Reacties voor: Apple brengt iTunes 10.5 beta 8 en nieuwe iWork-beta uit voor ontwikkelaars

Apple heeft vanavond iTunes 10.5 beta 8 en iWork for iOS beta 3 uitgebracht. Beide zijn bedoeld voor ontwikkelaars, zodat zij alvast kunnen testen of hun apps ermee samenwerken.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 18 reacties

  1. Leuk, maar wanneer wordt de nieuwe iPhone aangekondigd???

  2. Mooi zo, hier zat ik op te wachten, Beta 7 was niet zo goed. Nu nog even wachten op iOS 5 Beta 8. Want Beta 7 van iOS is ook best slecht… Ik denk dat Beta 5 van alles het beste was

  3. Origineel geplaatst door Mike
    Mooi zo, hier zat ik op te wachten, Beta 7 was niet zo goed. Nu nog even wachten op iOS 5 Beta 8. Want Beta 7 van iOS is ook best slecht… Ik denk dat Beta 5 van alles het beste was

    En waarom denk jij dat een oudere versie van de Beta software beter is, terwijl het meeste wat er verandert slechts systeemfixes zijn, en nauwelijks extra functies bevat?

  4. @henk: Wat een ontzettend domme opmerking.
    Je hebt liever dat alles direct op de markt komt zonder fatsoenlijke béta testing?
    Icloud, iTunes music matching, major iOs 5.0 update.
    Lekker nu alles beschikbaar met een nieuwe iPhone en dan weken/maanden klagen dat niets werkt.

    Dit is een leuke announcement voor developers, laat hun er van genieten.

  5. Alleen wat heb je als ontwikkelaar dan aan iWorks ?
    Behalve dan dat je eigen project er anders uit moet zien…

  6. vergeet dan niet het volgende te melden:

    iTunes 10.5 beta 8
    This is a pre-release version of iTunes 10.5 beta with iTunes Match beta.

    Important: iTunes Match beta is currently available to developers in the United States.

    en zo ver ik kan zien ook alleen voor de mac.

  7. @taco: Je zou je beter de vraag stellen waarom dat het allemaal zolang duurd?
    De anderen brengen per jaar heel wat toestellen uit en altijd maar beter en beter, bij apple duurd het een eeuwigheid nu, snap er niks van.
    Dit wil dus zeggen dat er nog steeds geen nieuwe iphone zal aangekondigd worden de komende weken manman,pf.

  8. Origineel geplaatst door broem
    @taco:Je zou je beter de vraag stellen waarom dat het allemaal zolang duurd? De anderen brengen per jaar heel wat toestellen uit en altijd maar beter en beter, bij apple duurd het een eeuwigheid nu, snap er niks van. Dit wil dus zeggen dat er nog steeds geen nieuwe iphone zal aangekondigd worden de komende weken manman,pf.

    dus jij wil dat apple elke maand met een andere telefoon komt in plaats van compleet te innoveren met één geheel nieuwe telefoon? komop zeg

  9. @käse: Wees gewoon eerlijk, ook jij weet heel goed dat 1 tot anderhalf jaar doen om 1 telefoon te maken veel langer is dan nodig. Het lijkt wel of er bij Apple 1 team is dat alles doet, waardoor ze nooit meerdere dingen tegelijk kunnen doen. Brengt me weer terug naar die garage waar alles begon met 1 team.

    Wie heeft iTunes Match geprobeerd? Kun je iMatch je bibliotheek laten scannen alvorens abonnee te worden? Om zo te kijken of het ‘t überhaupt wel waard is om daar je geld aan uit te geven als je er daarna achter moet komen dat hij er maar 100 pakt bijv.

    Ik heb m’n hele iTunes naar AAC gewijzigd lang geleden. Dus ik vrees dat iMatch alles overslaat in een zoektocht naar mp3’tjes…

  10. Origineel geplaatst door Bubbly
    Ik heb m’n hele iTunes naar AAC gewijzigd lang geleden. Dus ik vrees dat iMatch alles overslaat in een zoektocht naar mp3′tjes…

    Nee, dat is niet waar, natuurlijk wordt AAC gescand. Apple slaat zelf alles online op in AAC dacht ik.

  11. Origineel geplaatst door Bubbly
    @käse: Wees gewoon eerlijk, ook jij weet heel goed dat 1 tot anderhalf jaar doen om 1 telefoon te maken veel langer is dan nodig. Het lijkt wel of er bij Apple 1 team is dat alles doet, waardoor ze nooit meerdere dingen tegelijk kunnen doen. Brengt me weer terug naar die garage waar alles begon met 1 team.

    Kom op zeg, jij weet net zo goed als de rest dat Apple niet honderden modellen op de markt wil hebben die niet tot amper vernieuwend zijn. Apple wil gewoon 1 heel goed en zo vernieuwend mogelijk model op de markt hebben en daar hebben ze iets meer tijd nodig dan de concurrent die minder vernieuwende toestellen maakt. Bij consoles duurt het toch ook 5/6 jaar tot er een nieuwe op de markt komt?

