Reacties voor: ‘Apple brengt iPhone 6c pas in november uit’

De iPhone 6c komt volgens geruchten pas in november 2015 op de markt. Waarom Apple ervoor kiest om op een later moment in het jaar nog een 4-inch iPhone uit te brengen, blijft echter een raadsel.
Lees het complete artikel → ‘Apple brengt iPhone 6c pas in november uit’
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 23 reacties

  1. Hopen dat de iPhone 6c verder dezelfde specs krijgt als de iPhone 6s. Een iPhone 6s met het formaat van de iPhone 5 en 5s: perfect!

  2. Volledig met Erwin eens!!

  3. ik geloof er geen bal van. Ik denk dat Apple de 6S en 6S Plus gaat presenteren. Ik denk dat we aanstaande vrijdag de uitnodiging gaan krijgen net zoals vorig jaar.

  4. Geef mij maar weer een kleinere (en vooral minder gladde) iPhone! Ik heb nu de 6 maar deze is veel kwetsbaarder dan de vorige modellen. Inmiddels heeft mijn vervangende toestel ook al weer een kapot scherm. Terwijl dit toestel uit wanhoop al in een leren hoesje zit.

  5. Van mij mag het ook gewoon 4″ blijven. Ideaal formaat. Maar die “vrolijke” kleurtjes hoeven van mij niet zo. Gewoon het uiterlijk en materiaal van een iPhone 6(s) en dan 4″ is voor mij ideaal!

  6. Volgens mij komt er helemaal geen iPhone 6c. Het zou ook nergens op slaan aangezien de verkoop van de iPhone 5c al bar slecht liep.

  7. Ik vind de randen van de iphone 6 ook gladder aanvoelen waardoor hij sneller uit de hand glijd. Misschien bewust gedaan door apple?

  8. @Brains: Dat zal moeilijk worden aangezien de zelfde chips, Camera, batterij, enz. in een kleinere ruimte gestopt moet worden, dus waarschijnlijk is de 6s beter dan de 6c.(Als die überhaupt komt, wat mij zeer sterk lijkt.)

  9. Ik mag hopen dat die dan wel wat betere specs heeft, niet als de iphone 5C de specs van de Iphone 5 met de prijs van de iphone 5s zowat(Kan je beter een iphone 5 op de kop tikken goedkoper).

  10. Ik ben benieuwd, maar ik denk dat hij de ingewanden krijgt die je nu in de huidige 6 ziet, geen bronnen hiervoor, maar verwacht het wel. Prijs 399-499 euro, en ik denk dat 499 het eerder wordt dan 399.

    Hoe dan ook zie ik hem graag verschijnen, maar jammer dat zwart er niet bij zal zitten, net als bij de 5c.

    Oja, en 16 gigabyte zal toch wel? Ik hoop niet dat ze hem gaan limiteren met die afgrijselijke 8 gig uit de 5c

  11. Iedereen lijkt er bij dit soort geruchten al snel van uit te gaan dat het ook echt gebeurt, maar ik geloof het niet. Hoewel het misschien slim zou zijn als Apple weer een instapmodel zoals de iPhone 5C zou maken, denk ik niet dat ze dit ook echt gaan doen. En ergens in oktober of november is al helemaal niet geloofwaardig.

    Als Apple (weer) een iPhone met een 4″ scherm zou maken, zouden ze een iPhone 6s mini maken, met scherm van 4″. Maar andere (wellicht geloofwaardiger) geruchten dichterbij de productie-eenheden van Apple zeggen dat Apple hier (voorlopig nog) vanaf ziet.

    De trend is groter en niet kleiner. En dat de iPhone 6 kwetsbaarder is dan de iPhone 5(S): ik heb er geen aanwijzingen voor. Mijn kinderen hebben vaak kapotte iPhone schermen, maar die van de iPhone 6 zijn nog heel.

    Wél vind ik de iPhone 6 nogal glad, daarom heb ik een doorzichtig gel hoesje om mijn iPhone 6 Plus, voor meer grip.

  12. Ik vraag me af wat de toegevoegde waarde van de iPhone 6c is, zolang de iPhone 5s geleverd blijft worden. De iPhone 5s is ook vandaag de dag nog snel genoeg, maar is qua afwerking (metaal) hoogwaardiger dan de toekomstige iPhone 6c (voornamelijk plastic behuizing).

