Reacties voor: Apple brengt iTunes 11.0.3 met nieuwe minispeler uit

Apple heeft iTunes 11.0.3 uitgebracht voor Windows en Mac. De nieuwe iTunes-versie heeft een vernieuwde minispeler met albumhoezen en een voortgangsbalk. Ook werkt iTunes beter met grote bibliotheken.

Reacties: 19 reacties

  1. Even installeren, ben benieuwd…

  2. De ondersteuning voor Multi-Disc Albums houdt in dat je albums die uit meerdere discs bestaan nu ziet als één album

    Nou, hier niet hoor.

  3. Is er ook bekend of er al een fix voor het venster probleem in windows is? Itunes past namelijk vaak niet op het scherm bij windows.

  4. @Bones: albums moeten wel dezelfde naam hebben. Dus ze mogen niet disc 1/2 achter de naam van het album hebben staan. Misschien is dat het probleem?

  5. Help!!! De zoek naar updates knop voor de apps bij windows itunes is weg!!!!!
    Hoe kan ik dit herstellen?

    Edit: Woops, al gevonden 😀

  6. Als je beide mini players vergelijkt valt het mij op dat de nieuwe een meer ‘flat’ design heeft. Dat zal de trend zijn die ze in iOS 7 zullen hanteren denk ik.

  7. Origineel geplaatst door Bones
    Nou, hier niet hoor.

    Het is bij mij precies andersom:
    Eerst liet hij alle nummers van schijf 1 en 2 achter elkaar zien. De nummering begon wel opnieuw bij de volgende schijf, maar nu staat er keurig ‘Schijf 1’ en ‘Schijf 2’ etc. tussen de songs. Mooie verbetering dus

  8. De functie voor meerdere schijven is van zichzelf niet nieuw. De weergave is wel veranderd; bij een album met meerdere schijven is nu een opsplitsing per schijf te zien, en vervolgens de tracks per schijf. Voorheen was die opsplitsing er niet.

  9. Origineel geplaatst door Maurice Hooijmans
    Help!!! De zoek naar updates knop voor de apps bij windows itunes is weg!!!!! Hoe kan ik dit herstellen?Edit: Woops, al gevonden

    waar kan ik deze vinden? zie de updates knop bij de apps niet (windows) edit: zie het al bovenin staan naast all / iphone etc. list weergave

  10. Leuk, al je dubbele, drie-dubbele en meer-dubbele CD’s doornemen, aanpassen naar ‘schijf zoveel van zoveel’… Dat had iTunes wel wat makkelijker kunnen doen. Bv. door albums met zelfde titel met toevoeging (disc 1) te herkennen.

  11. @Hidde Z.: Dit probleem heb ik ook, erg irritant… Heb het op Windows 8

  12. Is die nieuwe minispeler alleen voor Mac ? Op mijn Windows computer is niks veranderd :(. Alleen het update knopje zit ergens anders. En het scherm past nog steeds niet!!! Niet zo fijn 🙁

  13. YAY!!! afbeeldingen in song-view zijn terug!!!

  14. @John: ja. Maar bij mij is helemaal niks veranderd. Alleen dat de update knop is veranderd.

  15. Tijd voor een Mac? 😉

  16. Origineel geplaatst door Roel van Veen
    @Bones: albums moeten wel dezelfde naam hebben. Dus ze mogen niet disc 1/2 achter de naam van het album hebben staan. Misschien is dat het probleem?

    Lekker, nou staan de nummers door elkaar. Waardeloze update dit.

  17. Tevens zie je in deze update een soort lintje met de tekst ‘Werk bij’ bij de apps die updates hebben. Het is te vergelijken met de iPhone. Wanneer je een nieuwe app hebt geïnstalleerd, krijg je een lintje met ‘Nieuw’ te zien.

    Ook zie je nu in de lijst met al je apps een tabblad ‘updates’ waar je alle beschikbare updates in een lijstje ziet. Wanneer je op een app klikt zie je een update log (vergelijkbaar met de iPhone).

    Heel netjes gedaan al zeg ik zelf.

  18. Bij de oude iTunes versie, kon je exact zien en zelf bepalen welk apps je op je iPhone wilde hebben.

    Is dat bij de nieuwe versie ook mogelijk? Zo ja, hoe dan?
    Vind de nieuwe versie best vaag en onduidelijk.

  19. @MauriceH: Maurice, schakel over naar de minispeler en ga met je muis op de albumhoes staan. Je krijgt dan een pijl naar boven en onderen. Klik erop, de minispeler wordt vergroot

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.