Reacties voor: Apple brengt iOS 5.1.1 uit voor Apple TV

Apple heeft een kleine update uitgebracht voor de 2e en 3e generatie Apple TV. iOS 5.1.1 brengt waarschijnlijk ondersteuning voor de nieuwe iTunes 11.
Lees het complete artikel → Apple brengt iOS 5.1.1 uit voor Apple TV
Michel Lusthof -

Reacties: 43 reacties

  1. Deze update verliep bij mij niet helemaal vlekkeloos. Halverwege de eerste stap bleef hij steken. Nadat ik hem een harde reset had gegeven en nogmaals een update opdracht gaf was het opgelost. Update duurde wel enkele minuten.

  2. Ja, idd. Bij mij bleef hij ook hangen, nu weer opnieuw bezig. Hopelijk doet hij het nu wel.

  3. Bleef hier ook hangen bij de voorbereidende fase. Is nu weer bezig.

  4. Wanneer programmeren ze nu eens een leak in dat ding, ik wil een jailbreak.

  5. Origineel geplaatst door LightPhoenix
    Wanneer programmeren ze nu eens een leak in dat ding, ik wil een jailbreak.

    dikke +1. FireCore al verder?

  6. Update wilde steeds maar niet installeren op mijn ATV3, ook niet na herstart, loskoppelen stroomkabel etc. Maar na het loskoppelen van mijn netwerkkabel en daarna updaten via wifi lukte het wel in een keer. Toeval?

  7. Update net geïnstallerd, geen problemen gehad.

  8. Installeren ging zoals altijd zonder problemen, heb de update aangezet, ondertussen een ander tv programma gekeken en na een tijdje gecontroleerd en de update was toen al gelukt. Ik ga niet naar het voortgangsbalkje staren, dan lijkt het soms of er niets gebeurt, gewoon iets anders kijken en na een tijdje controleren of de update gelukt is. Ik zie alleen geen verschil met 5.1 dus zal wel een update zijn om wat problemen te verhelpen.

  9. @Marc: Of om de Apple TV compatible te maken met de nieuwe iTunes of Remote app.

  10. Hier gaat het ook traag hoor de update maar ik wacht nog ff met op de reset button te klikken!

  11. Geen problemen gehad bij updaten Apple TV, hoor. 😛

  12. Hopelijk lost het ook de vele netwerkproblemen op.

  13. Wellicht dat het te maken heeft met het feit dat je met de nieuwe remote app meerdere apparaten tegelijk kan selecteren met AirPlay.
    Volgens mij is dat een nieuwe mogelijkheid.

  14. Change list : Feature Summary
    iTunes Up Next Adds support for Up Next with iTunes 11 or iTunes Match. See upcoming songs when playing music on your Apple TV. Add new songs and edit what’s queued with your Remote or with the Remote app.
    Stability and performance Includes performance and stability improvements with the iTunes Store, AirPlay, Netflix, iTunes Match, and wired Ethernet connections.
    http://support.apple.com/kb/HT4448?viewlocale=en_US&locale=en_US

  15. Ik heb geleerd van de laatste update. Ik wacht nog minstens een weekje. Ben net bekomen van de wifi-problemen en heb dit opgelost door te downgraden. Alles werkt nu lekker. Deze rust wil ik nog wel even behouden.

  16. Toevallig nét vanavond gedowngrade naar 5.0.2 om te kunnen jailbreaken. Apple signeerde de downgrade nog. En ook jailbreaken verliep goed!

    Nu ATV Flash (black) nog…

  17. Ik denk en hoop dat deze release met name de flinke bugs oplost die in de vorige release geslopen zijn (netwerkproblemen).

    Ondervond net zoals hierboven beschreven veel problemen met installeren. Alleen het ontkoppelen van ethernet kabel maakte het uiteindelijk mogelijk om de update te installeren. Hopelijk werkt nu alles weer zoals het hoort. Voor zover het zich nu laat aanzien, geen problemen meer iig. Time will tell.

  18. Origineel geplaatst door Rob
    dikke +1. FireCore al verder?

    Als we FireCore moeten geloven duurt het nog even en is het moeilijker dan verwacht. Maar er zijn ook positieve geluiden.

    Tijd zal het leren…

  19. Ook problemen en na het loskoppelen netwerkkabel lukte het in 1 keer! Dus geen toeval!

  20. Heb hem zoder problemen kunnen installeren. Ik heb wel problemen met afspelen met airplay. Eerste video gaat daarna niet meer. Geeft elke keer fout aan. Alles gerest maar lukt niet meerr. Heeft iemand daar ook problemen mee?

  21. Mijn netwerkproblemen zijn opgelost!

  22. Fotostream doet het niet meer. Ik krijg melding dat de icloud regels zijn veranderd. Ik gebruik nog ios 5.1.1 op mijn 4s en ipad. Komt het mischien daardoor?

  23. Over deze Apple TV update ben ik minder te spreken. Na de update kreeg ik geen enkele wifi verbinding meer gemaakt. Hij ziet ze gewoonweg niet. Een kleine tocht langs diverse fora leert dat meerdere mensen (vooral bij de vorige update!) al hetzelfde probleem hebben ervaren. Morgen maar eens terug naar de winkel om te ruilen.

