Reacties voor: Apple brengt iTunes 9.2.1 uit met bugfixes en oplossing Windows-beveiligingslek

Apple heeft iTunes 9.2.1 uitgebracht, een update met vooral bugfixes en een oplossing voor een Windows-beveiligingslek, waardoor het aanklikken van itpc-linkjes gevaar opleverde.

Reacties: 40 reacties

  1. JB safe?

  2. Hier nog niet te vinden via de updates. Zowel op de Mac Updates als in iTunes updates niet….

  3. – Een probleem met het bijwerken naar iOS4 op een iPhone of iPod touch met gecodeerde reservekopieën is verholpen

    Hier heb ik dus veel last van gehad, was alles kwijt. Gelukkig op m’n werk een iets oudere reservekopie terug kunnen zetten! Goed dat ‘t is opgelost in elk geval.

  4. Jij slaapt echt nooit!!! 😉

    Thx voor de info!

  5. Update: Nu wel te vinden in de Mac Updates… 🙂

  6. Quote: De stabiliteit en prestaties zijn verbeterd

    Dat roepen ze al sinds 2.0, never gonna happen lol

  7. deze update is via de Apple software updater binnen te halen.

  8. Origineel geplaatst door Anna
    Quote: De stabiliteit en prestaties zijn verbeterdDat roepen ze al sinds 2.0, never gonna happen lol

    De stabiliteit is bij mij altijd goed geweest, maar de prestaties blijven nog steeds zeer slecht. (toch bij de Windows versie)

  9. De bug waarbij oudere ipod classic modellen crashen sinds itunes 9, is nooit verholopen geweest. Op de support pages van apple staan ongeloofelijk veel reacties (sinds september 2009)

  10. ik heb downloaden zonder installeren gedaan, anders moet ik me muziek uitzetten, en kan niet zonder 😛 erg…

    en over de prestaties heb ik niks te klagen,,, iTunes start bij mij zeer snel op, vooral vergeleken met een paar maanden terug, (windows 7)

  11. En de bug bij het laden van App-updates? Ik krijg 2 verschillende foutmeldingen elke keer weer: ‘de pagina is verouderd, laat opnieuw’ en vervolgens ‘iTunes kon geen contact leggen met de iTunes Store’. Na de foutmeldingen staan dezelfde updates op een rij en kan ik ze wel binnenhalen, dus wat er nu fout gaat? (ps. zag deze bug ook bij anderen)

    Origineel geplaatst door Anna
    De stabiliteit en prestaties zijn verbeterd
    Dat roepen ze al sinds 2.0, never gonna happen lol

    Wordt alleen maar trager, onoverzichtelijker en zwaarder… 🙁

  12. Ik ben uren bezig geweest met de eerste synchronisatie, deze liep steeds vast. Goed te weten dat ze na 2 weken toch nog met een update komen…

  13. @Maccew: Wat bij mij geholpen heeft maccew was de mobile Apps naar een andere map te slepen en dan in iTunes apps verwijderen. iTunes herstarten en programma’s naar iTunes slepen.

  14. ook erg veel problemen gehad met updaten naar iOS4 met mijn beveiligde backup…

    wanneer gaan ze dat machtigingsgezeik nou eens fixen? ik moet elke keer als ik sync mijn wachtwoord ingeven om mijn programma’s niet van mijn ipod te verwijderen waarna ik een schermpje krijg dat zegt ‘your computer has already been authorized’. beetje nutteloos.

  15. Origineel geplaatst door Sander
    wanneer gaan ze dat machtigingsgezeik nou eens fixen? ik moet elke keer als ik sync mijn wachtwoord ingeven om mijn programma’s niet van mijn ipod te verwijderen waarna ik een schermpje krijg dat zegt ‘your computer has already been authorized’. beetje nutteloos.

    Windows? Dan iTunes een keer als administrator uitvoeren en syncen met iPhone. hierna had ik dat niet meer

  16. Raar dat er weer iets uitkomt wat niet goed is getest. Las ook al deze week dat het OS van Apple de meeste gaten heeft. Is Apple echt goed of is dat de immense marketing machine die dit zo doet lijken. Ook de hardware is gewoon Intel dus daar ook geen onderscheid meer.

    Ben wel blij met iPhone

  17. Origineel geplaatst door Sander
    wanneer gaan ze dat machtigingsgezeik nou eens fixen? ik moet elke keer als ik sync mijn wachtwoord ingeven om mijn programma’s niet van mijn ipod te verwijderen waarna ik een schermpje krijg dat zegt ‘your computer has already been authorized’. beetje nutteloos.

    Same here, en ik heb 3 accounts…. iTunes als admin draaien is geen oplossing hier, want dan gaat hij steeds in 32-bits compabiliteitsmodus. (windows 7 ult.). Heel irritant !!! 🙁

  18. Ja, hij is jailbreak safe ! Lees ik op de twitter van MuscleNerd

  19. iTunes-updates zijn ALTIJD Jailbreak-proof. iOS-updates zijn NOOIT Jailbreak-proof; daar heb je een Jailbreak-tool voor nodig.

