Reacties voor: ‘Apple beweert niet langer dat Apple Watch Sport stootbestendig is’

Apple beweert niet langer dat de Apple Watch bestand is tegen stoten. Daarmee reageren ze op een rechtszaak die een Brit had aangespannen, waarbij scheurtjes in het scherm van de Apple Watch ontstonden.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 11 reacties

  1. Ik heb mijn Apple Watch Sport sinds oktober 2015 en heb er 4 weken als cameraman mee rondgereisd in Zuidelijk Afrika met een hoop situaties waarbij de Apple Watch ergens tegenaan kwam of langs schuurde, en heb er ook niet constant op gelet of mijn Watch niet ergens tegenaan kwam.

    Na die trip draag ik mijn Watch ongeveer 16 uur per dag in verschillende situaties en tot op heden zit er geen krasjes op, en zelfs niet op de “hoco Metal Watchband”.

    Het lijkt er dus op dat je flink wat moeite moet doen om hem te beschadigen.

  2. Wat een manier van ‘zaken doen’… Echt erg.

  3. Het gaat hier om het principe. Als je iets beweert, moet je het ook kunnen nakomen. Als ik een Apple Watch Sport koop, verwacht ik dat deze wel tegen een stootje kan. Vooral als Apple er nadrukkelijk mee adverteert. Deze man wist dat hij een kluns was en koos daarom voor Apple Watch. Bovendien krijgt deze man zijn aankoopbedrag terug en een vergoeding voor de gemaakte kosten. Hij wordt er niet rijk van. Als fabrikant moet je dus even zorgvuldig zijn als je je features beschrijft.

  4. ook ik staat regelmatig m’n watch ergens tegenaan, werk in een restaurant, waar ik regelmatig op de hoek van een rvs werkbank tik, tot nu toe een heel klein krasje net boven het scherm. dus hij kan aardig wat hebben… in mijn gebruik dan..

  5. Van de zomer op de laatste dag van mijn vakantie tegen een muur geschaafd met als gevolg en een lelijk krasje op het scherm van mijn Watch net onder de wijzerplaat. Balen… Maar ja je moet je iPhone ook niet laten dan zitten er ook krasjes op.

  6. In principe heeft iedereen die m heeft gekocht ten tijde van de bewering op de website stond recht op z’n geld terug of vervanging. In geval van krasjes dan.

  7. @Gosat: ja dat lijkt mij ook

  8. Dan moet je de Steel versie kopen en niet de Sport.

  9. Heb die van mij sinds begin augustus en geen krasje of beschadiging te bekennen, en ik draag hem dagelijks van een uur of 7 in de ochtend tot soms 12 uur in de avond.
    Dat zeven dagen per week, ook op mijn werk.

  10. Er bestaat niets waar geen krasje op kan komen, dus ook op de Apple watch kan dat. Hij is best heel bestendig tegen krassen, maar ja je moet er geen idiote dingen mee doen. Dat doe je met je auto ook niet.
    En vergelijk het met je telefoon, die is ook behoorlijk bestendig, maar hij is niet gemaakt om op de grond te vallen. Als je iets op de grond wil laten vallen zonder het te laten beschadigen, dan moet je een tennisbal nemen.
    Ik heb mijn watch nu een jaar, nul beschadiging. De bewuste meneer is er voorzichtig mee omgegaan, toch een barst, dat duidt op een fout in het productieproces van deze ene watch. In dit geval moet Apple inderdaad de watch vergoeden.

  11. @Caroline: wie ken jij bij Apple ? Jij hebt de jouwe een jaar terwijl hij 0pas sind 24/4/15 op de markt is !?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.