Reacties voor: Apple en Sony Music sluiten overeenkomst voor iRadio

Apple en Sony hebben een overeenkomst gesloten voor iRadio. Alle grote platenlabels werken daarom nu mee aan Apple's muziekdienst.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 8 reacties

  1. Zolang het goed werkt en gratis is, denk ik dat het (mits goede balans) een fijne dienst kan worden en het niet storend is als je af en toe reclame tussendoor krijgt.. is bij normale radio ook 🙂

  2. Lijkt mij wel prettig iRadio
    Het is handig als het gratis is

  3. Ben benieuwd.

  4. Als de geruchten kloppen, komt Apple met een Pandora-achtig alternatief: muziekkeuzes gegenereerd door een algoritme, bovendien met reclame.

    Ik snap werkelijk niet dat Apple met een ondertussen nu al achterhaald systeem komt. Ik wil niet dat een computers mijn muziekkeuze bepalen, dat wil ik zelf doen. Of in ieder geval afgaan op de smaak van mensen die ik ken. Spotify (of concurrenten) dus met playlists.

    Ik heb in ieder geval nog nooit fatsoenlijke aanbevelingen gekregen van computers, niet bij muziek (Hype Machine, Pandora, etc.), niet bij apps (Genius) of bij films (IMDb).

    Om Jobs maar eens te quoten: dead on arrival.

  5. Ik gebruik al een hele lange tijd MyRadio en ik ben er blij mee. Denk dat ze hier niet tegen op kunnen en anders is Apple goed bezig 😉

  6. Ik ben persoonlijk ZEER tevreden over Spotify Premium op mijn iPhone. Niks op aan te merken eigenlijk. Ik koop of download geen muziek meer sinds ik Spotify heb.
    Het enige wat Apple nog zou kunnen bieden is NOG meer integratie met iOS. Zoals bijvoorbeeld de muziek op iRadio gebruiken als wekker 🙂 Maar ik denk dat ik niet zo snel zal overstappen, tenzij ik mijn playlists kan overzetten ofzo 😛

  7. @Mark: Meneer jobs had ook niet altijd gelijk he… Twas gene gewone maar met de ipad mini bv had hij het niet juist.

  8. Muziek gaan huren? No way hier. Ik koop mijn muziek en die muziek is van mij en altijd van mij en kan ik op cd branden, ik ben geene data kwijt enz…Ik betaal ook al voor dat musicmatch of hoe da nu ook alweer noemt :), 25 euro per jaar. Maar muziek gaan huren? Op lange termijn zal het mij goedkoper uitkomen de muziek die ik koop en blijft ook van mij. Stoppen mee huren is boem, alles kwijt toch of ben ik fout?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.