Reacties voor: Apple brengt kerstreclamespot voor iPhone 5s uit

Apple heeft een reclamespotje voor de iPhone 5s uitgebracht. Een met de iPhone 5s gefilmd familiefilmpje doet harten smelten.
Lees het complete artikel → Apple brengt kerstreclamespot voor iPhone 5s uit
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 13 reacties

  1. All I want for Christmas, iiiiiissssssss, Appleeeeeee 😛

  2. Nee….verkeerde tekst…dat krijg je helemaal niet te zien. Alleen in Amerika. Apple marketing lijkt nog altijd te denken dat bij de USA de grenzen ophouden, daardoor krijgen we hier nooit Apple spotjes te zien of te horen. Daardoor én door een forse campagne van hun kant heeft Samsung de markt de afgelopen jaren veroverd. Absolute #fail!!

  3. @macaanzee: Dat is niet helemaal waar, in Duitsland en het Verenigd Koninkrijk zie je ook regelmatig Apple-reclames voorbijkomen.

  4. Hier moeten ze geen reclame maken, hier moet je bijna vechten om er een te krijgen 😉 (be)

  5. Het grootste probleem dat we hier geen “leuke” reclames hebben is omdat bedrijven elkaar niet zwart mogen maken in Europa.

  6. Volgens mij gaat het erom dat die jongen de hele tijd bezig is met z’n telefoon (niet z’n familie) en overkomt als ”afwezig”.

    Het is ”misunderstood” in de zin dat die jongen niet super geïnteresseerd is in z’n iPhone maar juist dierbare herinneringen wil vastleggen met de videocamera van z’n iPhone.

  7. Schitterende reclame weer, helemaal apple style.

  8. de relames in engeland, duitsland en nederland (sowieso ook, heb ze hier ook gezien) worden door t-mobile en vodafone geshowt met n banner erachteraan. zijn altijd leuke filmpjes, maar vond de siri kerstman leuker

  9. Wat een kansloze reclame!

    Dus het beste wat je kunt doen tijdens de feestdagen is niet met je familie omgaan maar aan de zijlijn staan om daarna een filmpje ervan te maken? Sorry hoor maar ik vind het behoorlijk triest. Juist met kerst is het nu eens zo’n moment dat je je mobiel nu eens links laat liggen en geniet van de mensen om je heen.

  10. @Michiel: Dude, chill! Het is maar een reclame hoor. En wat oas ECHT triest is, is trouwens je laatste zin. Dat moet je namelijk het hele jaar doen, en niet op opgedrongen tijden…

  11. Laat Apple eerst maar z’n service op orde krijgen …. Ik krijg een doa lader van mijn nieuwe iPhone niet eens omgeruild !

  12. @evad1st:
    Heb je Apple care gebeld? 0800 0201581
    Dan zeg je gewoon dat je kabel het niet doet en je geeft even je creditcard gegevens en dan sturen ze direct een nieuwe op

  13. Is het nou echt zo moeilijk.

    iPhone 5S+Slo-mo+Airplay+Apple-TV=Mooie herinneringen maken met de kerst!

    Fijne feestdagen allemaal 😉

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.