Reacties voor: Gerucht: ‘Apple werkt met Carl Zeiss aan augmented reality-bril’

Apple zou met Carl Zeiss aan een augmented reality-bril werken, zo beweert de bekende blogger Robert Scoble. Dat zou verklaren waarom Zeiss op de CES geen nieuwe AR- en VR-producten liet zien.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 8 reacties

  1. Nah, AR en VR hebben wij al genoeg. Apple Focus op Mac, iPhone, iPad en Apple Watch. Want nu worden wij als consumenten vergeten ben ik bang.

  2. @sem schilder: Precies wat ik dacht..

  3. AR genoeg? Er is nog bijna niks. Het enige concrete zijn de Hololens en de project Alloy en Evo. Maar dat is nog toekomst, hopelijk Q4.

  4. @Gabor: Inderdaad, het staat nog behoorlijk in de kinder/peuterschoenen. Alles wat er nu is aan AR/VR lijkt nog experimenteel. Heeft nog een doorbraak nodig voor het grote publiek lijkt mij.

  5. Origineel geplaatst door sem schilder
    Nah, AR en VR hebben wij al genoeg. Apple Focus op Mac, iPhone, iPad en Apple Watch. Want nu worden wij als consumenten vergeten ben ik bang.

    Juist want de MAC moet ook krachtig genoeg zijn voor VR/AR. Dat is het nu nog niet.

  6. Ik heb het idee dat Apple op dit moment heel veel resources spendeert aan producten die er nog niet zijn (AR & Apple Car), het nieuwe Apple-hoofdkantoor en marketing, terwijl ze naar mijn idee beter de resources kunnen spenderen om ervoor te zorgen dat hun bestaande producten niet meer zo ver achter lopen op de concurrentie. Ze hebben echt een flinke inhaalslag nodig, want het wordt steeds interessanter om naar alternatieven te kijken.

    Ik hoop dan ook eigenlijk dat deze geruchten niet kloppen.

  7. @sem schilder: Er is nog bij lange na niet genoeg. Lees Existence van David Brin eens om te zien waar AR naar toe kan leiden. We zijn nu nog niet eens op 1% van dat beeld.

  8. Wordt pas interessant bij volledige controle met AR/VR van iOS tijdens alle okstandigheden en dan moet het er ook nog eens knap uitzien. Met de huidige stand van zaken in deze techniek lijkt me dat een ‘no go’.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.