Reacties voor: Apple Dev Center na 8 dagen terug online na hack

Apple heeft het Apple Dev Center weer bereikbaar gemaakt. Meer dan een week waren Apple's developerpagina's offline vanwege een hack.
Lees het complete artikel → Apple Dev Center na 8 dagen terug online na hack
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 16 reacties

  1. Member center website is niet te zien op iPhone 5 iOS 7.

  2. Op de pc ook niet.

  3. Mooi mooi. Laat beta 4 maar komen!

  4. Member center (en andere delen) zijn nog steeds offline. https://developer.apple.com/support/system-status/

  5. @Gonny van der Zwaag: Toen ik dat typte was je artikelinhoud nog niet zichtbaar bij mij. Was als reactie op de andere reacties bedoeld. 🙂

  6. Apple houdt ontwikkelaars wel erg netjes op de hoogte moet ik zeggen. Ze nemen alles heel serieus.

  7. Hopelijk komt er nu snel een nieuwe bèta …

  8. @Bram: Hoezo serieus ?
    Dit is toch een lachertje. Eerst 2 dagen niks zeggen en kijken of je er met een smoes vanaf kan komen. Dan een vage referentie. Dan weer geen uitsluitsel over identiteitslek.
    Een beetje Unix geek kan toch achterhalen welke akties een inbreker uitvoert.
    Hoe moeten developers dit ooit serieus nemen?

  9. Origineel geplaatst door Lobo
    @Bram Hoezo serieus ? Dit is toch een lachertje. Eerst 2 dagen niks zeggen en kijken of je er met een smoes vanaf kan komen. Dan een vage referentie. Dan weer geen uitsluitsel over identiteitslek. Een beetje Unix geek kan toch achterhalen welke akties een inbreker uitvoert. Hoe moeten developers dit ooit serieus nemen?

    In vergelijking met andere bedrijven doet Apple het erg goed. Ze houden je goed op de hoogte. Sommige bedrijven doen daar helemaal niks aan…

  10. Jammer dat ze niet vertellen dat er data verloren is gegaan. Ik ben certificaten en provisioning portals kwijt die ik in het uur voor de downtime heb aangemaakt.

  11. @Eric: En sommige bedrijven laten het je op dag 1 al weten in plaats van extra vaag te doen.

  12. Sommige mensen verdedigen Apple echt altijd he..
    Bah bah

  13. @Maurice: je hebt gelijk dat er mensen zijn die apple ophemelen in al zijn doen en laten en ze nooit jets negatiefs toespelen, maar wat dit geval betreft heeft Apple het toch wel redelijk netjes aangepakt naar verhouding tot andere bedrijven. Ze hebben netjes een mailtje gestuurd met enige opheldering en tevens een aantal dagen laten stapsgewijs dienst voor dienst de lucht weer in gebracht en dit hebben ze ook duidelijk aangegeven.

  14. @Nawfal: Je hebt inderdaad gelijk. Doordat ik me altijd irriteer aan die reacties, let ik er te veel op en zie ik soms vast dingen die er niet zijn.

    Overigens wel erg voor het imago van Apple, die hack. Apple stond (en staat eigenlijk nog wel) bekend om de (digitale-) veiligheid en betrouwbaarheid van hun producten en diensten.

  15. @Maurice: Ik vind van niet. OS X en iOS staan bekend om het lage aantal dreigingen. Maar daar houdt het wel zo’n beetje op.

    Zeker in de cloud is Apple nog altijd niet meer dan een nieuwkomer, zowel qua functionaliteit als veiligheid.

  16. @Sander: Dat is ook op de afbeelding onderaan het bericht te zien.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.