Reacties voor: Apple organiseert Close the Rings-uitdaging voor medewerkers

Apple deelt t-shirts en speldjes uit aan medewerkers die de Close the Rings-uitdaging hebben gehaald, door een maand lang te bewegen met hun Apple Watch.

Reacties: 4 reacties

  1. Leuk dat dit soort initiatieven gedaan worden door apple. Volgens mij heeft zo beetje elke medewerker wel een apple watch

  2. Origineel geplaatst door Kevin
    Leuk dat dit soort initiatieven gedaan worden door apple. Volgens mij heeft zo beetje elke medewerker wel een apple watch

    Niet alleen Apple, Lab9 heeft deze week 5 iPhones verstopt in 5 Vlaamse steden die de mensen moesten gaan zoeken. Ik heb flink wat kilometers achter de rug😀

  3. Opzich een leuke challenge!
    Bedrijven waar men vaak op hun ‘gat’ zit zouden AW’s(of andere merken) moeten uitdelen aan het personeel om zodoende ook een extra uitdaging te creëeren.

    Het is wetenschappelijk bewezen dat fitte mensen productiever zijn dan mensen die vermoeid zijn.

    Beetje hip idee misschien, maar wel een goed idee.
    Het vraagt alleen een aardige investering van de werkgever.
    Maar een beetje groot bedrijf kan wel een investering doen dan 30.000, op den duur zou dat zich makkelijk terug verdienen.

  4. Speldjes en t-shirts. Dat is dus puur reclame voor de zaak. En werknemers worden geacht daar blij mee te zijn. Bah. Kunnen die Amerikanen niets beters verzinnen?
    In het communistische Oostblok en in China werd je in het zonnetje gezet als ‘ beste medewerker van de maand’ of zoiets. Dat had dubieuze kanten, maar reclamemateriaal als beloning geven vind ik drie keer niks.Apple beloont zichzelf hiermee.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.