Reacties voor: Apple en Deloitte gaan bedrijven aan iPhones en iPads helpen

Apple en Deloitte hebben een samenwerking voor de zakelijke markt aangekondigd. De twee bedrijven gaan samen organisaties helpen om iPhones en iPads in te zetten, geven zakelijke workshops en advies over apps en zakelijk integraties.
Michel Lusthof - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 4 reacties

  1. Dat is mooi! Mijn vader werkt bij Deloitte.

  2. Ze zouden eerst maar eens gewoon fatsoenlijke garantie geven aan bedrijven. Mijn iPad voor mijn zakelijke gebruik heeft na anderhalf jaar al een lamme home knop. En dan ga je er mee naar de Apple store en heb je maar 1 jaar garantie. “Is de wet meneer”.

    Dikke bs. Alsof je de iPad zakelijk anders gebruikt dan privé.

  3. Gisteren ook al tien mailtjes ontvangen hierover. Voor mij persoonlijk prachtig nieuws! Ben UX/UI designer bij Deloitte en focus me maar al te graag op mobile first en Apple producten!

  4. Origineel geplaatst door Robert
    Ze zouden eerst maar eens gewoon fatsoenlijke garantie geven aan bedrijven. Mijn iPad voor mijn zakelijke gebruik heeft na anderhalf jaar al een lamme home knop. En dan ga je er mee naar de Apple store en heb je maar 1 jaar garantie. “Is de wet meneer”.
    Dikke bs. Alsof je de iPad zakelijk anders gebruikt dan privé.

    Idd, heel beroerd voor zakelijke klanten. Alsof alle zakelijke klanten bulkt van het geld om dan maar nieuwe te aanschaffen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.