Reacties voor: Gerucht: ‘Apple bereidt internationale uitbreiding van Apple Card voor’

Apple zou bezig zijn om Apple Card internationaal uit te breiden. Momenteel is de creditcard alleen in de VS beschikbaar, maar mogelijk komt daar later dit jaar verandering in.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 9 reacties

  1. Heeel graag 😍😍

  2. Denk dat Nederland ergens helemaal achteraan komt. Of helemaal niet…

  3. Schoenmaker blijf bij je leest. Lijkt ook tegenstrijdig met dat ze pasjes overbodig maken met Apple Pay zouden we plots weer een pasje moeten .

  4. Wie betaalt er in Nederland veel met creditcard? Weinig mensen dus geen markt voor hier.

  5. Origineel geplaatst door Dick de wit
    Wie betaalt er in Nederland veel met creditcard? Weinig mensen dus geen markt voor hier.

    Sorry maar in welk jaar leef jij? Ik denk dat je hier door verrast zal zijn. Het is niet zo ingeburgerd als in andere landen maar dat komt omdat een bankrekening in NL bijna niets kost. In andere landen is het duur, vandaar CC’s. Maar of ik er nou heel erg op zit te wachten. Het heeft alleen maar nit als het een goede dekking heeft dus moet het in zee gaan met Visa en/of Master Card.

    Cc voor eBay, Paypal, Apple Store ID, sinds jaartje of twee ook bij Appie, dus komt echt wel meer in opkomst. Sowieso op vakantie is het ideaal.

  6. De kans lijkt me zeer klein dat Apple de Apple Card snel of überhaupt wel uitbrengt hier. Niet alleen geeft Apple niet bepaald veel prioriteit aan Nederland, (zoals te zien was met de uitrol van Apple Pay) ook hebben ze dan nog te maken met ons relatief obscure betaalsysteem: Maestro / V Pay in plaats van het veel vaker voorkomende MasterCard / Visa.

  7. Ons obscure betaalsysteem? Hallo? In de VS en veel andere landen is alles gebaseerd op geld uitgeven wat je niet hebt…. credits… op de pof. Een heel wankel geheel waar creditcards een grote rol spelen. In Europa heerst gelukkig nog veelal de mentaliteit van uitgeven wat je hebt. Vandaar dat in Europa de creditcard nauwelijks een rol speelt. Dus zal Apple inderdaad niet veel belang bij Nederland hebben wat betreft een creditcard. Acceptatie is gering, en het past niet binnen ons zeker niet obscure geldsysteem. Houden zo. Voor een aardig grote groep mensen betekent een creditcard niets dan ellende. Hoe dat werkt laat de VS op indrukwekkende wijze zien.

  8. Zou mij wel leuk lijken. Al denk ik dat wij met Nederland er niet op hoeven hopen dat we snel aan de beurt zouden zijn.

    Zelf gebruik mijn credit card best wel, al is het maar voor het simpele feit dat ik het altijd gebruik bij winkels waar ik voor het eerst iets bestel. Of online vanuit een ander land moet laten komen.

    Mja, of er met mij heel veel meer mensen zullen zijn om het Apple aantrekkelijk te laten wezen…. 😜

  9. Wat moet je er mee!? Apple heeft al invloed genoeg lijkt mij!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.