Reacties voor: ‘Apple trapt op de rem: Apple Car uitgesteld tot 2021’

Het zou nog wel even duren voordat de Apple Car zijn eerste kilometers maakt. De auto zou uitgesteld zijn naar 2021, vanaf de eerdere streefdatum in 2020.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 7 reacties

  1. Het hoofdstuk ‘Apple Car’ kan ik nog steeds nergens plaatsen.. Waarom Apple, waarom.. Focus jullie op de computer/ media wereld. Niet in een segment waar jullie geen kaas van hebben gegeten! Dit is het zelfde als BMW met een eigen computer of smartphone uitkomt en Audi tablets gaat voorzien met vier ringen.. Ik hoop niet dat Apple het spoor bijster is en innovatie gaat verliezen!

  2. Waarom staat er een foto van dat lelijke bmw koekblik bij? Ik hoop op iets futuristischer.

  3. @Evander: Met die instelling hadden we nu ook geen Tesla gehad. Het is soms juist goed wanneer bedrijven zich met een andere markt gaan bemoeien. Dan krijg je vaak verassende ideeën. Ik zie dit meer als een hobby project van Apple. Maar wie weet in wat het kan uitgroeien.

  4. @Erwin: Denk dat Apple het niets als hobby project zal zien. Een auto ontwikkelen is een kostbaar traject, zelfs voor een bedrijf met zoveel vermogen. De aandeelhouders willen namelijk graag winst zien!

  5. Rond die tijd leven we idd in een hele andere wereld. Tegen die tijd zullen de eerste plannen voor rijstroken speciaal voor autonome voertuigen komen. Die mogen eerst langzamer maar later veel sneller dan de rest. En file op die strook ho maar :). De teller heeft altijd gelijk qua aankomsttijden.

    En hopelijk word een auto een gebruiksvoorwerp. Dit zal flinke impact hebben. Net als het plastic bekertje.

    Mensen kunnen geld overhouden voor andere dingen. Ten koste van de autogarages. Maargoed aan alles komt een eind.

  6. @ Rob

    Bij veel mensen is een auto al een gebruiksvoorwerp. Ik rijd bvb zelf met een Skoda en als die stuk is, bestel in gewoon een andere 😎

  7. @Erwin: Als die zogenoemde hobby uitpakt zoals de Apple TV/ Airport reeks, houd ik mijn hart vast.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.