Reacties voor: Apple Cash? ‘Apple werkt aan betaaldienst om onderling geld over te maken’

Apple werkt aan een eigen betaaldienst voor consumenten onderling. Daarmee kun je makkelijk mobiel geld overmaken, zoals nu al met Venmo, bunq en andere mobiele betaaldiensten kan.

Reacties: 7 reacties

  1. Eerst maar eens Apple Pay hier in Nederland aub 🙂

  2. Origineel geplaatst door Kees
    Eerst maar eens Apple Pay hier in Nederland aub 🙂

    Precies! En dan niet gekoppeld aan credit card, maar aan betaalrekening. Van ING aub.

  3. (Red.) Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd.

  4. Idd  Pay eerst en via ING graag, ben naar ING overgestapt aangezien ze bij de RobUbank heel traag zijn en hopeloos achterlopen met hun rabo scanner. ING werkt easy met hun TAN codes en hoop dat ze apple pay snel omarmen als het ook in Nederland beschikbaar komt.

  5. Ik denk dat 95% wel voor de gratis dienst zal gaan kiezen en dus niet voor Apple pay.

  6. Ik snap echt niet waarom Apple Nederland niet gebruikt als proeftuin. Goede infrastructuur, veel apple gebruikers, goede beheersing van engels, the list goes on and on.

  7. Schoenmaker blijf bij je leest. Zit er niet op te wachten dat betalingen via Facebook, Google Apple of een ander techbedrijf gaan lopen. Ach en betaal nu ook contactloos met een iPhone : bankpasje met contactloos betalen en een bookcase waar de pas in zit en hop je hoeft alleen maar je iPhone (incl hoes) op de betaallezer te plaatsen. Zelfde idee als Apple Pay 😉

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.