Reacties voor: Apple brengt iTunes 11.0.5 en 11.1 beta 2 met iTunes Radio uit

Apple heeft een update van iTunes uitgebracht. iTunes 11.0.5 lost een probleem met iTunes in the Cloud op, terwijl iTunes 11.1 beta 2 voor ontwikkelaars is bedoeld.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 17 reacties

  1. Om 7 uur al weer een mooi stukje; Gonny je slaapt ook wel eens hoop ik?

  2. iTunes Radio vind ik niets aan. iTunes Match heb ik wel en vind ik geweldig en gebruik ik ook.
    Het wordt tijd dat Apple een soort Spotify dienst uitbrengt. Maar ik denk dat ze daarmee enorm minder muziek zullen verkopen, dus doen ze dat liever niet.

  3. @Pietje Puck: Inderdaad 😉 Vroeger ging ik dagelijks in het iOS Dev Center kijken of er iets nieuws was. Dat is niet meer nodig. Ik ververs gewoon de Home page van de iPhoneclub en dan weet ik meteen of er iets nieuws is.

    Hartelijk dank Gonny 😉

  4. Ik denk dat Apple wel moet opschieten met de nieuwe iTunes, de huidige werkt niet helemaal goed samen met de nieuwe iOS, zeker omdat iTunes nu niet de optie van meer dan de huidige aantaal apps in mappen herkent.

  5. Origineel geplaatst door Patryk
    … de huidige werkt niet helemaal goed samen met de nieuwe iOS, zeker omdat iTunes nu niet de optie van meer dan de huidige aantaal apps in mappen herkent.

    iTunes 11.1 Beta 2 werkt perfect met iOS 7. En iTunes 10.0.5 + Mobile Device Installer Package werkt ook goed met iOS 7.

  6. @Timosha: en waar is dat te vinden? Voor Windows

  7. Origineel geplaatst door MauriceH
    @Timosha: en waar is dat te vinden? Voor Windows

    Omdat ontwikkelaars doorgaans een Mac gebruiken brengt Apple die Beta’s en packages alleen uit voor OS X. Met één uitzondering: iCloud Control Panel for Windows 3.0 Beta.

    Met de release van iOS 7 komt iTunes 11.1 ook beschikbaar voor Windows.

  8. @Timosha: oké. Thx 🙂 Ik wacht wel tot 10 sep:)

    Trouwens iemand ervaring met itunes voor Windows. Bij mij lijkt het wel sneller te werken nu 🙂

  9. Werkt iTunes Radio in iTunes Beta 2 op OSX?

  10. @MauriceH: Met Vista SP2(32bit) werkt iTunes prima behalve de snelheid/vertraging bij het uitvoeren van (zoek)opdrachten. Bij WIN7 SP1(64bit) en WIN8(64bit) treedt er bij mij om de 6-7 weken een mysterieuze bug op. Deze zorgt er voor dat alle door mezelf toegevoegde muziek en gedownloade apps. verdwijnt uit de diverse bibliotheken. Gelukkig is het terugzetten vrij snel weer gebeurd door mijn snelle cpu’s en hoeveelheid RAM.
    Over het algemeen werkt iTunes in Windows niet zo snel en soepel als in OS X ongeacht je hardware. Wellicht is dit Jobs wraak op Gates omdat hij wel eens beweerd heeft dat de laatste zijn OS heeft gestolen/gekopieerd heeft en het Windows heeft vernoemd. 😉

  11. Origineel geplaatst door iPhonist von Gates
    Bij WIN7 SP1(64bit) en WIN8(64bit) treedt er bij mij om de 6-7 weken een mysterieuze bug op.

    En die mysterieuze “bug” treedt dan waarschijnlijk op nadat Microsoft de “monthly patches”, die elke maand rond de 10de verschijnen, gratis voor niets heeft aangeboden. Als er in die “monthly patches” weer eens patch zit voor system32.dll is het meestal voorbij met iTunes.

  12. Origineel geplaatst door Timosha
    En die mysterieuze “bug” treedt dan waarschijnlijk op nadat Microsoft de “monthly patches”, die elke maand rond de 10de verschijnen, gratis voor niets heeft aangeboden. Als er in die “monthly patches” weer eens patch zit voor system32.dll is het meestal voorbij met iTunes.

    Nooit problemen mee gehad op Windows.

    Origineel geplaatst door MauriceH
    Trouwens iemand ervaring met itunes voor Windows. Bij mij lijkt het wel sneller te werken nu

    Ik heb een iMac 27″ en daarop ook Windows (voor games) en iTunes zelf werkt nu net zo snel onder Mac OSX als onder Windows, op het opstarten na, bij OSX is hij direct opgestart (toen ik vroeger een HDD had was die binnen 3 sec klaar voor gebruik) en onder Windows is hij na 5 seconden klaar, WEL OP EEN SSD op een harde schijf ben je met gemak 15 seconden of meer kwijt voordat iTunes opstart, maar eenmaal opgestart werken ze even snel.

    En qua functionaliteit verschillen ze niet, het is niet het Safari verhaal waar Safari op OSX geweldig was en op Windows erger dan IE, iTunes op Windows en OSX is qua functies 1:1 gelijk.

  13. Werkt iTunes op win 8 ? en waar kan ik die link van de beta versie ?

  14. @Erik: Omdat ontwikkelaars doorgaans een Mac gebruiken brengt Apple die Beta’s en packages alleen uit voor OS X. Met één uitzondering: iCloud Control Panel for Windows 3.0 Beta.

    Met de release van iOS 7 komt iTunes 11.1 ook beschikbaar voor Windows.

  15. @Timosha: Fijn 😀 Ik ben wel aan het sparen voor minstens een MacBook Air. Heb nu een gloednieuwe HP 😀 Maar ach, kan er mee door 😀

  16. Ik heb best veel beltonen gekocht.Maar na aanschaf nieuwe iphone ben ik ze kwijt. Doe ik iets fout?

  17. Origineel geplaatst door Timosha
    iTunes 11.1 Beta 2 werkt perfect met iOS 7. En iTunes 10.0.5 + Mobile Device Installer Package werkt ook goed met iOS 7.

    mja.. maar met de GM is de doordeweekse windows gebruiker wel gejost… kan niet syncen zonder de 11.1 beta … maar je raadt het al die is enkel voor mac beschikbaar… das van men kl**n
    voor de reste ..; de 7 is echt wel stukken stabieler dan de 6 … is eigenlijk af

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.