Reacties voor: Apple brengt AT&T en Verizon samen in nieuwe iPhone-commercial

Apple heeft een nieuwe commercial uitgezonden op de Amerikaanse televisie, waarmee AT&T en Verizon voor het eerst samen in een spotje te zien zijn.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 23 reacties

  1. Tijdens het bellen met mijn iPhone 4 kan ik ook geen data gebruiken.

  2. @Brecht: Het kan wel, maar je doet het meestal niet.
    Als je zou willen kun je tijdens een gesprek (via de headset of op speakermodus) gewoon even iets opzoeken op google of je mail checken.

  3. Nee dat kan dus niet, als je belt met je iPhone 4 zet hij je data uit. ik kan niet op speakermodus internetten, tenzij ik thuis op Wifi zit, dan kan het weer wel

  4. Aha, dat heb ik nog nooit eerder gemerkt, blijkbaar is het tot nu toe, bij de paar gelegenheden dat ik dat gebruikt heb, altijd over een wifi netwerk gegaan.

  5. Bij mij kan het wel. Ook via 3G. Zeer handig, maar ik heb een 3GS , misschien dat dat iets uitmaakt..

  6. Klopt, mijn iPhone 4 wil geen data binnenhalen tijdens het bellen. Belangrijkste moment waarop ik daarvan baal: bellen in de auto, TomTom aan, geen verse verkeersinfo, aansluiten in een file die vermeden had kunnen worden.

  7. Ligt aan de provider. Alleen T-Mobile ondersteunt dit in NL. Kon je vroeger checken in de Fieldtest dmv een nummertje. -1 dacht ik

  8. Ik zit regelmatig op 3G op de speaker even het verkeer oid te controleren, dus nooit gemerkt dat data niet zou werken tijdens bellen

  9. Bellen en data gaat inderdaad niet goed werken, en dan nog is het goed dat een gesprek op de iPhone meer waarde heeft dan data. Dit in tegenstelling tot een oude nokia van mij: zodra ik zat te internetten waren mensen maar mijn voicemail aan het volpraten omdat ik niet bereikbaar was.

    Maar ondanks dat er daadwerkelijk verschillen zijn tussen de diverse technieken, is de boodschap natuurlijk duidelijk: welke je ook kiest, je iPhone kan hetzelfde als de ander.

    Kan me voorstellen dat mensen (lees: Amerikanen) vreemde gedachtes er op na houden omdat je een ‘speciale’ Verizon iPhone hebt.

  10. Deden ze dat in nederland maar. In nederland durven de concurrenten elkaar niet aan te kijken en hier maken ze samen een reclame 😮

  11. Als ik 3G ontvangst heb kan ik wel data en bellen tegelijk anders niet.

  12. Ik kan het wel? Met Tmobile moet het kunnen, op gprs en 3G, Vodafone en KPN kan het zijn dat het niet kan als je op gprs zit. Dat heeft te maken met welke NOM ze werken. Tmobile werkt met 2 waardoor je kan bellen en internetten tegelijk.

    In theorie kan het wel

  13. Origineel geplaatst door LightPhoenix
    Deden ze dat in nederland maar. In nederland durven de concurrenten elkaar niet aan te kijken en hier maken ze samen een reclame

    Het is ook algemeen bekend dat concurrentie slecht is voor de belangen van de consument. *kuch*

  14. Ik heb vodafone en kun wel data en bellen op 3g en gprs dus niet alleen t-mobile , maar ik heb 99% alleen 3g , t-mob is wel minder

  15. Ik heb een iPhone 4 en T-Mobile netwerk. Als ik bel wanneer ik 3G bereik heb, verdwijnt heel vaak mijn 3G. Maar gebeurt niet altijd, heel vaag.

  16. @nibs: onmogelijk.. Behalve t-mobile en aanbieders via het t-mobile netwerk, hebben alles mobiele provider een zogenoemd nom2 netwerk. Nom2 staat niet toe dat wanneer er een data vebinding is er een gesprek plaats kan vinden!

  17. Origineel geplaatst door Brecht
    Tijdens het bellen met mijn iPhone 4 kan ik ook geen data gebruiken.

    Voor iedereen:

    Het hangt er van af welk bereik je hebt, GSM of 3G.
    Op het moment dat je GSM bereik hebt zie je een rondje naast de naam van je provider. Bij 3G zie je een 3G tekentje staan.

    T-Mobile is de enige provider die een ander netwerk heeft (andere frequentie ook) waarbij het via GSM mogelijk is tijdens het bellen je GPRS verbinding te gebruiken, bij andere dus niet.

    Met 3G is het mogelijk om te bellen en te internetten op het zelfde moment, dit kan dus bij ELKE provider.

  18. Bij mij werkt het wel.
    gebeurd vaak zat dat er tijdens het bellen een mailtje binnenkomt. heerlijk geluidje in je oor :S

    heb iphone 4 op tmobile…

  19. @Hans kazan: Hoe zit het Dan met EDGE? Heb het zelf nog niet voor gehad dat ik gebeld word als ik op Internet zit. Maar heb wel regelmatig EDGE(mobile Vikings belgie)

  20. – iPhone 3G via Ben op het T-Mobile netwerk: datagebruik onmogelijk tijdens bellen
    – iPhone 4 T-Mobile: onmogelijk

    Dat fabeltje is snel ontkracht 🙂

    Zodra ik bel valt mijn 3G weg en weigert hij verbinding te maken. Heb erg vaak moeten ophangen, iets laden en terugbellen hierdoor.

    Best dodelijk voor de iPhone…

  21. @Matias: Edge is een snellere variant van GPRS. Werkt ‘t zelfde, niet bellen/internetten tegelijkertijd.

  22. Origineel geplaatst door Fab1MamLigt aan de provider. Alleen T-Mobile ondersteunt dit in NL. Kon je vroeger checken in de Fieldtest dmv een nummertje. -1 dacht ik

    Dat geldt alleen voor GPRS, voor de rest is t volgens mij zo dat het signaalbereik gewoon goed genoeg moet zijn. Tijdens t bellen wordt 3G dan uitgezet voor een betere spraakverbinding.

  23. @ingmar: je kan bij tmobile niet data en bellen tegelijkertijd. het vodafone netwerk kan dit wel, deze zijn afzonderlijk van elkaar.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.