Reacties voor: Dit is de nieuwe Apple Watch dock op gelekte foto’s [update: nu ook hands-on video]

Op internet zijn foto's verschenen van de verpakking van een Apple Watch dock, waarmee je de smartwatch op twee manieren kunt opladen. Het gaat om een officieel accessoire van Apple.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 14 reacties

  1. Ik heb de Orzly NightStand kostte mij destijds 11,30€ incl verzendkosten, maar zie dat die iets duurder is geworden, maar zou hem nog steeds zo kopen

  2. Ik vind hem leuk! Staat prima op mijn nachtkastje! Leuk Sinterklaas cadeautje

  3. Wat een spuuglelijk ding zeg! En duur!

  4. Mooi en simpel design voor op mn nachtkastje good job apple❤️😍

  5. Vind hem lekker simpel en mooi, als deze uitkomt koop ik hem zeker. Heb weinig docks gezien die ik mooi vind waar ik mijn Watch in de nightmodus kan zetten.

  6. Persoonlijk vind ik hem mooi, maar €90? Nee, €40 oke

  7. @Ewald: Ik heb deze ook en vind het een TOP ding. (Heb hem destijds zelfs voor €7,99 gekocht) Staat stevig (er zit zelfs een plakker onder die je evt kunt gebruiken) en het horloge rust mooi op een zachte rand. Het is gemaakt van een siliconen materiaal.

  8. Pfoeee €90 😬 op een horloge van 469?

  9. Te laat, heb vandaag de Enbleu Premium One W2 binnengekregen, erg mooi ding helaas alleen met een goedkope lader. Heb dus maar gewoon de originele lader gebruikt

  10. WoW €90 hahahahahahaha! Duur schoteltje zonder kopje..😂

  11. Laat  liever een dock maken voor allebei in alle iPhone en  Watch kleuren

  12. @Ewald: hij is mooi heb hem ook bestelt

  13. Ik heb een Belkin Valet-laatstation iPhone Apple watch duo gekocht bij de Apple Store in Den Haag dat is pas een mooi en nuttige design!

    Kost wel 130€

  14. En ik heb geen enkele aparte kabel voor nodig. Alles wordt opgeladen via 1 kabel. Jammer dat het niet is gemaakt voor nightstand.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.