  13. Voor mij ook als budget model een iPhone als het model iPhone 5s met een scherm van 4 inch. Het ideale formaat en de uitvoering in metaal.

  14. Origineel geplaatst door macaanzee
    …De trend is groter en niet kleiner…

    Tsja, in de mobieltjeswereld is dat een continue golfbeweging, het is zeker dat de trend vroeger of later weer omkeert. Je ziet het nu al een beetje aankomen in de reacties hier, juist ook bij dit soort geruchten. Mensen die genoeg van de voordelen van de 6 waren overtuigd om er één aan te schaffen maar nu toch spijt hebben, en graag terug zouden willen naar een handzamer model.

    Het is, zeker voor die spijtoptanten, te hopen dat Apple het zetten van die trend niet weer eerst volledig aan de concurrenten overlaat en te lang alleen budgetmodellen met kleiner scherm blijft leveren. Zoals @Tjeu terecht zegt is 8GB voor een ‘nieuwe’ iPhone echt belachelijk.

  15. Ik geloof er niks van of Apple kondigt ze samen aan of helemaal niet

  16. Ik heb mijn 6 vorige maand verkocht en heb toen de 5S weer uit de la gehaald. Daar heb ik geen moment spijt van. De 5S ligt perfect in de hand.

  17. Toen ik de iPhone 5 aangekondigd werf dacht ik van “wauw!” Die moet ik hebben en toen ik hem aangeschaft had was ik extreem blij, maar toen ik de iPhone 6 aangeschaft had was het niet meer een “wauw!” gevoel als vroeger.

  18. Origineel geplaatst door Tjeu
    Ik ben benieuwd, maar ik denk dat hij de ingewanden krijgt die je nu in de huidige 6 ziet, geen bronnen hiervoor, maar verwacht het wel. Prijs 399-499 euro, en ik denk dat 499 het eerder wordt dan 399.

    Hoe dan ook zie ik hem graag verschijnen, maar jammer dat zwart er niet bij zal zitten, net als bij de 5c.

    Oja, en 16 gigabyte zal toch wel? Ik hoop niet dat ze hem gaan limiteren met die afgrijselijke 8 gig uit de 5c

    De iPhone 5c is bij zijn introductie (najaar 2013) geleverd in een 16Gb- en 32Gb-variant. Pas toen de iPhone 6 en 6Plus werden geïntroduceerd, een jaar later, werden de 16Bg- en 32Gb-variant van de iPhone 5c vervangen door de 8Gb-variant. Mocht er een iPhone 6c komen, ga ik ervan uit dat deze dus in ieder geval in het eerste jaar met tenminste 16Gb aan opslaggeheugen zal worden geleverd.

  19. @Veder: Idem hier, iPhone 6 ook weggedaan maar ik had zelfs nog een vrijwel nieuwe iPhone 4S liggen, werkt nog heel behoorlijk met iOS 9 Public Beta.

  20. 6c misschien voor de Chinese markt om de targets alsnog te halen c.q. Huawei en Xiaomi tegengas te geven

  21. Een kleiner 6c zal voor de liefhebbers van kleinere smartphones een welkom toestel zijn maar persoonlijk ondervind ik na vele verschillende toestellen zoals bvb de galaxy s5 en zelfs de lg G3 met een scherm van 5,5 inch dat het mooiste formaat dat van de iPhone 6 met zijn 4,7 inch is. Toestel ligt goed in de hand wanneer je een lederen backcase gebruikt. Mits een beetje zoekwerk op Amazon en eBay kan je zelfs de originele lederen cases van Apple voor 31 euro incl verzending vinden wat toch een pak goedkoper is dan in de winkel.

  22. Ziet er tof uit.

  23. Lijkt me een mooie opstap vanaf m’n 4S naar een 4″ 6C. Het zal wel aan mij liggen, maar persoonlijk vind ik m’n 4S nog steeds snel genoeg en kan zelfs ook nog iOS9 aan. Als de 6C de specs van de 5S of 6 krijgt, dan ben ik om! De 5C ligt ook heel lekker in de hand en scheelt weer een hoesje.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.