Reacties voor: Apple denkt na over slimmere versie van Smart Cover voor iPad

Apple heeft in een patentaanvraag nieuwe ideeën uiteengezet over een slimmere variant van de Smart Cover. De hoes voor de iPad kan worden gebruikt voor extra apps, notificaties, een tekentablet of een toetsenbord.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 9 reacties

  1. Lijkt mij super handig! De smartcover als tweede scherm of toetsenbord? Hebbe!

  2. Na-apers. Microsoft heeft dit al bedacht. Aanklagen!!!

  3. w

    Origineel geplaatst door djd
    Na-apers. Microsoft heeft dit al bedacht. Aanklagen!!!

    Analoog alleen echt toetsenbord
    Nu tweede scherm en toetsen bord alleen
    aanklagen mogen ze zelf weten

  4. Origineel geplaatst door djd
    Na-apers. Microsoft heeft dit al bedacht. Aanklagen!!!

    Neen, de patentaanvraag van Apple is reeds 1 jaar geleden ingediend…

  5. Met al dat hysterische gezeik over patenten snijden ze zichzelf nog in de vingers. Microsoft heeft dit inderdaad al bedacht… Jammer voor Apple.

  6. Goh ….. een dunne laptop

  7. Waar maken jullie je druk om dat microsoft dit al heeft bedacht? Zolang ze geen patent hebben en het niet identiek na gemaakt wordt is er niets aan de hand.

    Mochten ze wel een patent hebben wordt de patent aanvraag, waar het in dit nieuwtje over gaat, gewoon afgewezen. En gebeurt er vanuit apple niets met dit concept, wat ze anders toch ook niet gedaan zouden hebben volgends mij. Want wat moet je dan? Een hoes om je hoes heen, omdat er een schermpje in zit?

  8. Grappig, andersom was er waarschijnlijk heel anders gereageerd. Als Apple dit al had en MS kwam er mee..

    Origineel geplaatst door IkWaar maken jullie je druk om dat microsoft dit al heeft bedacht? Zolang ze geen patent hebben en het niet identiek na gemaakt wordt is er niets aan de hand.Mochten ze wel een patent hebben wordt de patent aanvraag, waar het in dit nieuwtje over gaat, gewoon afgewezen. En gebeurt er vanuit apple niets met dit concept, wat ze anders toch ook niet gedaan zouden hebben volgends mij. Want wat moet je dan? Een hoes om je hoes heen, omdat er een schermpje in zit?

  9. @ik misschien vanwege de laatst opgebouwde geschiedenis in patenten en rechtzaken??! En er nu frustratie wordt gecreëerd bij klanten?

    Ik hoop dat de rechtsgang de grens eindelijk zichtbaar heeft gemaakt want al die onzinnige patentjes waar niemand beter van wordt toch uitleveren is het einde zoek geraakt.

    Schermpje is idd eerder bedacht maar nooit doorgezet maar toch ben ik benieuwd wat het design werkelijk gaat worden omdat apple altijd bestaande dingen beter wil maken.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.