Reacties voor: Apple Campus aangekleed voor iPhone-evenement 10 september

Apple heeft het hoofdkwartier in Cupertino aangekleed voor het evenement van 10 september. Kleurrijke banners met bollen verwijzen mogelijk naar de iPhone 5C.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 35 reacties

  1. Nou morgen weten we het. Nog even geduld. Ik moet eerlijk bekennen dat ik het bewonderingswaardig vind dat jullie zulke lappen tekst kunnen schrijven voor de kleinste (nieuws)

  2. Lijkt wel op de ios7 background die te zien was in de beta….. Of in ieder geval een interpretatie er van!

  3. Eindelijk! Jammer dat er geen andere hint in zit. Nog minder als 24 uur!

  4. Mss toch een grotere iphone 6

  5. @Toon: Niet alle geruchten kloppen maar ze geven toch altijd wel een goed beeld en dat wat jij schetst komt daar niet bij in de buurt. Dus ik vrees van niet sorry.

  6. Paarse bolletjes ?
    Misschien iets anders in de iTunes app zoals iTunes radio
    En het microfoontje van Siri kleurt paars als ze geactiveerd is !

  7. Hoop op een iPhone 5s grafiet met als instapmodel 32gb en 800mhz frequentie. Verder natuurlijk sneller, betere camera en zo’n lichtgevende ring rond de homebutton! En natuurlijke Nederlandse siri!

  8. Blij dat morgen dat gezeik over is.
    Of begint het dan opnieuw? Dat het toch niet vernieuwend allemaal is? Of tegenvalt.
    Heb geduld en niet zo zeuren als een klein kind zeg..

  9. Ik hoop wel dat ze nog iets anders aankondigen dan wat al “gelekt” is.

    Anders valt er nog weinig aan te kondigen.

  10. @Bertje: morgen is dit hoofdstuk afgesloten en begint er weer een nieuw hoofdstuk

  11. Ik ben niet van plan een nieuwe iPhone te kopen, ik heb net een nieuwe iPhone 4 ( gevalletje garantie ) maar ben wel erg benieuwd wat er nu wel en niet waar is van alle roddels en gokken van de laatste weken. Of dat er nog dingen zijn die helemaal niet verwacht zijn. Ik ga ook zeker kijken morgenavond. Ik hoop dat er een goede livestream komt.

  12. Origineel geplaatst door KevinX
    Hoop op een iPhone 5s grafiet met als instapmodel 32gb en 800mhz frequentie. Verder natuurlijk sneller, betere camera en zo’n lichtgevende ring rond de homebutton! En natuurlijke Nederlandse siri!

    800mhz wel erg zin in…hopen dat het zo is.128gb hoop ik ook op maar niet voor 1000 euro.

  13. Super benieuwd Ik hoop niet op een teleurstelling

  14. Paars, misschien dat Siri uit beta is? Volgens mij is Siri nu nog beta namelijk. Hopelijk houdt dat ook in dat dan meer talen ondersteund worden waaronder NL. En stiekem hoop ik dat de kleuren staan voor notificatie lampjes onder de homeknop a la BB en oude Windows phones als MDA Vario. Rondjes zouden dan ook staan voor button, nieuwe homeknop. Veel kleuren komen overeen met kleurenpalet van iOS 7, dus denk dat als er al een 5C komt, die niet in al die kleuren komt. Wie weet, over 24u weten we het!

  15. Ik hoop ios 7 waar ook 4G op kan 🙂

  16. Tags bolletjes van maveriks misschien?

  17. Er zal weer gezaag zijn zoals altijd ;).
    Alles lekt al te veel uit vind ik, vorig jaar wisten we werkelijk alles al. Jammer. Ik hoop we nu toch een paar dingen nog niet te weten zijn gekomen.

  18. Hang zo’n spandoek maar hier voor het huis 🙂

  19. Nog niemand een Apple tv icoontje gezien trouwens? Voor livestream?

  20. Waar kunnen we ‘t livestream volgen?,

  21. De bolletjes komen erg overeen met mijn achtergrond uit iOS 7 beta

  22. @Aygul: voorlopig nog nergens. Misschien via de Apple TV en Apple site. Afwachten tot vanmiddag vrees ik…

  23. Volgens mij zie ik in de onderste foto ook paarse bolletjes. Is er een paarse iPod touch?

  24. Die witte bolletjes met een grijzerand nieuwe homeknop

  25. De apps op de iPod nano zijn toch rond? De slogan was voor iedereen dus misschien heel misschien krijgen we op die manier ook een iPhone, net zoals de nano nu een kale iPod touch is (ik hoop het niet).

