  6. “Apple verwacht in het derde kwartaal minder exemplaren van de iPhone 5 te verkopen”

    Heb ik iets gemist? Heeft Apple de iPhone 5 bevestigd dan? Zo klinkt het in dit artikel namelijk wel…

  7. @Matjas: Hoezo het exclusieve eraf? Hoe meer hoe beter dan is alles op elkaar afgestemd want Whatts App via Samsung naar Iphone werk b.v. niet altijd.

  8. apple komt uit met een tablet, en ineens wilt ieder merk een tablet maken?! hoop dat apple wint

  9. @jojojo: Tablets zijn er al sinds 1994

  10. @Vincent: En totaal niet gewild, tot Apple zich ermee bemoeide.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.