Reacties voor: ‘Nieuw Apple Display te zien in Mac mini-boekje’

Apple werkt aan een opvolger van het Thunderbolt Display. In het boekje dat bij de Mac mini wordt geleverd, is een nieuw scherm te zien. Apple lijkt daarmee de eerste afbeelding van het nieuwe Apple-beeldscherm te hebben gelekt.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 3 reacties

  1. Het zou mooi zijn als er een los scherm komt met de looks van een iMac. Soms staan het scherm van een Windows desktop een een iMac naast elkaar op een werkplek. Maar als je er de prijs van een iMac voor moet betalen dan kan je net zo goed een iMac kopen en Bootcamp gebruiken. De beste Windows PC is immers een Mac!

  2. In het prijssegment van >2000€ lijkt mij dat een Eizo scherm betere beeldkwaliteit levert dan een Apple ooit zou doen..

  3. Origineel geplaatst door Kaii
    In het prijssegment van >2000€ lijkt mij dat een Eizo scherm betere beeldkwaliteit levert dan een Apple ooit zou doen..

    Betere beeldkwaliteit kan zeker waar zijn, alleen dan heb je geen product met hetzelfde soort design als je andere Apple apparaten op het bureau of de kleur matcht niet. Nu heeft Apple een spacegrey iMac, deze matcht mooi met een spacegrey iPhone en iPad.

    Je zou een razer muis kunnen kopen voor het geld van een Apple magic mouse en dan heb je bijv een betere DPI, alleen dan heb je geen Apple muis en is je werkplek niet compleet.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.