  24. Bij mij werkt photostream wel. De rest niet meer. Wil ik naar computers geeft hij aan dat ik in itunes thuisindeling aan moet zetten. Helaas dat staat hij zker. Hetzelfde geld voor de iphone en ipad. Ze kunnen de atv3 niet meer vinden. Kortom in mijn ogen en tot dusver heeft de update geen bugfixes. en ik hoopte het gister zo toen ik dit topic las!

  25. Ik ga echt nog niet updaten, je zal altijd zien. Installeer je deze update is er morgen een jailbreak uit voor een oudere versie (tenzij je blobs hebt gesaved).

    Maar dan nog ik wacht nog wel even 😀

  26. Ik mocht willen dat er een jailbreak kwam. Dan koop ik er meteen een paar!

  27. Ik snap het effe niet meer 🙁
    Ik heb een Apple TV 2, jailbroken met iOS5 destijds met de nieuwste FireCore. Ik heb de update van september (5.1.0) niet gedaan. Kan ik deze update (5.1.1) gewoon doen en vervolgens met SeasOnPass jailbreaken en vervolgens weer FireCore erop zetten?

  28. Geen enkel probleem hier.. iTunes 11, remote, Apple TV allemaal zonder problemen geupdate en het werkt…

    Ik wilde even laten weten dat het ook wel lukt bij mensen anders lijkt het net alsof de update alleen maar ellende is.

    Ik vind het erg vervelend om te horen dat het bij sommigen niet wil.

  29. Kan je uitzending bekijken via je apple tv?

  30. @Rob: De laatste firmware die je kan jailbreaken is 5.0.2 (iOS 5.1.1 – 9B830)

    Deze nieuwe versie en de voorgaande lukt dus niet.

  31. Yes, eindelijk playlists maken op je remote app.

    Dit miste ik gisteren nog bij de nieuwe versie van Remote.

  32. Ik gisteren ook geüpdatet en na het installeren geen problemen muziek foto’s streaken werkt perfect zelf wanneer er muziek gestreamed wordt vanaf iPhone is deze zelfs te bedienen met de iPad dus voor mij perfect dus

  33. Origineel geplaatst door Bomans
    @ RobDe laatste firmware die je kan jailbreaken is 5.0.2 (iOS 5.1.1 – 9B830)Deze nieuwe versie en de voorgaande lukt dus niet.

    Dank je voor deze opheldering, ik denk dat de versie firmware 5.0.2 IOS 5.1.1 de verwarring gaf bij mij, omdat nu de firmwareversie ook 5.1.1 is 🙂 🙂
    Ik wacht rustig af totdat SeasOnPass de oplossing biedt. Zo’n jailbroken ATV 2 geeft toch wel veel meer mogelijkheden 🙂

  34. De update werkte bij mij eerst ook niet. Paar keer geprobeerd, maar geen succes. Toen las ik ergens dat het wellicht aan de ethernet kabel lag. En inderdaad, via Wireless werkte het wel!

  35. Weet iemand hier of onder 5.1.1 de resume feature weer werkt met video podcasts? Ik kijk namelijk behoorlijk wat om ATV3, en met 5.1 (update die uberhaupt bagger was) werkt het niet meer. Iemand daar ervaring mee? of het even willen testen? Anders blijf ik hangen op 5.0.2

  36. Wanneer komen ze nou eindelijk eens met een leesbaar (liefst instelbaar) lettertype voor de ondertitels. Echt onzichtbaar klein

  37. En na de update valt nog steeds me hele netwerk/wifi weg…..
    Heb niks aan me apple tv 3 🙁

  38. na deze update zien mij IOS apparaten de ATV2 niet meer! Iemand een oplossing? hoe werkt downgraden?

  39. @Robbert: en ik zie dat ik niet de enige ben…

  40. update is gelukt, met de nieuwe remote app voor de iPad is de ATV 2 nu wel erg makkelijk te bedienen.

  41. Hier ook alle updates gedaan, werkt prima, geen problemen gehad. Mag ook eens gezegd worden.

  42. Origineel geplaatst door JosV2
    Wanneer komen ze nou eindelijk eens met een leesbaar (liefst instelbaar) lettertype voor de ondertitels. Echt onzichtbaar klein

    Ik zet mijn media ( in iTunes) om met handbrake, en de ondertiteling is groot genoeg. En mijn zicht begint al wat af te zwakken door de leeftijd…

  43. Had eerst ook een probleem met remote op m’n iPhone.
    Blijkt die zich bij binnenkomst thuis op mijn gastnetwerk te hebben aangemeld, mijn ATV zit uiteraard op mijn eigen netwerk, gaat dus niet werken. Apple heeft met de nieuwe iTunes versie en de remote en ATV updates goed werk gedaan vind ik. Moest alleen zoeken hoe je nu zelf albumillustraties kan toevoegen, want dat deed ik altijd door een cover naar het vierkantje onder in de zijbalk te slepen.
    Heb nu uitgevonden dat als je nu via meer info in het pop-up scherm naar illustraties gaat, je de afbeelding daar naar toe kan slepen. Gebruik dat scherm toch al vaak om extra info toe te voegen, dus geen extra werk.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.