Arizona testcircuit kaart

Reacties voor: Het rommelt (alweer) bij het Apple Car-team

Terwijl twee nieuwe Mercedes-mensen binnenstromen, verlaat een andere hooggeplaatste functionaris het Apple Car-project en stapt over naar Ford. Er zijn weer talloze verschuivingen in Apple's Project Titan-team.
Lees het complete artikel → Het rommelt (alweer) bij het Apple Car-team
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 4 reacties

  1. Ik kan het mis hebben maar volgens mij was dit al bekend tijdens de aanstelling van Doug Field dat hij maar een aantal jaar dit project zou leiden. Zijn taak was om het ontwikkelproces te hervormen vanwege de nieuwe koers die Apple in wilde slaan met het Apple Car project. Gezien de ervaring die hij had hierin was dit de ideale persoon voor deze taak. De ingenieurs die nu van Mercedes komen hebben de taken die zij nu moeten gaan opnemen (een verdere ontwikkeling van het autonoom rijden) al uitgevoerd bij Mercedes en is hun technische inbreng (welke Doug Field niet heeft) van zeer grote waarde voor Apple.

    Volgens mij is het niet zo negatief als dat het lijkt.

  2. @R. Hellema: dat klinkt inderdaad al een stuk rooskleuriger. Zelf denk ik dat je dit ook niet te zwaar moet wegen. Er zijn in Silicon Valley wel vaker wisselingen. Uiteindelijk vinden ze wel weer nieuw personeel

  3. Het zal wel gaan om andere competenties die nodig zijn afhankelijk van in welk stadium het project zich bevindt..
    Ik beschouw het ook niet als een negatief punt

  4. Nadat plannen met Hyundai zijn afgesprongen lijkt het nu dat er misschien een samenwerking met Toyota zou kunnen ontstaan..

    https://carbuzz.com/news/the-apple-car-might-have-new-hope

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.