Reacties voor: Jony Ive’s designteam raakt drie sleutelfiguren kwijt

Drie leden van Apple's industrial design team zijn opgestapt of zijn van plan om binnenkort te vertrekken. Het gaat om belangrijke medewerkers die tientallen jaren ervaring met zich meenemen.

Reacties: 7 reacties

  1. Het begint zo langzamerhand te lijken op een leegloop daar bij Apple!

  2. Qwa desgin hoef je ook niet meer echt grote veranderingen te verwachten bij de meeste producten en dan vooral van de Iphone. Qwa desgin zou ik alleen een kleinere notch of liever helemaal geen notch meer willen. Op het gebied van specs zoals betere camera of accuduur valt altijd wel verbetering te halen. Softwarematige vernieuwingen kunnen ook leuk zijn om de zoveel tijd.

  3. “Nu Apple zich steeds meer richt op diensten, zal de behoefte aan industrieel designers verder afnemen.”

    Industrieel designers ontwerpen ook diensten en slimme systemen, met de focus op de gebruiker. Dus ik denk niet dit klopt.

  4. Het begint tijd te worden dat Apple weer eens uit het niets een compleet nieuwe productcategorie uit de grond stampt. Een mooi innovatief design erbij, zodat de markt weer een beetje wordt wakker geschud.

    De laatste tijd lijken ze zich alleen maar op winst maximalisatie te richten. Logisch, het is een bedrijf en de aandeelhouders willen dollars zien.
    Alleen begin ik stiekem wel een beetje terug te verlangen naar het Apple van 2000 – 2010.

  5. Ze hebben de laatste jaren ook weinig gedaan op gebied van (nieuw) design. Ze zitten er blijkbaar té warmpjes bij en dan wordt je lui. Laat Apple ‘s wat nieuws verzinnen in plaats van op hun lauweren te rusten en alleen maar te cashen voor personeel en aandeelhouders. Nieuwe mensen binnenhalen! Nieuwe producten. Alsof er niks meer te verzinnen is….!!!

  6. Origineel geplaatst door Cihan
    Qwa desgin hoef je ook niet meer echt grote veranderingen te verwachten bij de meeste producten en dan vooral van de Iphone. Qwa desgin zou ik alleen een kleinere notch of liever helemaal geen notch meer willen. Op het gebied van specs zoals betere camera of accuduur valt altijd wel verbetering te halen. Softwarematige vernieuwingen kunnen ook leuk zijn om de zoveel tijd.

    Onzin!! Er zijn altijd nieuwe producten te verzinnen, niet alleen minieme details op bestaande spullen. Apple is lui geworden en kijkt niks te durven.

  7. @Macaanzee: Ik heb het ook niet over nieuwe producten maar over bestaande producten die een nieuw model krijgen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.