Reacties voor: Apple brengt nieuwe Smart Case voor iPad uit

Apple heeft een nieuwe Smart Case aangekondigd voor de iPad. Dit is een variant op de Smart Cover, maar met een bedekte achterkant. De Smart Case kost 49 euro en is gemaakt van polyurethaan.
Lees het complete artikel → Apple brengt nieuwe Smart Case voor iPad uit
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 38 reacties

  1. Jeej wat lelijk. Hier zat ik op te wachten.

  2. Breaking News hoor!

  3. Hij kost trouwens €49…

  4. € 49 trouwens.

  5. Liever de andere kleur dan rood. Ik wil dat apple mijn geld krijgt:) die verdienen het ook!

  6. Net de oude smart cover binnen, komen ze hiermee -_-

  7. Heb de mijne al besteld

  8. Ik mis oranje!

    Hebben ze in het begin wel gehad. Toen heb er eentje kunnen kopen. Maar oranje heeft het toen ook al niet lang uitgehouden. Zal wel lastig zijn geweest om de kleur vast te houden of iets dergelijks. Wel jammer.

  9. @Joris: bestel een protector op BestSkinsEver! Dan heb je je normale achterkant met goede bescherming. Zit er nu al meer dan een half jaar op en laat nog nergens los

  10. Hier zit het klepje dus niet vast met magneetjes, als ik het goed lees/bekijk in de Apple Store?

    Ik zie ook maar twee standen, nl. landscape plat (om te typen) en landscape rechtop (om filmpje te kijken).

    Geen portrait mogelijkheden dus?
    Ook geen tussenstanden?

    Ik gebruik nu een cover/case van Belkin. Daarmee kan ik de hoek van de iPad variëren waardoor ik de weerspiegelingen kan verminderen.

  11. Heb ik net mijn smartcover binnengekregen….
    Balen weer…

  12. Deze hoes is al een tijdje op de markt van een ander merk. Jammer genoeg voor dezelfde prijs.

  13. Best onhandig zo’n vaste flap, nu trek ik vaak de smartcover eraf en leg hem opgerold onder de ipad als ik hem in portret op schoot gebruik en ik heb een originele oranje uit de eerste reeks 🙂 En gewoon een doorzichtige matte sticker over achterzijde, dan blijft hij beschermd en toch mooi eenvoudig.

  14. Dit is inderdaad geen ‘nieuwe” hoes aangezien de smart cover er al een tijd is

  15. Jammer dat de rode niet van leer is en dat er aan de achterkant geen magneet zit om de front cover op z’n plaats te houden. Ik heb nu een rode smart cover in combinatie met een Belkin snapshield secure, prima combinatie.

  16. Ik heb eentje van Logic3 ook volledig beschermd en in leder. Voor maar slechts 29 euro.

  17. Ja ik heb mijn iPad al goed beschermt. Een doorzichtige achterkant van dx met een smartcover, daarvoor ga ik geen nieuwe kopen..

  18. Mooi ding, direct besteld. Misschien niet vernieuwend maar wel van Apple…..

  19. Voordat iedereen gaat bestellen bij Apple; kijk eens naar de cases van Decoded; http://www.appelhoes.nl/Webwinkel-Product-14015973/Decoded-Leather-Slim-Cover-iPad-3-Red.html

    tot volle tevredenheid in gebruik!

    . . .heeft Apple Decoded overgenomen . . .

  20. Kijk eens op amazon.de, dezelfde sleeve van Cool Bananas voor 18 euro. Prima recencies….

  21. Een gewone Smart Cover op DealExtreme kost 12 euro, doet z’n werk goed en is van dezelfde kwaliteit als de Apple versie (die eveneens ook Chinees is). Samen met een Belkin Snap Shield Secure is het de perfecte combinatie.

  22. Heb net de donkergrijze binnengekregen, mag dan niet vernieuwend zijn, maar staat perfect en zit als een huis rondom de iPad ( kun je niet van alle hoezen zeggen)
    Ik zeg: aanrader!