  26. Ben nu al overtuigd, zoals velen denken, dat we alles gewoon al weten door alle lekken en “geruchten”. Wat we mogen verwachten is de iPhone 5S (A7 processor, iets betere camera, en iets meer opslag, eventuele vingerafdruk sensor), iPhone 5C(in diverse kleuren, kunststof, goedkopere versie), Het nog eens over iOS7 hebben(maar de meesten kennen het al door de bèta’s), OS-X mavericks, Apple radio en dat zal het ongeveer wel zijn. Ik verwacht geen “verrassingen” meer.

  27. Origineel geplaatst door G kfcvv
    Nou morgen weten we het. Nog even geduld. Ik moet eerlijk bekennen dat ik het bewonderingswaardig vind dat jullie zulke lappen tekst kunnen schrijven voor de kleinste (nieuws)

    Je bedoelt eigenlijk ‘zoveel aandacht kunnen besteden aan wat straks misschien wel deels gebakken lucht blijkt te zijn?’

    Origineel geplaatst door Bertje
    Blij dat morgen dat gezeik over is.
    Of begint het dan opnieuw? Dat het toch niet vernieuwend allemaal is? Of tegenvalt.
    Heb geduld en niet zo zeuren als een klein kind zeg..

    Helemaal mee eens! De ‘nieuwe iPhone’ is nl. al lang niet meer zo’n hype als enkele jaren geleden. Iedere keer is-tie natuurlijk weer iets sneller, beter, uitgebreider… maar vernieuwend? Ik vond dit jaar het meest vernieuwende iOS 7… maar dat is een tijd geleden al allemaal bekendgemaakt!

  28. Ik hoop zelfs dat de iPhone 5C geen iPhone 4S voor de prijs van 4S nu wordt, dan zou Apple z’n doel voorbij schieten.
    Maargoed, over kleine 10 uurtjes weten we het wel.

  29. @Bertje: Na morgen begint het eerst gemekker dat er dingen ontbreken en durf te zeggen na 2-3 weken eerst geruchten iphone 6 en dan begint alle ellende weer tot juni-juli

  30. Het zijn volgens mij de bolletjes van de nieuwe Game Centre in iOS 7.

  31. Volgens mij is er nog niks bekend over een eventuele Livestream, toch? Ik ga er van uit dat iPhoneclub ons hiervan op de hoogte houdt?!

  32. @Aygul: @SjaccoPopino: Alle antwoorden op je vragen staan in dit artikel!

    “Is er een livestream?
    Vorig jaar was er geen livestream tijdens de aankondiging van de iPhone 5. De iPad-aankondiging in het najaar van 2012 en de keynote van WWDC 2013 werden wel als livestream uitgezonden. Voorlopig valt er dus nog niet zoveel over te zeggen. Zodra Apple aankondigt dat er een livestream is, zijn we er als de kippen bij om onze lezers daarover te informeren. Meestal blijkt dit pas op de dag zelf, dus ditmaal op dinsdag 10 september.”

  33. Origineel geplaatst door Toon
    Mss toch een grotere iphone 6

    Dat is eind 2014. Dan ga ik ook mijn huidige iPhone 4 inleveren 🙂

  34. Nou sory hoor maar voor ALWEER een iphone die weer enkel sneller gaat zijn dan de vorige en WEER een betere camerafunctie zal hebben ( iphone 4 was allemaal al top, dan de 4s perfect ) ga ik echt niet warm lopen en overstappen van mijn samsung s3 naar iphone 5s..

    Helemaal niet als het beeldscherm niet groter word EN boven al als ze niet met de zijknopjes komen naast de home button zoals de s3. Het knopje om terug te gaan, zodat je niet direct helemaal terug naar t homescreen bent.. En t knopje voor de menus te openen..

    Dan blijf ik bij mijn s3.

    En een vingerscan lijkt me bloedirritant als vrienden met je telefoon willen, of er op willen kijken..

  35. Dat paare bolletje zou kunnen slaan op het hoge Tinky-Winky gehalte rond Apple de laatste tijd 😉

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.