Reacties voor: Apple brengt designboek voor iOS 7 uit in iBookstore

Apple heeft in de iBookstore een e-book uitgebracht, waarin ontwikkelaars en ontwerpers alles lezen over design voor iOS 7.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 9 reacties

  1. Leuk!!

    In het hoofdstuk “Interactivity and Feedback” staan de gestures.

    Daar stond ook iets bij wat mijn aandacht trok.Bij de gesture “swipe” staat het volgende:
    “Swipe With one finger, to return to the previous screen, to reveal the hidden view in a split view (iPad only).

    Splitview?
    Ik heb hier nog geen ervaring mee. Of zit ik te veel met het multitasken als in 2 apps naast elkaar draaien(splitview) in mn hoofd?

  2. (Red.) Off-topic voor dit artikel.

  3. @justin: iOS 8 zou splitscreen krijgen bij ipads. Bij deze is dit gerucht dus eigenlijk bevstigd 😀

  4. @justin: bedoelen ze daar niet gewoon mee een app met een sidebar die je kunt weg swypen? Zoals bijv. bij de Youtube app?

  5. @justin: ben bang dat dit ‘gewoon’ is wat je ziet wanneer je in bijv. Safari terug swiped naar de vorige pagina. Wanneer je je vinger niet in een keer los laat zie je de twee views (huidge en vorige pagina) tegelijk.

    Maar ik hoop dat ik het mis heb 😉

  6. Origineel geplaatst door justin
    Leuk!!In het hoofdstuk “Interactivity and Feedback” staan de gestures.Daar stond ook iets bij wat mijn aandacht trok.Bij de gesture “swipe” staat het volgende:
    “Swipe With one finger, to return to the previous screen, to reveal the hidden view in a split view (iPad only).Splitview?
    Ik heb hier nog geen ervaring mee. Of zit ik te veel met het multitasken als in 2 apps naast elkaar draaien(splitview) in mn hoofd?

    Verderop in het boek (Bars, navigation bars) staat: On iPad, a navigation bar can also display within a view that doesn’t extend across the screen, such as one pane of a split view controller.

    Dit lijkt toch wel heel sterk op split view…

    Correctie: Er is een apart stukje over split view… (Content, split view controller) Blijkbaar is het toch zoals in de instellingen-app op de iPad.

  7. Split-view is inderdaad, helaas voor sommigen onder jullie, de indeling zoals bijvoorbeeld bij de Instellingen-app en de mail-app dat je links een lijst hebt en rechts daarvan het de onderliggende ‘map’ van het links geselecteerde item.

  8. I love this site spy finder personal National Prescriber Identifier (NPI)

  9. I’m at Liverpool University fire n dice slot * 2tbs mixed spices
    gift rap slot explained in the input data section of this manual.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.