  23. Blij om te lezen, ik krijg hem morgen binnen….

  24. Jammer, vorige week net de “oude” gekocht met daarbij een achterkantje..was dit goedkoper geweest en mooier.

  25. Jammer. Ik hoor Steve Jobs nog zeggen: ‘Waarom zo’n mooi apparaat verstoppen in een case?’.

  26. Zolang het orgineel van Apple is vind ik het sowieso allemaal prachtig, al is een het Apple asbak !

  27. heb de grijze voor mijn ipad 3.
    nu werdvik gewaarschuwd dat de hoes niet goed op de ipad 2 paste, maar nou zit hij in mijn ipad 3 ook niet echt gegoten..
    als je aan de bovenkant iets drukt voel je weldegelijk ruimte, vooral bij de kleinevopeningen voor het geluid..
    iemand ervaringen met een ipad 2 ????

  28. Nèèèèèh…

  29. ja, ik heb hem ook voor mn ipad 2
    na 1 minuut in een la gedonderd, troep !
    bij mij voor de helft van de prijs, wel staat mn naam klein achterop, nu hebben ze 2 waardelozen produkten, Itunes en de smartcase !!

  30. @Hans23: je kan toch gewoon retourneren?
    overigens ben ik het eens met itunes… 😉

  31. Ik gebruik een smartcover en aan de achterkant een soortgelijke maar apart erbij gekocht en veel leuker: die is doorzichtig en zie je bijgevolg niet zitten
    en dan de iPad in een hoes 😀

  32. Ik heb hem zaterdag gekocht en vandaag weer terug gebracht. Wat een butt ding zeg. Echt een kwaliteit van lik mijn vestje. Voor 50 euro heb je vele betere opties.

  33. @Warfarmer:

    voor de ipad 2 neem ik aan?

  34. Heb de case een dag, prettig! Jammer dat je hem niet kunt omdraaien (zeg zo iets als voor links handigen, naar de andere kant omslaan). Momenteel rand nog behoorlijk scherp wanneer je hem veel gebruikt, zo nieuw en zo leuk zelfs in de tuin in de zon (heb matte beschermfolie).
    Dank Apple!

  35. Ik kon hem gelukkig retourneren, ligt verpakt klaar om opgehaald te worden. Verpakt in een stuk vuilniszak want dat is ook de beste plaats voor dat pruts product.
    Het maakt eigenlijk bijna niet uit welk alternatief je neemt, altijd beter dan die smart case !

  36. Paar dagen terug besteld (Zonder hier te kijken,..stom!) Vandaag binnengekomen en gelijk teruggestuurd. Wat zit de IPad hier los in zeg ! (En los=krassen bij het geringste vuiltje wat er tussen komt)

    Mijn idee was ook “Komt wel van Apple” Maar het komt over als van een of ander vaag winkeltje op de achterstraat. Nee ik ga ook die back-cover van Belkin bestellen waar hier over gesproken word, en lekker in combi met de (andere) originele hoes gebruiken

  37. Ik heb de smart case nu twee weken in gebruik met een iPad2 en iPad3. Door al deze comments lijkt het een verschrikkelijk produkt, maar ik vind ‘m wel prima, het materiaal voelt best prettig aan. Kwaliteit is goed en beide apparaten zijn idiot-proof uitstekend beschermd. De scherpe dikke rand rondom is prima tegen vallen en kleine kinderen.

    Ik heb alle andere alternatieven bekeken maar die bestaan vaak uit 2 delen van verschillende fabrikanten en daardoor veel duurder. En inderdaad, de iPad2 zit er iets losser in, maar na een dagje gebruik let je daar echt niet meer op.

  38. @Nick: Klopt, er zijn meteen nadat de Smart Cover verscheen fabrikanten geweest die er een achterkant aan hebben ‘geplakt’. Er zijn meerdere merken die allemaal ongeveer hetzelfde doen. Deze hoes is vanuit Apple gezien dan ook niet echt vernieuwend.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.