Reacties voor: ‘Apple gaat gezondheidsapp en Smart Home-toolkit aankondigen op WWDC’

Apple gaat op WWDC een gezondheidsapp met koppelingen naar diensten van derden aankondigen en
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 12 reacties

  1. Juist nú is het een goed idee om een thuis automatiserings platform neer te zetten. Ik heb thuis een toon, philips hue, deurbel met camera en wifi verbinding, apple tv, slimme weegschaal en kan niet wachten nog meer te gaan automatiseren in huis! Als Apple daarvoor een platform kan creeren waarmee developers met een API kunnen werken om zo diepe integratie voor Apple producten te realisten zeg ik: kom maar op!

  2. Maar er was vanmiddag nog een filmpje waarin een nieuwe iphone te zien was in de powerpoint??

  3. We zien het morge wel allemaal.

  4. Elk jaar rond deze tijden onthult Apple een toestel en in eind september zijn ze da verkrijgbaar in Nederland. Als dat niet het geval zal zijn morge, word het wel heel raar. Nou mijn twee jarig abonnement is bijna voorbij en ik wil wel een iPhone 6.

  5. @Mehmet: Klopt niks van wat je zegt; de iPhone 5s en 5c werden vorig jaar ook NIET tijdens het WWDC event aangekondigd!

    We kregen vorig jaar wel tijdens WWDC de nieuwe OS X Mavericks, iOS 7, iTunes Radio, de vernieuwde MacBook Air, Mac Pro en AirPort hardware.

    Beetje geduld nog dus wat betreft iPhone 6, want vorig jaar heeft Apple de nieuwe iphones pas op 10 september tijdens een ‘special event’ aangekondigd, en waren ze pas een paar maand later in België en Nederland verkrijgbaar.
    😉

  6. Hoe zit het eigenlijk met de iPhone 6? Zal daar iets over onthuld worden?

  7. En daar verheug ik mij al maanden op? Hopelijk iig een iphone 6

  8. @Mehmet: apple heeft tot nu toe altijd in september de iPhones aangekondigt, vandaag is waarschijnlijk alleen software updates.

  9. Boeiuuuu, die gezondheidsrommel…… Apple moet toch echt met iets interessanters komen, anders zijn ze mij als klant kwijt!!

  10. Heeft iemand een idee waar ik de iPhone 6 kan bestellen? Ik kan niets vinden op internet.

  11. @Peterfrans: hij is nog niet uit, als je voor de zaak iPhone koopt kan je die bestellen maar ze zijn nog niet uit.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.