Reacties voor: Apple brengt iOS 8.1 beta 1 voor ontwikkelaars uit

Apple heeft iOS 8.1 beta 1 beschikbaar gesteld aan ontwikkelaars. Zij kunnen alvast gaan testen met de eerste grote update na iOS 8.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 32 reacties

  1. Boy that escalated quickly 😛

    Ik ga m’n gloednieuwe iPhone 6 nog even niet voorzien van zo’n bèta, maar wel m’n iPhone 4S. Eerst maar even afwachten wat er allemaal veranderd is. Wellicht is het niet eens zo’n spectaculaire update.

  2. Komt gelukkig wel weer een map met alle foto’s ipv onlangs toe gevoegd

  3. Dat van die foto’s zou wel lekker zijn…
    Zoals het nu werkt is zeer irritant!

  4. Heeft iemand m al geinstalleerd en zo ja dan is mijn eerste vraag: Werkt whatsapp volledig?! Zo nee dan even geen beta voor mij.

  5. Whatsapp is tot daar aan toe, mijn grote interesse gaat uit naar het feit of Wifi weer fatsoenlijk werkt. Geen sinecure voor een iPad van bijna 600 euro die het moet hebben van Wifi…

  6. Wat is er nieuw?

  7. ik mag hopen dat ‘camera roll’ gewoon een naamswijziging is. Ik vind het wel fijn dat al mijn foto’s (ipad en iphone) daar staan.
    Als het werkt tenminste… iCloud Photos Beta blijft bij ‘updating’ en nu ik het uit en aan zet is het ‘not available’.

  8. Sinds wanneer kun je niet meer downgraden van beta’s? Wat is dat voor onzin. iOS 8 beta kon gewoon gedowngrade worden.

  9. Hopelijk ook een wifi fix zodat het allemaal weer lekker snel draait…

  10. Ik snap dat hele gedoe over UDID’s niet. Ik heb nog nooit problemen gehad met het “illegaal” installeren van beta’s van iOS zonder dat ik ook maar iets heb moeten registreren…

  11. @Rick van Dijck: Dan is je telefoon een ontwikkelaarstoestel en als zodanig ook geregistreerd bij Apple. Zo simpel kan het zijn.

  12. Begrijp ik goed dat de camera roll weer terug is? Al dan niet met een andere naam?

  13. @AlexT: En dat al drie iPhones achter elkaar? Lucky me…

  14. @Rick van Dijck: Zolang jij SHIFT of OPTION + UPDATE blijft gebruiken in iTunes zal het goed gaan, maar als je HERSTEL of RESTORE kiest dan moet je wel registreren om de beta te activeren.

  15. Ik heb m draaien nu en het is gewoon een bugfix-update. heel aantal dingetjes verholpen maar zie geen enkele nieuwe toevoeging. (behalve dan dat de camerarol weer terug is! :):) )Wat mij betreft aan te raden aan iedereen die m kan installeren.

  16. Zo zo, gaat Apple na IOS 8.0.1 nu op save spelen door nog alleen maar beta’s uit te brengen?

  17. Ik heb hem ook geïnstalleerd, voelt goed en stabiel aan en heb nog geen mankementen ontdekt. iPhone 5S – 64Gb

  18. Ik ben wel benieuwd naar @timosha zijn bevindingen van IOS 8.1 Beta

  19. Zoals gezegd, de filmrol is terug. Hoewel ik inmiddels wel gehecht ben geraakt aan de Moments-view. Ook geeft de iCloud Photo Library nu feedback wat hij allemaal aan het doen is (uploading 9 photos) in plaats van constant “Updating” te draaien.

  20. Origineel geplaatst door LightPhoenix
    Sinds wanneer kun je niet meer downgraden van beta’s? Wat is dat voor onzin. iOS 8 beta kon gewoon gedowngrade worden.

    Downgraden is ook bij deze versie gewoon weer mogelijk via DFU mode.

  21. Als ik het artikel op 9to5mac lees is er best wat moois aangepast het lijkt me dat dit bericht dan ook een redelijke update verdiend:
    – Dictation kan uitgezet worden
    – Je kunt bij je instellingen makkelijker per app rechten wijzigen
    – Camera roll terug i.p.v. ‘Recent toegevoegd’

    bronnen: 9to5Mac, Macrumors

  22. Wel fijn ook dat TouchID sneller wordt op de iPhone 6. Had hiervoor nog geen TouchID en vond het al vrij langzaam. Niet des Apples zeg maar. Camera roll vind ik niet zo boeiend. Kwestie van wennen als je het mij vraagt, en ik begin er ook al aardig gewend aan te raken.

  23. Kan er een screenshot geplaatst worden van de foto’s-app met camera roll? Dan ben ik pas overtuigd en gerust.. 😉

  24. Nice Apple!! Eindelijk me vertrouwde fotorolletje weer terug 🙂

  25. Wat ik me nog afvraag, is het echt de camera roll zoals ‘ie was, of is het nog steeds ‘recently added’ maar met een ander naampje? Dus, staan alle foto’s die gemaakt zijn erin, of alleen die van de laatste 30 dagen?

  26. Ik hoop op verbeteringen t.a.v. WiFi. Verbinding valt geregeld weg op een 5s sinds iOS 8.0.2. Geen last gehad onder 8.0, ik heb 8.0.1 overgeslagen.

  27. Waar een groot deel van de klanten op zit te wachten is een werkbare IOS8-versie voor iPad 2 en iPhone 4S. Helaas lezen we hier niet hoe het er voor staat met deze dringend gewenste aanpassing.

  28. En werkt de remote app voor de apple tv dan weer ?? Hij doet het nu niet meer namelijk. Ik moet de apple tv nu weer met de standaard afstandsbediening gebruiken

  29. Iemand al opgevallen dat je nu via instellingen en berichten kan aangeven dat je sms kan verstuurde van bv je iPad ?

  30. Inderdaad, mij viel dat ook al op

  31. Mijn favo fotorolletje is eindelijk weer terecht van weggeweest, finally.

  32. Na de update kan ik opeens geen foto’s meer toevoegen aan facebook, raar.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.