Reacties voor: Apple bevestigt iPod-evenement op 9 september

Apple heeft in een mailing het iPod-evenement bevestigd dat op 9 september in San Francisco gehouden wordt. Hierin zouden volgens de geruchten de iPod nano en de iPod touch een vernieuwing krijgen.
Lees het complete artikel → Apple bevestigt iPod-evenement op 9 september
Mike van Hoenselaar - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 37 reacties

  1. Ben benieuwd..
    Zit echter niet te wachten op de sociale-netwerk functies. Heb gisteren eindelijk toch maar m’n Hyves-account verwijderd..

    (Ps: commercieel linkje zeg.. (koop een iPod))

  2. Staat in m’n agenda. Ik bedoel.. In m’n iPhone. 🙂

  3. Hoop dat de ipod touch nu met GPS komt dan kan mn iphone de deur uit.

  4. @Anders ik heb vorige week ook mijn Hyves account verwijderd. Leuk voor de jongeren maar voel me er met mijn 37e ECHT te oud voor.

    OT: mijn zoontje wilde voor zijn 8e verjaardag op 20 september een iPod Nano halen, krijgt ie meteen de nieuwste 🙂

  5. “Ik koop een nieuwe iPod omdat er een camera in zit.”?
    Oke…. Ik ben benieuwd..

  6. Heel veel iPod nieuws, klein iPhone nieuwtje: aankondiging FW 3.1..

    Wordt geen hele spannende presentatie, ik lees de samenvatting wel.. 😉

  7. iPhone 4g O.o!

  8. Een camera in een mp3 speler? Dan heb je dus een camera in je telefoon en een camera in je m3 speler. Wil je een beetje goede foto’s maken heb je een compact camera (of beter) bij je. Zo hebben mensen dalijk 3 camera’s bij zich… Overkill much?

  9. Iprod, itablet???

  10. Origineel geplaatst door Rob
    Een camera in een mp3 speler? Dan heb je dus een camera in je telefoon en een camera in je m3 speler. Wil je een beetje goede foto’s maken heb je een compact camera (of beter) bij je. Zo hebben mensen dalijk 3 camera’s bij zich… Overkill much?

    Ja, waarom niet? Je gaat heus geen iTouch en een iPhone tegelijk bij je dragen, dat is MP3 overkill.

    Dus voor degene die een standaard telefoontje hebben en toch het mp3 effect/programmatjes van een iPhone wilt hebben, koopt een iTouch.

  11. ik ben benieuwd 🙂

  12. Ik ben echt SUPERBLIJ! Eindelijk een nieuwe touch!

  13. @David Oppenheim: Je weet dat ie nog niet is aangekondigd hè?

  14. Origineel geplaatst door even god has a iphone
    Iprod, itablet???

    Was het maar waar. 🙂

  15. Origineel geplaatst door Joost
    Origineel geplaatst door RobEen camera in een mp3 speler? Dan heb je dus een camera in je telefoon en een camera in je m3 speler. Wil je een beetje goede foto’s maken heb je een compact camera (of beter) bij je. Zo hebben mensen dalijk 3 camera’s bij zich… Overkill much?Ja, waarom niet? Je gaat heus geen iTouch en een iPhone tegelijk bij je dragen, dat is MP3 overkill.Dus voor degene die een standaard telefoontje hebben en toch het mp3 effect/programmatjes van een iPhone wilt hebben, koopt een iTouch.

    iTouch????

    ontopic: ben zeer benieuwd naar het nieuws van Apple! Hopelijk is m’n iPhone dan terug van reparatie!!!

  16. Origineel geplaatst door Frank van Manen
    @David Oppenheim: Je weet dat ie nog niet is aangekondigd hè?

    Weet ik , maar ik verwacht hem wel 😉

  17. Origineel geplaatst door Anders
    …(Ps: commercieel linkje zeg.. (koop een iPod))

    Sterker nog, het is een affiliate link: iPhoneclub krijgt een percentage van de opbrengst. Zie het “afid=p204|378284” in de link. Zou het niet netjes zijn (of zelfs een journalistieke plicht) om dat hier even bij te vermelden, net als bij de accessoires?

  18. Ik zie de relatie iTunes – Hyves niet echt. Apple komt nooit met een ingebouwde socialfunctie waar een paar klompendansende laaglanders zich bij hebben aangemeld.

