Reacties voor: Apple brengt firmware 5.0.2 voor Apple TV uit

Apple heeft firmware 5.0.2 voor de Apple TV uitgebracht. De update bevat HD-previews voor films en tv-series uit iTunes en verbeterde verbinding bij thuisdeling (Home Sharing).
Lees het complete artikel → Apple brengt firmware 5.0.2 voor Apple TV uit
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 25 reacties

  1. Strak, net vanmiddag toevallig mijn ATV2 geupdated naar 5.0.1

    Nana na nana.. 😀

  2. @Arie: Aaaaah geluk!

    Ik zit vast aan m’n ATV 3 🙁

  3. De support pagina is net bijgewerkt:

    Apple TV Software Update 5.0.2

    Feature Summary
    Parental Controls: Addresses an issue which caused content restrictions to be incorrectly applied for the iTunes Store in Australia.

  4. @LogiForce: Hmmmm…nou gelukkig is dat gefixt.

  5. Oh man wacht zo lang met smacht op de XBMC mogelijkheid…

  6. Damn, gister per ongeluk mijn ATV3 geupdate naar 5.0.2. Ik mag hopen dat de JB (áls die er komt op de ATV3) nog wel werkt.

  7. Jailbreak schijnt nog te werken op deze versie. NitoTV heeft dat bevestigd. 🙂

  8. Er is nog geen jailbreak voor de Apple TV3. Dus updaten voor de 3e generatie is geen probleem…

  9. Ik hoop dat ze toevallig een kwetsbaarheid vinden om de jailbreak in de ATV3 te injecteren..

  10. Denk dat het iets te maken heeft met OS X Mountain Lion. Als je ziet wat daar allemaal in verandert. Ook in relatie met de Apple TV..

  11. Ik wil nog steeds een atv3 aanschaffen maar het is me nog onduidelijk of deze nadat een jailbrek er zou zijn alleen afhankelijk kan zijn van een netwerkdrive? Dus geen pc’s aan laten staan waarop media. Wil de atv3 voornamelijk gebruiken voor het streamen van muziek die op mijn netwerkdrive staat. Wil ook niet de tv aan om te bladeren in de media, maar via een app. Iemand een korte reactie?

  12. Ik heb geprobeerde update naar 5.0.2 maar Apple tv zei dat uw Apple tv is uptodate.
    Ik heb info gekeken nog steeds als oud versie. 🙁 hoe moet ik oplossing, weet dat iemand?

  13. @Ronald van den Kieboom: Als er een JB is, heb je geen PC meer nodig, dan kan je dus streamen van een netwerkschijf/NAS. Media selecteren via een app zal ook geen probleem zijn, maar dat weet ik niet zeker. Ik gebruik een app van mijn synology waarmee ik via Airplay audio kan streamen.

  14. Origineel geplaatst door Ronald van den Kieboom
    Ik wil nog steeds een atv3 aanschaffen maar het is me nog onduidelijk of deze nadat een jailbrek er zou zijn alleen afhankelijk kan zijn van een netwerkdrive? Dus geen pc’s aan laten staan waarop media. Wil de atv3 voornamelijk gebruiken voor het streamen van muziek die op mijn netwerkdrive staat. Wil ook niet de tv aan om te bladeren in de media, maar via een app. Iemand een korte reactie?

    Dit kun je ook gewoon standaard met een iPhone 4S door Airplay aan te zetten. Ik heb mijn Apple TV 3 via een A/V receiver aangesloten op m’n TV dus ik hoef mijn TV niet aan te zetten om toch geluid te kunnen horen van mijn Apple TV over mijn versterker. Zo kan ik ten alle tijden de muziek van mijn iPhone bibliotheek of mijn iTunes bibliotheek over de versterker afspelen zonder dat hiervoor de TV aan hoeft te staan. Ideaal!

  15. @Bob:Leuk, maar ik heb op dit moment nog een iphone4 en voor ongeveer 120G aan muziek op mijn netwerkschijf staan, en daarvoor wil ik dus geen pc aan hebben, gewoon dlna mogelijkheid nodig dus.

  16. Origineel geplaatst door Ronald van den Kieboom
    Ik wil nog steeds een atv3 aanschaffen maar het is me nog onduidelijk of deze nadat een jailbrek er zou zijn alleen afhankelijk kan zijn van een netwerkdrive? Dus geen pc’s aan laten staan waarop media. Wil de atv3 voornamelijk gebruiken voor het streamen van muziek die op mijn netwerkdrive staat. Wil ook niet de tv aan om te bladeren in de media, maar via een app. Iemand een korte reactie?

    iTunes Match iets voor je?

  17. @Ronald van den Kieboom: DLNA is veel te beperkt om lekker mee te werken, maar met XBMC kan wat je wil sowieso. Dat kun je dan ook met verscheidene apps besturen.

    Zodra de ATV3 gejailbreakt kan worden is het dus iets voor jou 🙂 De ATV2 kan nu al wat je wil, maar is nauwelijks meer te krijgen.

  18. @Jasper: Nee klopt, ken de mogelijkheid van XBMC al wel. ATV2 nog naar gezocht maar niet meer te krijgen.
    Ik wacht wel op de jb van atv3, iTunes match is me te beperkt in vrijheid van keuze muziekformaat.

  19. @Laus: Heb je wel een ATV2 of 3?? De eerste versie ATV is namelijk een heel ander verhaal en wordt ook niet meer geupdate.

  20. Support pagina is inmiddels bijgewerkt
    http://support.apple.com/kb/HT4448?viewlocale=en_US&locale=en_US

    enige update:
    Apple TV Software Update 5.0.2
    Addresses an issue which caused content restrictions to be incorrectly applied for the iTunes Store in Australia.

  21. Pat; ik heb ATV 2.

  22. Ik heb hetzelfde issue als Laus.
    Iemand een (kort) idee?

  23. Na de update naar 5.0.2 werkt de Airplayfunctie bij Uitzending Gemist niet meer. Heeft iemand meer dit probleem?

  24. Air video werkt niet meer goed met nieuwe update.
    De hele tijd is ie aanchet zoeken.
    En muziek afspelen vanaf me iMac maar apple tv via iTunes app op ipad of iphone werkt ook niet meer want hij gooid de verbinden van de apple tv er steeds uit. Word lijp van die nieuwe update

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.