Reacties voor: Apple brengt nieuwe iPod nano en iPod touch uit

Tijdens het Let's Talk iPhone-evenement afgelopen avond kondigde Apple twee nieuwe iPods aan: een nieuwe Nano en een Touch. Hoewel niet genoemd, kreeg de Classic ook een update.
Lees het complete artikel → Apple brengt nieuwe iPod nano en iPod touch uit
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 23 reacties

  1. Even een aanvulling: de update voor de nano 6th gen is al te downloaden via iTunes, en bevalt prima.

  2. Hoe komen jullie erbij dat het 120GB was de vorige gen van Classic? We verkopen ze gewoon in de winkel met 160GB..

  3. Ik deel het bericht van Marcianow; de Classic was er al een tijd “enkel” in 160GB. In het verleden is dit een keer vervangen door 120GB, maar momenteel wordt hij met 160GB geleverd en kost(te al) €229

  4. die nieuwe ipod touch krijgt waarshcijnlijk 1 hardware update: nieuwe Boot ROM, dus net als ipad2 en waarschijnlijk de iphone4s niet meer (tethered) via limera1n / redsn0w te jailbreaken, enkel via jailbreakme / greenpois0n etc.

  5. Zo te zien is het laaghouden van de prijs belangrijker dan top specs.

    Zou dat zijn vanwege economische crisis, en misschien ook om bepaalde markten te kunnen veroveren, zoals tieners en de minder rijke landen?

  6. die iPod classic is echt niet veranderd sorry hoor maar hier zitten jullie echt fout.

  7. Elk jaar een nieuwe iPod Touch gekocht maar dit jaar geen nieuwe snik

  8. Die classics moeten minimaal 250GB en 500GB kunnen dragen, nu is hun functiebijdrage een stuk minder naar mijn mening. Als ik er echt al mijn muziek op zou kunnen zetten(Circa 200GB zonder de opgenomen/gedigitaliseerde platen in AIFF), zou het handig zijn, en gelijk een backup.

  9. de ipod classic is niet veranderd…

    volgens mij bestaat er geen 1.8” HDD van 250GB. en als ie er wel is, is ie gruwelijk duur.

  10. jammer dat er (nog) geen afbeeldingen te vinden zijn van de nieuwe clockfaces.

    Vanavond maar de update doen, bedankt voor de tip.

  11. “nieuw” zou in de titel wel tussen haakjes mogen. Een nieuw kleurtje vind ik nou niet echt nieuw. En de software kan je gewoon via ITunes updaten dus..
    Na deze teleurstelling ook nog de beperkte update van de iPhone. Ik sta niet te juichen na deze “nieuwe” producten.

  12. Origineel geplaatst door orion
    “nieuw” zou in de titel wel tussen haakjes mogen. Een nieuw kleurtje vind ik nou niet echt nieuw. En de software kan je gewoon via ITunes updaten dus..Na deze teleurstelling ook nog de beperkte update van de iPhone. Ik sta niet te juichen na deze “nieuwe” producten.

    ik was ook razend benieuwd of de nieuwe Nano mij zou “verplichten” tot een nieuwe aankoop.
    Gelukkig voor mij kan ik de nieuwe functies (nieuwe klokjes) via een update op mijn huidige Nano zetten, ik gebruik mijn Nano vooral als horloge dus mij hoor je niet klagen. 🙂

  13. Geen iPhone 5 🙁 Mijn reactie was ongeveer hetzelfde als de gasten in dit filmpje toen ik het hoorde :p hoop dat hij alsnog snel komt… iPods heb ik zat

  14. Origineel geplaatst door Dennis
    uncties (nieuwe klokjes) via een update op mijn huidige Nano zetten, ik gebruik mijn Nano vooral als horloge du

    werkt dat een beetje? ik wil de ipod nano namelijk daarvoor aanschaffen. zulke gave bandjes gezien daarvoor!

  15. Ik ben een paar vraagjes:

    1. Zit de A5-Chip ook in die nieuwe iPod Touch (want anders zie ik geen verschillen).
    2. Op de Engels Apple site is de iPod Touch 199 DOLLAR en op de Nederlandse 189 EURO, dat klopt dus niet, want dan zou die op de Engelse site €149 zijn en op de Nederlandse €189.

  16. @Jonan van der Burgh: De iPod Touch houdt gewoon de A4-chip helaas. En die prijs klopt helaas ook. Apple producten zijn nu eenmaal duurder in Europa dan in de VS.

  17. Origineel geplaatst door poserman
    werkt dat een beetje? ik wil de ipod nano namelijk daarvoor aanschaffen. zulke gave bandjes gezien daarvoor!

    Werkt prima, het enige waar je rekening mee moet houden is dat als je de tijd wilt zien je een knopje moet indrukken, het klokje blijft daarna een paar seconden in beeld.
    Intussen de update gedaan, zit ook een aardige bij, namelijk een gedeeltelijk open wijzerplaat je ziet dus de de radertjes draaien. 🙂

  18. Toch jammer. Ik zou graag een iPod zien met een groter scherm, waarbij toch de 160gb behouden blijft. Ik gebruik al jaren iPods van de 5e en classic generatie, maar het grootste nadeel blijft de schermgrootte. Daarbij heb ik ook gewoon een iPhone op zak, maar voor muziek heb ik daar te weinig ruimte op.

  19. Er is al een iPod touch met een groter scherm. Dat heet de iPad 🙂

  20. Ik heb nog steeds een iPod Classic samen met een iPhone 4… Ik gebruik die iPod Classic dagelijks voor in m’n auto… Kan veel meer op dan op m’n iPhone en is met zijn 160 gig echt een fantastisch toestel qua prijs/kwaliteit/geheugen… En als ie kapot is koop ik meteen weer een Classic….

  21. ” Je betaalt 229 euro voor een exemplaar van 160GB. Waarschijnlijk is er een heel specifieke doelgroep die deze apparaatjes blijft kopen,”
    Tsja, daar hoor ik ook bij, als een grote muziekcollectie hebt die je makkelijk mee wil nemen en afspelen, is de ipod classic veel interessanter dan een ipod touch. Ik had stiekum gehoopt op een touch met 128Mb maar die zat er helaas niet bij.

  22. Arghhh…. heb net voor de lancering van de ipod nano eentje gekocht…….

  23. Paragraaf over iPod classic heb ik volledig herschreven op basis van juiste informatie. Sorry voor de verwarring!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.