Reacties voor: Apple’s eerste tv-serie gaat over Will.i.am en apps

Apple heeft de eerste eigen tv-serie aangekondigd. Het gaat om een niet-gescripte tv-show met Will.i.am over de app-economie.

Reacties: 3 reacties

  1. Is dit nu Apple of is dit nu iTunes van CEO Eddy Cue ?? Altijd die zwarte rap. Is het niet Tidal of Beats en Dr Dre, Kaine West nu Rapper Will.i.am. Worden wij hier niet een beetje die ziekelijke voorkeur van Cue door onze strot geduwd ?

  2. Waarom toch overal will.i.am erbij. Ik vind het eerder een zelfingenomen persoon met een midlife crisis, die daardoor altijd en overal “hip”, “relevant” en bij de tijd wil zijn.

  3. @wally, @erik-jan: Tipje: kijk ‘s een keertje naar The Voice UK en je gaat ‘m vanzelf ineens als heel gematigd en redelijk iemand zien. Toegegeven, niet zo’n kunst naast Boy George en Paloma Faith 😁

    Tsja, weet nog zo net niet of dat nou ècht de smaak van één of andere grijsharige Apple bobo (met of zonder midlife crisis) is, of een opportunistische marketing-poging om een nieuwe jongere doelgroep aan te spreken. Ook mij stoten ze er iig eerder mee af dan dat ze me er dieper het ecosysteem mee in krijgen…

    Maar over smaak valt (niet) te twisten 🤔

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.