Reacties voor: ‘Apple wil meerdere diensten bundelen in 2020’

Apple zou plannen hebben om alle digitale diensten te bundelen in één groot abonnement. Dat beweert Bloomberg op basis van meerdere anonieme bronnen. Apple zou druk in overleg zijn.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 11 reacties

  1. Ik hoop dat ze dan ook met meerdere bundels komen en niet één waar alles in zit. Bijvoorbeeld een media-bundel met muziek + tv. Arcade en News+ interesseert mij namelijk niets.

  2. Origineel geplaatst door Robin
    Ik hoop dat ze dan ook met meerdere bundels komen en niet één waar alles in zit. Bijvoorbeeld een media-bundel met muziek + tv. Arcade en News+ interesseert mij namelijk niets.

    Precies dit. Ik wil geen alles-in-1 bundel, maar wél een bundel met Apple Music, Apple TV+ en meer iCloud-opslag.

  3. @N.: Apple Hussel 🤪

  4. ja ik zou dit willen voor Apple Music, Apple Arcade, Apple Icloud en als het in Nederland komt, Apple News + maar Apple TV+ hoeft voor mij nu nog niet, misschien in de toekomst. Of de prijs moet relevant zijn om Apple TV+ aan te schaffen. want momenteel blijf ik liever bij Netflix en Disney+.

  5. Origineel geplaatst door Applefan_kmw01
    ja ik zou dit willen voor Apple Music, Apple Arcade, Apple Icloud en als het in Nederland komt, Apple News + maar Apple TV+ hoeft voor mij nu nog niet, misschien in de toekomst. Of de prijs moet relevant zijn om Apple TV+ aan te schaffen. want momenteel blijf ik liever bij Netflix en Disney+.

    Ja precies. Apple News slaat volgens mij alleen in USA aan. En TV+ moet nog groeien.

    Laat de mensen zelf hun bundel samenstellen gekoppeld aan staffelkorting ipv vaste net-niet-bundels.

  6. Vond het een mooi voorproefje dat ik opeens gratis tv+ bij m’n Apple Music studentenabonnement kreeg. Goeie deal om dat erbij te hebben voor die 4,99

  7. Gewoon een stapelkorting bundel.

    Minimaal 2 diensten afnemen is 10% korting op de totaal prijs.
    3 diensten 15% korting
    4 diensten of meer 20% korting

    Ik heb nu icloud voor €9,99 en Apple Music voor 14,99. Ik zou wel AppleTV+ willen als het daardoor ook goedkoper wordt.

  8. Bundel is een goed idee. Kanne meer abonnees noteren voor een bepaalde dienst die op zichzelf staand op weinig interesse kan rekenen.

    Je kan zo al uittekenen dat als er geen grote namen overgenomen worden dat ATV+ over 5 jaar niet meer bestaat.

  9. Als je Apple een beetje kent dan doen ze wat zij denken dat juist is en geen perfecte plaatje voor klanten creëeren. En het met bundelen de bedoeling dat ze ook de (nu nog) mindere interessante abbo’s aansmeren.

  10. Ik ben vast ouderwets, maar ik wacht nog steeds op Apple Books+. Voor een vast bedrag per maand onbeperkt boeken lezen.

  11. Dat wordt ‘m allemaal niet..!! Apple News zitten we al een paar jaar op te wachten. Arcade interesseert mij niet, maar ook veel echte gamers niet. Apple TV Plus is een (bijna) lege huls. Alleen Apple Music zit boordevol muziek. En wat moet zo’n totaalpakket dan kosten. En hoe gaat zo’n app er op je iPhone uitzien. Als ze niet eens Apple TV Plus een overzichtelijke interface kunnen geven, gaat dat helemaal niet lukken. En zeker niet in Europa. Netflix, Apple Music en Ziggo’s nieuwste MediaBox. Daar zit ik al helemaal goed mee, met m’n 65” Sony Televisie. (Bij gebrek aan een Apple Televisie waar alles in zit)

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.