Reacties voor: Apple brengt iPhone SDK 3.2 Beta 4 uit

Apple heeft iPhone OS 3.2 SDK Beta 4 uitgebracht. Deze is bedoeld voor ontwikkelaars die voor de iPad applicaties willen maken. In het iPhone Dev Center zijn SDK en changelog te vinden.
Lees het complete artikel → Apple brengt iPhone SDK 3.2 Beta 4 uit
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 7 reacties

  1. Dus geen 4.0 op onze iphones deze zomer 🙁

  2. Dit hoeft helemaal geen teken te zijn dat er geen 4.0 uitkomt deze zomer, die kans is nog steeds erg groot aangezien Apple tot nu toe sinds de eerste iPhone ieder jaar in juni weer een nieuwe versie heeft aangekondigd tegelijkertijd met een grote software-update. Ik ben benieuwd hoe lang de houdbaarheidsdatum van deze beta is, aangezien vrijdag de eerste pre-orders van de iPad binnen komen en ik neem aan dat Apple dan alle specificaties moet vrijgeven over dat apparaat, anders weet men eigenlijk niet precies wat het koopt, en dan zal waarschijnlijk ook bekend zijn op welk OS de iPad draait.. ik denk dat er een kans is dat 3.2 toch vrijdag uitkomt.. zeker als de houdbaarheidsdatum van deze beta tot de 12e van maart is………. we’ll see..

  3. Vreemd inderdaad dat je in de Simulator 3.2 nu alleen maar de iPad krijgt. In een eerdere beta-versie kon je kiezen tussen de iPhone en de iPad.

  4. @Twan: ja maar als je in de simulator de iPhone koos schoot hij terug naar 3.1/3.1.3 hij bleef niet op 3.2 staan.

  5. Het zal me niks verbazen als er geen iPhone versie komt van 3.2 maar dat die straks naar 4.0 gaat terwijl iPad nog even op 3.2 blijft hangen.

  6. @Thumper_uk:
    owh jawel net bekendgemaakt 😀

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.