Reacties voor: Apple verwijdert online statustool voor activeringsslot

Apple heeft de statustool voor het activeringsslot op iPhones, iPads en andere producten offline gehaald. Het zou tot groei van diefstallen kunnen leiden, omdat je als koper niet meer vooraf kunt checken of een toestel gestolen is.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 11 reacties

  1. Wat een vreemde beslissing dit

  2. Steve zou zich omdraaien in zijn graf..

  3. @Sander: echt? Blijven we dit nog elke keer doen dit ?

  4. Een hele domme beslissing dit, dit gaat weer een hoop irritaties veroorzaken bij kopers op Marktplaats en eBay.
    Voor Apple is het financieel gezien wel beter, meer gestolen iPhones = meer omzet voor Apple, want de gejatte iPhone moet toch vervangen worden.

  5. Ik heb mijn iphone liever gewoon nieuw. Heb nog getwijfeld over een tweedehands SE, maar uiteindelijk een nieuwe gehaald.

  6. Maar zou dit in de praktijk veel uitmaken? Wat hield de scammers/fraudeurs tegen van een vals imei nr door te geven dat wel unlocked was? Ok dat is wel iets lastiger dan dat niet moeten doen, maar zo’n imei was waarschijnlijk toch ook te vinden op het net..

  7. Apple is de laatste tijd raar bezig, deze tool is onmisbaar stuk gereedschap voor als je één aankoop wilt doen m.b.t. een 2e hands iOS toestel. Nu moet je iemand op zijn/haar blauwe ogen vertrouwen dat het betrouwbaar is een aankoop te doen.

  8. Origineel geplaatst door Giel
    @Sander: echt? Blijven we dit nog elke keer doen dit ?

    Ook mijn gedachte

  9. @Michel: wat voor goeie woorden heb jij hierover dan.

  10. Origineel geplaatst door Sergio
    @Michel: wat voor goeie woorden heb jij hierover dan.

    Dat eeuwige Steve dit en Steve dat, de beste man is overleden en al jaren niet meer onder ons. Maar moeten we bij iedere beslissing van het huidige management weer lezen dat Steve zich zou omdraaien in zijn graf??

    Financieel staat Apple er beter voor dan ooit van te voren, en ja qua innovatie is het niet altijd hoogstaand of zichtbaar. Maar vergeet niet de floppen van Steve zoals de Cube, MobileMe enz.

  11. @Sander: Get a life man!
    Maar in mijn optiek koop je een Apple niet 2’e hands.. en al zeker niet via Marktplaats.
    Maar dat is mijn optiek.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.