Reacties voor: Apple-evenementen in 2018: dit kunnen we verwachten

Er staan in 2018 weer meerdere Apple-events gepland. Wat kunnen we tijdens een eventueel maart-event, tijdens WWDC 2018 en in september tijdens het iPhone-event verwachten? Wij hebben de verwachtingen alvast voor je op een rijtje gezet.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 3 reacties

  1. Ben wel benieuwd naar de AirPods 2.. de 1e zijn al van kwaliteit!

  2. Ik verwacht toch ook dat de Touch Bar een nieuwe fase in zal gaan dit jaar, om het Mac Pro en iMac Pro verhaal compleet te maken. Het is juist voor professionelen een enorm krachtige feature vanwege de mogelijkheid de touch bar content volledig aan je eigen wensen aan te kunnen passen en het zou erg raar zijn als deze functionaliteit nooit voor Apples nieuwe pro modellen beschikbaar zou komen.

    Ik verwacht intergratie van een touch bar in een Apple Keyboard óf een opvolger van de Magic Trackpad 2 waarbij het hele oppervlak uit een groot LCD scherm bestaat, waardoor je effectief een mega Touch Bar in handen krijgt. De “Magic Trackpad Pro” wellicht?

    Bij de Touch Bar in de MacBook Pro had ik van dag één de wens dat deze hoger was en daardoor twee rijen aan iconen zou kunnen weergeven. Hopelijk komt dat er in 2018 alsnog van.

  3. Dus er komt geen opvolger meer voor de 8 (Plus) ? Einde serie …

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.