  12. Origineel geplaatst door Bubbly
    @käse: Wees gewoon eerlijk, ook jij weet heel goed dat 1 tot anderhalf jaar doen om 1 telefoon te maken veel langer is dan nodig. Het lijkt wel of er bij Apple 1 team is dat alles doet, waardoor ze nooit meerdere dingen tegelijk kunnen doen. Brengt me weer terug naar die garage waar alles begon met 1 team.Wie heeft iTunes Match geprobeerd? Kun je iMatch je bibliotheek laten scannen alvorens abonnee te worden? Om zo te kijken of het ‘t überhaupt wel waard is om daar je geld aan uit te geven als je er daarna achter moet komen dat hij er maar 100 pakt bijv.Ik heb m’n hele iTunes naar AAC gewijzigd lang geleden. Dus ik vrees dat iMatch alles overslaat in een zoektocht naar mp3′tjes…

    Volgens mij heb jij geen idee hoeveel werk het is om een fatsoenlijk product te maken. Een combinatie van een mobiel OS/desktop OS/cloud is niet niks. Bij Apple ziet alles er erg simpel uit en werkt het smooth waardoor je gaat denken dat het eenvoudig is. Dit soort detail kost juist extreem veel tijd om te bouwen. Je hoeft natuurlijk niet te wachten en je kunt ook een mooi Android toestel kopen 😉

  13. Ik hoop heel erg dat de integratie tussen Numbers van Mac en iOS beter wordt, want ik krijg nu helaas importwaarschuwingen bij een bepaald bestand. Je zou denken dat het geheel naadloos werkt, maar helaas.

  14. Sinds iTunes beta 8 heb ik plopjes en rare geluiden door mijn muziek heen. Geen aanrader dus.

  15. @Max:

    Door die systeemfixes is de laadsnelheid e.d. ver achteruitgegaan sinds Beta 5.

  16. Wat een gezeur weer allemaal op dit forum.. Jongens, het is een beta dus niet alles werkt even goed tot de GM, ook al zijn er al 8 bèta’s! Apple staat trouwens al jaren in de wereld met het motto dat ze simpele producten willen maken en hun aanbod niet te groot willen maken. Als je het daar niet mee eens ben, neem dan een telefoon van Samsung waar elke maand wel een nieuwe uitkomt ( vaak zijn deze flops of een directe copy). Ook vind ik dat de mensen bij Apple iets geniaals maken, je moet maar op het idee komen en ook de skills er voor hebben! M.a.w., loop niet te zeiken..

  17. Ik vind het juist top dat er zo veel Beta’s zijn. Zo weet je zeker dat iets op het eindproduct werkt. (Niet zoals met Windows Vista om ff oude koeien uit de sloot te halen)
    En Apple is al jaren top bezig dus zit me te verheugen om in December een nieuw Abo te nemen met iPhone 5 (jammer van de nieuwe tariefen kan ik eigenlijk niet mee leven maar ja)

  18. Origineel geplaatst door Remco
    Kom op zeg, jij weet net zo goed als de rest dat Apple niet honderden modellen op de markt wil hebben die niet tot amper vernieuwend zijn. Apple wil gewoon 1 heel goed en zo vernieuwend mogelijk model op de markt hebben en daar hebben ze iets meer tijd nodig dan de concurrent die minder vernieuwende toestellen maakt. Bij consoles duurt het toch ook 5/6 jaar tot er een nieuwe op de markt komt?

    Dat je vaker een telefoon uitbrengt, betekent niet dat je niets vernieuwends uitbrengt. Na een half jaar kun je als Apple-zijnde prima een telefoon met aardige upgrades en nieuwe features of specs uitbrengen. Je moet het alleen willen of kunnen en bij Apple ontbreekt denk ik op dit moment beide, want ze willen er minstens 1 jaar tussen steken om zo op 1 product zo veel mogelijk winst te maken & door iCloud is alles uitgelopen.

    Een smartphone vergelijken met consoles? Dan kun je het beter vergelijken met andere smartphones (maar dan niet de 5 a 10 Galaxy mislukkelingen die een andere naam hebben zoals de Ace, maar gewoon echt losstaande producten).

    Origineel geplaatst door bert
    Volgens mij heb jij geen idee hoeveel werk het is om een fatsoenlijk product te maken. Een combinatie van een mobiel OS/desktop OS/cloud is niet niks. Bij Apple ziet alles er erg simpel uit en werkt het smooth waardoor je gaat denken dat het eenvoudig is. Dit soort detail kost juist extreem veel tijd om te bouwen. Je hoeft natuurlijk niet te wachten en je kunt ook een mooi Android toestel kopen

    Nee ik weet dat dit niet zo simpel is als het er uitziet. Maar ik denk dat je Apple zwaar onderschat. Daarnaast hoeven ze niet een fatsoenlijk product te maken: het gaat simpelweg om upgrades en een ander design (hebben ze er ook talloze van, in de vorm van prototypes of alleen op papier etc.). Nee dank je, ik denk dat ik liever m’n been breek dan een stuk Android troep te kopen. Neemt niet weg dat ik wil dat Apple beter gaat concurreren.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.