    Facebook en Twitter daarentegen…

    Maar ik denk dat die nieuwe social functie wel een leuke dimensie kan toevoegen. En wil je het niet gebruiken, dan gebruik je het dus niet.

  19. @Anders: @JV: Dit is niet artikel-specifiek. Dit is woord-specifiek en gaat dus te ver om bij elk artikel te vermelden naar mijn inziens. Daarbij komt ook gewoon dat de boterham ook op tafel moet komen. Het affiliate-percentage is nagenoeg niets trouwens.

    Misschien dat Gonny of JP heir zelf op kunnen reageren, maar dit is bij alle 5000 artikelen op iPhoneclub al zo op deze manier.

  20. Vergis ik me of is 9 september een woensdag? Ik dacht dat apple dit soort dingen op dinsdag deed. Misschien een hint naar 09/09/09 -> iTunes 9?

  21. Als er een camera in komt heb je wel het nadeel dat ie dikker gaat worden toch?

  22. @Mike van Hoenselaar: het gaat niet om boterhammen en al dan niet lage percentages, maar om het principe: ik vind het tamelijk misleidend als je doet alsof iets een ‘informatieve’ link is, terwijl je er gewoon een commercieel belang bij hebt (hoe verwaarloosbaar ook). Gewoon (gesponsorde link) erachter ofzo zou op mij een stuk eerlijker overkomen. Als het automatisch op bepaalde woorden (iPod touch’) wordt geactiveerd, is dit ook makkelijk sitewide toe te voegen. Mij is het gewoon niet eerder opgevallen, ik werd er door Anders op geattendeerd.

  23. @JV: Je hebt gelijk, maar in de links wordt wel degelijk een onderscheid gemaakt. Een groene en een blauwe link. Daaraan kun je zien of het een affilliate-link is. Dus in het vervolg weet jij in ieder geval nu dat groene links boterhammen opleveren voor iPc ;-).

  24. @Mike van Hoenselaar: Hah, dat wist ik niet. Is natuurlijk al een goed begin 😉

  25. @Denni:
    goed opgelet. Itunes 9 idd

  26. @Gammel: Heeft meer te maken met de beatles denk ik. Het volledige werk van de beatles wordt op 9/9 opnieuw uitgegeven, men verwacht dat het dan ook via iTunes beschikbaar komt.

  27. Origineel geplaatst door think_beyond
    @Gammel: Heeft meer te maken met de beatles denk ik. Het volledige werk van de beatles wordt op 9/9 opnieuw uitgegeven, men verwacht dat het dan ook via iTunes beschikbaar komt.

    En dan een tekst van de Rolling Stones gebruiken als event slogan? Vreemd.

  28. Die beatles, tja, ik weet niet. Ze denken er al jaren over om het eens uit te geven in de iTunes store. Ze gaan het oevre nu ge-remastered uitbrengen, dus ik denk dat ze uitbrengen in iTunes nog even zullen uitstellen om de focus niet van de opnieuw uitgebrachte cd’s af te halen.

  29. Ik hoop een iPod touch met 120G geheugen, dan kan ik eindelijk al mijn cd’s er in goede kwaliteit op kwijt.

  30. Was het vorig jaar ook niet op 9 september? Ik kan me vergissen hoor…

  31. Als de ipod touch krijkt ook gps en een camera dan wat is de punt of een iphone ? Veel goed koper om een ipod touch te kopen met een goed koop nokia om te bellen als je geen wifi heeft i have in zoetermeer called for free over wifi on my ipod touch and with skype you can also call mobiles and house numbers all on wifi so does make me wonder whats the point of an iphone , as it looks like its not made for heavy use. Due to pressure on the screen , will be interesting to see what new touch comes out as they outsell the iphone maybe the next touch will be the iphone killer

  32. Origineel geplaatst door Thumper_uk
    Als de ipod touch krijkt ook gps en een camera dan wat is de punt of een iphone ? Veel goed koper om een ipod touch te kopen met een goed koop nokia om te bellen als je geen wifi heeft i have in zoetermeer called for free over wifi on my ipod touch and with skype you can also call mobiles and house numbers all on wifi so does make me wonder whats the point of an iphone , as it looks like its not made for heavy use. