Reacties voor: ‘Apple en Samsung willen patentstrijd bijleggen’

Apple en Samsung praten over het laten vallen van alle grote patentzaken, aldus bronnen van Korea Times.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 5 reacties

  1. Blijft toch een tragische episode in de tech historie.
    Kapitaalverlies is waarschijnlijk net zo groot als de “voordelen” van competitie. Dan ging het er dus toch een beetje om de wie grootste pl•sser had.
    Wel weer lekker standvastig om niet (zoals de rechter opgedragen had) om niet schikken maar alle claims te laten varen.

  2. Klinkt als: verstandig. Eindelijk.

  3. Het zou veel beter zijn moesten ze gewoon van mekaar de goede dingen kunnen overnemen en de slechte links laten liggen. Het is en blijft toch een hemelsbreed verschil hoor iOS tegen Android en dat zal het blijven ook.

  4. Dit is niet wat Steve zou willen. Hij zou samsung en android kapit maken. Koste wat kost! En zonder Steve was er nu geen Apple. Uiteindelijk zijn samsung en het software een groot kopie van Apple. Jammer dat het zo loopt. Ik had gehoopt op grote rechtzaken, waarbij samsung definitief een groot verbod krijgt op hun smartphones!

  5. Origineel geplaatst door stacey
    Dit is niet wat Steve zou willen. Hij zou samsung en android kapit maken. Koste wat kost! En zonder Steve was er nu geen Apple. Uiteindelijk zijn samsung en het software een groot kopie van Apple. Jammer dat het zo loopt. Ik had gehoopt op grote rechtzaken, waarbij samsung definitief een groot verbod krijgt op hun smartphones!

    Hopelijk is dit ironisch bedoeld, want anders is jouw reactie van een onbeschrijflijke domheid.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.