Reacties voor: Apple breidt tweestapsverificatie uit naar meer landen

Apple heeft tweestapsverificatie in meer landen ingeschakeld, maar nog niet in Nederland en België.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 7 reacties

  1. Dus ze doen toch nog iéts in Cupertino? Zet liever wat vaart achter 7.1! Ik ben er ook achter gekomen dat mijn verbindingsproblemen met Vodafone 4G door iOS 7 komen. Ik heb via Vodafone alles wat aan hun kan liggen uitgesloten. En dan heb ik het nog niet over die verschrikkelijke bugs, crashes en al die andere problemen.

  2. Dus ze doen toch nog iéts in Cupertino? Zet liever wat vaart achter 7.1! Ik ben er ook achter gekomen dat mijn verbindingsproblemen met Vodafone 4G door iOS 7 komen. Ik heb via Vodafone alles wat aan hun kan liggen uitgesloten. En dan heb ik het nog niet over die verschrikkelijke bugs, crashes en al die andere problemen. Safari is nog wel het ergste.

  3. @Mitchell: Mag ik vragen op welke iPhone je zit? 5 of 5S? En welke iOS versie je draait?

    Want ik heb ook gemerkt, in de laatste iOS versie voor de iPhone 5 (iOS 7.0.4) zitten volgens mij nog wat bugs.

  4. En wat als ik mijn telefoon kwijt raak? Dan kan ik dus niet meer op find my phone?

  5. @Vincentdevreede: Ja idd, hoe zit dat??

  6. Het leek erop dat Apple per ongeluk met de uitrol was gestart, maar dat nog niet officieel van plan was.

    Ik herinner mij dat ze het wel van plan waren overal in te voeren, maar er toen een veiligheidsprobleem werd getroffen in hun systeem en ze het overal terugtrokken(, de fout fixten?) en besloten het systeem exclusief te houden in een paar Engelstalige landen. Zover mij bekend is doorloopt Apple testruns niet vanaf dag één in 4 landen, maar alleen in de VS. Kan het best mis hebben, maar zo gaat het bij Apple wel vaker (denk maar aan iTunes Match, iTunes Radio).

    Bovendien hadden ze hun Nederlandstalige uitleg al klaar en dat is nooit het geval “zo vroeg in een testrun” bij Apple. Meestal duurt dat juist tot minstens een week ná de première van de nieuwe functie, software-versie of nieuwe hardware.

  7. @patjuh: Ze sturen die code naar ‘een van je apparaten’ dus ik hoop voor je dat je nog wat van Apple heb 😉

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.