Reacties voor: Nepheuvels en zonnepanelen in de nieuwste dronevideo’s van Apple Campus 2

In de nieuwste dronevideo's van Apple Campus 2 is te zien dat de groenvoorziening op gang komt, met kunstmatige heuvels, wandelpaden en beplanting.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 5 reacties

  1. Of dat betekent dat Apple kiest voor mini-appartementjes zoals je bij IKEA ziet (“met een heel gezin wonen op 21m2, het kan echt!”) zullen we ongetwijfeld later horen.

    😂

  2. did Jhonny design this xD?

  3. Ik vraag me toch af of het allemaal niet te duur is, nu de macbook tegenvalt en de iMac ook (value for money). Ben ik toch bang dat de consument meer voor de iPad/iPhone en apple tv gaat, ook gezien de ontwikkeling van Microsoft op pc gebied. Ja windows 8 was een grote faal windows 7 was ook niet boeiend. Maar sinds windows 10 gaan ze weer de goede kant op ook nu ze zelf pc’s gaan maken.

  4. Origineel geplaatst door dirk
    Ik vraag me toch af of het allemaal niet te duur is, nu de macbook tegenvalt en de iMac ook (value for money). Ben ik toch bang dat de consument meer voor de iPad/iPhone en apple tv gaat, ook gezien de ontwikkeling van Microsoft op pc gebied. Ja windows 8 was een grote faal windows 7 was ook niet boeiend. Maar sinds windows 10 gaan ze weer de goede kant op ook nu ze zelf pc’s gaan maken.

    Te duur voor apple? Hahahahaha, kom op zeg wat denk je nu echt zelf

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.