Reacties voor: Apple deelt statistieken over iTunes U: driehonderd miljoen downloads

Apple heeft statistieken over iTunes U, de categorie binnen iTunes voor gratis content van hogescholen en universiteiten, bekendgemaakt.
Michel Lusthof -

Reacties: 7 reacties

  1. het is ook wel leuk om af en toe een college van harvard of cambridge te downloaden.

  2. Ik zou wel meer content uit Nederland willen zien..

  3. @ marcoooo, dat zal vanzelf wel komen denk ik zo. Vergt wel wat voorbereidingstijd, maar ga er vanuit dat na Delft de rest van de universiteiten ook wel mee wil doen!

  4. iTunesu werkt alleen voor de tu als ze alle opnamens plaatsen… ik kan nu alleen kunstgeschiedenis van bouwkunde bekijken op mijn ipod, alle andere vakken moet ik via blackboard volgen…

  5. @Ferry: is het nog geen testfase dan? Kan me voorstellen dat streams en opslag (vooral eerste) flink toenemen als er meerdere vakken (met meer studenten) bijkomen?

    Ik kijk ook regelmatig iPhone-dev related spullen. erg handig en interessant en goede kwaliteit movies 🙂

  6. Ze moeten omtrent iTunes U en podcasts gewoon nog meer reclame maken. Eens je het ontdekt (en dat is bij mij nog niet zo lang, ook al gebruik ik al een eindje iTunes) is het een schat van informatie en mogelijkheden die aan je opengaat (wel soms iets té veel, zodat het overdonderend word om te gaan selecteren en tijd te vinden om het allemaal te beluisteren en bekijken).

    Het is (alweer) een extra feature die het eco-systeem van Apple doet boven dat van anderen uitsteken, en ze zouden het meer mogen uitbuiten. Helaas weten bitter weinig mensen – vooral bij ons in Europa – iets van iTunes U.

  7. Voor de geinteresseerden: TU Delft op iTunes U

    Er zitten ook begrijpelijke, nederlandstalige colleges in, zoals: Architectuurgeschiedenis.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.