Reacties voor: Apple en Samsung bespreken vandaag Amerikaanse schikking

Samsung en Apple gaan vandaag in gesprek over de lopende rechtszaken in de Verenigde Staten. Op deze manier hoopt de rechter dat beide bedrijven met elkaar gaan schikken.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 11 reacties

  1. Groot gat tussen beide bedrijven?
    Man, ze kunnen niet zonder elkaar.

    Apple moet gewoon stoppen met deze onzin. Niets aan de hand en allemaal achterhaalde troep, niets meer dan een grote ‘PR’stunt

  2. Origineel geplaatst door stefaanxd
    Groot gat tussen beide bedrijven? Man, ze kunnen niet zonder elkaar.

    Hier zullen veel Apple fanboys felle kriktiek op gaan leveren. haha ben benieuwd naar de reacties

  3. Ze kunnen inderdaad niet zonder elkaar… het is dan ook marketing technisch briljant! ik lees het afgelopen jaar alleen maar nieuws over apple en samsung, je zou de andere spelers bijna vergeten bij de aankoop van een nieuw toestel 😉

  4. Apple komt met de ideeën en samsung maakt zijn eigen deel daarvan.. moeten computers ook verboden worden omdat ze allemaal een muis hebben? nee..

    en jammer van het plaatje waardoor ze (galaxy s en iphone) evengroot lijken.. want dat zijn ze niet

  5. @basvn: Bovendien gebruiken ze ook weer dat plaatje waarbij de iphone wel het home scherm laat zien en de galaxy het applicatie scherm. Erg flauwe manier om de suggestie te wekken dat de telefoons meer op elkaar lijken dan in werkelijkheid het geval is.

  6. @den Os: Inderdaad.. ze maken het scherm van de galaxy s iets groter maar het formaat evengroot.. klopt totaal niet.. Ik heb zelf de galaxy S gehad en nu de galaxy nexus.. maar ik heb ook de Ipod touch 2 gehad en heb nu ipod touch 4.. ben over allebei tevreden 🙂

  7. Apple koopt van alles in bij samsung,ze hebben rechtszaken tegen elkaar.. Apple komt in juni/oktober met een nieuwe telefoon. Samsung doet dat aan het begin van het jaar (het zelfde met de tablet). Er zit altijd tijdverschil tussen die twee..eerst verkoopt de een zijn product,dan de ander een half jaar later met een beter toestel…Een pot nat na mijn idee…..die gasten drinken(apple en samsung) savonds samen een biertje. Ik heb de iphone4s. Een geweldig toestel,zeer tevreden. Maar als ik de galaxy3 nu zie…..wat een geweldig toestel (laten we eerlijk zijn).dus ik hoop dat apple die weer overtreft. Mensen kopen nu samsung,en achter een paar maanden is apple weer aan de buurt met verkoop. Die moeten een toestel uitbrengen wat weer die van samsung overtreft..en dan is de apple weer de geweldige… Het is gewoon een spelletje waar wij intrappen en een hoop geld voor betalen. Maar een ding weet ik zeker, voor mij is zo een smartfoon een leuke hobby.

  8. @Boxerip: Ergens heb je gelijk maar ik weet dat er velen wachten tot de iPhone 5 uit is alvorens toch een relatieve dure aankoop te doen. De nieuwe SIII is inderdaad een mooi en geweldig toestel maar niets voor mij, Android ligt mij helemaal niet, na diverse malen geprobeerd te hebben. Laat maar komen die 5, geduld geduld geduld.

  9. (Red.) Verwijderd: kansloos racisme. Tijdelijke reactieban.

  10. Beter goed gejat dan slecht bedacht stel ik altijd maar en daarbij vind ik dat samsung que design, performace en perceptie van een smartphone zeker niet onder doet aan Apple. het feit dat ik nu een iphone heb doet er niet onder aan dat Samsung degelijke toestellen produceert. Het is dat mijn MOA (motivation, ability and oppurtunity) op dit moment zeer laag is anders zou ik misschien de Samsung S3 verkennen. Een ding lijkt me wel zeker, namelijk dat beide bedrijven door dit soort topics enorme goodwill creeeren die meerdere malen de kosten van eventuele rechtzaken en schikkingen overtreffen. Mensen die zeggen dat Samsung nog de iphone beter is dan de ander gaan wat mij betreft iets te kort door de bocht. Het een is niet met het ander te vergelijken anders dan dat je er de basismiddelelen mee kunt doen. (smsen en bellen). De telefoons met elkaar vergelijken zal niet het welverdiende respect en ontzag verdienen dat beide telefoons in de afgelopen jaren hebben verworven. De constante vergelijking tussen de twee telefoons door aan de ene kant, aanhangers van het apple front, en aan de andere kant mensen die de Samsung preferen is nutteloss aangezien dit beiden highend toestellen zijn die allebei het respect van de gebruiker verdienen.

  11. Ik heb de review van die S3 gezien en wat ik jammer vind is dat je nog altijd die achterkant er respectloos moet afbreken wil je hem openen, daar mochten ze bij Samsung nu ondertussen toch al iets op gevonden hebben vind ik.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.