  20. @Maccew: waarom werkt spirit dan niet onder itunes 9.2 en onder 9.1 bvb leg dat dan maar eens uit

  21. waarom is hij niet in nederlands?

  22. @mattias: Als je al een jailbreak hebt maakt het niet uit op welke versie van iTunes je zit, zolang die versie jouw iOS-versie maar ondersteunt. Lijkt me logisch dat Apple security fixes uitbrengtt hè?

  23. Waarom opeens alle berichten in het engels?
    Of alleen bij mij?

  24. Hier heb ik ook last van dat iTunes opeens naar het Engels is gegaan! Hij stond in voorkeuren/preferences op Dutch (Nederlands). Na de update was hij opeens Engels! Maar in voorkeuren stond die gewoon op Dutch (Nederlands). Heb hem daarna naar Engels veranderd en weer terug naar Dutch (Nederlands) maar hij blijft gewoon Engels! :S

  25. Ik zie na deze update mijn iPod touch, iPhone3G en iPhone3GS niet meer. Verder is alles fantastisch!

  26. OK, moest mijn machine herstarten om mijn iPod en iPhones weer te kunnen zien; alles werkt weer :-).

  27. Lost deze update ook het probleem rond “gapless playback” op? Ik zit nu met een iTunes die bij opstarten meteen crashed omdat die een album gaat scannen voor gapless playback information, kan helemaal niks meer! Kan me iPhone niet syncen.

    Blijft steeds hangen en kan het proces ook niet afbreken.

  28. @Laurens: itunes 9.2.1 (nederlands) downloaden en installeren heeft het voor mij opgelost.

  29. Origineel geplaatst door Laurens
    Hier heb ik ook last van dat iTunes opeens naar het Engels is gegaan! Hij stond in voorkeuren/preferences op Dutch (Nederlands). Na de update was hij opeens Engels! Maar in voorkeuren stond die gewoon op Dutch (Nederlands). Heb hem daarna naar Engels veranderd en weer terug naar Dutch (Nederlands) maar hij blijft gewoon Engels! :S

    Dit heb ik ook, is daar al een oplossing voor??

  30. @Cynt76: Zie mijn antwoord aan Laurens.

  31. @Prinsie:

    Klopt, ik zag het later ook. Bedankt.
    Helaas was ik daar deels mee geholpen. Mijn Itunes was weer helemaal NL, maar hij haalde daarna alle muziek van mijn ipod. Mijn bibliotheken waren na het opnieuw installeren nl oom leeg.
    Ben uren bezig geweest om alles weer op te zoeken en het er weer op te zetten (50gb).

    Maar goed, mijn itunes is weer NL en mijn ipod staat weer vol muziek….

  32. Hartelijk dank Prinsie. Hij werkt naar behoren en hoefde niet opnieuw alles opnieuw te installeren ofzo 🙂

    Cynt – had je hem wel in dezelfde (oude) map laten installeren? En de bibliotheek (als XML) geëxporteerd zodat je die kon importeren zodat die alles zou herkennen? Die opties zijn er niet voor niets. Maar erg jammer te moeten horen dat het bij jou niet zo goed uitkwam.

  33. Origineel geplaatst door Maccew
    Mus

    Er was toch iets mee, dat je je shsh’s niet meer kon bewaren, of was het een bootrom update of block?

  34. Dat de auto-update ervoor zorgt dat iTunes engelstalig wordt is wel hoogst irritant.
    Heb weer hele zooi opnieuw moeten installeren hierdoor… Gelukkig ging alles goed.

  35. Als je via Preferences de taal (opnieuw) op Dutch zet en iTunes afsluit en opnieuw start, is ie weer gewoon Nederlands. Wel stom, maar je hoeft in ieder geval niet iTunes helemaal opnieuw te installeren (met voor sommigen alle gevolgen van dien…)

  36. @Paul Leunissen: Dat werkte dus niet bij mij, wat ik had beschreven. Had het wel baat bij jou? Dat scheelt je dan wat werk ivt mij 🙂 😛

  37. @Paul Leunissen: Hier werkte dat ook niet. 😉
    herinstallatie verhielp alles wel.

  38. ik probeer mijn itunes uptedaten maar krijg het niet voormekaar ik kan niet vinden waar me update staat kan iemand me helpen

  39. Ik heb windows 7 en een iphone, nooit problemen gehad met Itunes maar na het downloaden van itunes 9.1 start mijn itunes niet meer. Alle bestanden opnieuw gedownload maar geen resultaat. Lekker onhandig als je een iphone hebt. Wie kan mij helpen. Thanks

  40. Origineel geplaatst door Cynt76
    Origineel geplaatst door LaurensHier heb ik ook last van dat iTunes opeens naar het Engels is gegaan! Hij stond in voorkeuren/preferences op Dutch (Nederlands). Na de update was hij opeens Engels! Maar in voorkeuren stond die gewoon op Dutch (Nederlands). Heb hem daarna naar Engels veranderd en weer terug naar Dutch (Nederlands) maar hij blijft gewoon Engels! :SDit heb ik ook, is daar al een oplossing voor??

    ik heb het ook.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.