Reacties voor: Apple brengt iTunes 11.0.1 uit met fix voor dubbele nummers

Apple heeft iTunes 11.0.1 uitgebracht, een bugfix-update die ervoor zorgt dat je dubbele nummers kunt filteren. Ook zijn er problemen met de AirPlay-knop en iCloud opgelost.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 5 reacties

  1. Ik had erg gehoopt op een ‘resize your cover art and change the background colour to black’. Nu lijk ik in album view te kijken naar een postzegelverzameling op mijn iMac 27″.

  2. Maar nog steeds niet dat je bij Audioboeken die per boek meerdere CD’s bevat de sortering goed krijgt. Nog steeds (baal, baal) eerst alle nummers 1, dan alle nummers 2 enz.
    Grrr

  3. @remco
    Geen echte oplossing, maar een workaround: sorteer per datum. Ik neem dat je eerst cd 1 importeert dan 2 etc.
    Maar ik loop tegen hetzelfde probleem aan.

    En soms is iTunes hypercorrect… vb bij klassieke muziek waar je 4 solisten, een orkest en een koor hebt (op één CD), maar ze spelen in wisselende samenstelling: solist 1, solist 1 koor, solist 1 orkest etc etc. Volgens iTunes lijkt het per combinatie één CD te zijn. Zoek je op artiest, scroll je je nog wezenloos. Gooi het op een hoop zou ik zeggen, is wel zo overzichtelijk.

  4. @hcsies: Dank.
    De weergave sorteren geldt voor titels, niet binnen één titel. Enige manier om normaal af te spelen is de ‘lijst’-weergave.

  5. En hoe kan ik nu de dubbele nummers verwijderen?
    Daar lees ik in dit stukje niets over.

    Weet iemand dit?
    Het zou wel handig zijn, ik heb nu veel dubbele nummers op mijn iPad staan (evenals in iTunes)

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.