Reacties voor: Apple kondigt april 2021 event officieel aan: dit is de datum

“Spring Loaded”
Het hoge woord is er eindelijk uit: Apple's eerste event van 2021 komt eraan. Op 20 april kondigt Apple de volgende nieuwe producten aan, want dat is de datum van het april 2021-event.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 23 reacties

  1. Jon is de laatste tijd sowieso drukker met zijn FPT Youtube vlog, en ruziemaken met andere leakers. We gaan het wel zien. AirTags zouden welkom zijn, maar verder zit ik voorlopig met 12Pro, 2018Pro en AirpodsMax wel even goed in de Applespullen.

  2. (Red.) Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd.

  3. Ik wil mijn iPad pro vervangen dus kijk wel uit naar de aankondiging daarvan.

  4. Ik ben echt benieuwd wanneer de airtags verschijnen. Ik wacht er al een jaar op. Maar eerlijk gezegd vrees ik ervoor dat ze dit jaar gereleased worden.

  5. Origineel geplaatst door Jürgen
    Ik ben echt benieuwd wanneer de airtags verschijnen. Ik wacht er al een jaar op. Maar eerlijk gezegd vrees ik ervoor dat ze dit jaar gereleased worden.

    Kan ook zijn dat Apple twijfelt over de start van Airtags met het oog op monopolie tov concurrenten – ze worden sinds enige tijd steeds kritischer in de gaten gehouden door allerlei partijen.

  6. (Red.) Artikel bijgewerkt en opnieuw gepubliceerd na ontdekking van datum via Siri.

  7. In het ergste geval komt Apple met een apparaat wat door KPN, Vodafone en TMobile toch niet wordt ondersteund op hun netwerk…?

  8. Als ik het op mijn iPhone 12 vraag zegt Siri, dat je alle informatie op de website kan vinden. Vraag ik het in het Engels aan Siri op mijn HomePod, dan wordt inderdaad 20 april genoemd.

  9. Ik kan niet wachten 🤩

  10. Hoop dat de aankondiging voor de IPhone SE Plus komt.

  11. @Erwin: ik denk niet dat er ooit een se plus komt. Is de budget phone voor Apple er 2 maten van brengen is een brug te ver denk ik

  12. Origineel geplaatst door Q
    Ik kan niet wachten 🤩

    Je zult toch echt 7 dagen moeten wachten…😏

  13. Is Siri toch nog ergens nuttig voor

  14. Spring loaded? Loaded als in de zin van veel producten?

  15. ‘t zal wel weer een grote teleurstelling worden…

  16. (Red.) De datum is nu officieel aangekondigd!

  17. Origineel geplaatst door Vincent
    Is Siri toch nog ergens nuttig voor

    Dank hiervoor. Moest er smakelijk om lachen.

  18. Ben al een jaar aan het wachten op de aankondiging van een nieuwe Apple TV. Zou mooi zijn als deze eindelijk weer eens een upgrade krijgt.

  19. @Erwin: Er komt geen SE plus

  20. Bij mijn ipad mini 2019 zit een scheur in het scherm. Ik hoopte ter vervanging op een nieuw ipad mini met nieuw design maar als in de geruchten moet geloven gaat dit niet gebeuren. Dus ik ben al tevreden als de nieuwe bandjes voor de apple watch worden gepresenteerd.

  21. @Rv: ze zullen wel moeten anders gaan de consumenten klagen dat wil  ook niet. Ik zou het zelf ook heel tof vinden als er een iPad mini komt met hetzelfde design en specs als de iPad air 2020 🤩

  22. @Genesis: ik weet het, maar ik heb er zoveel zin in 🙃

  23. @Niels: Of een Apple Pencil met terugtrekkende punt, net als een gewone balpen. Spring loaded.

    Kan ook helpen met het aantal drukpunten.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.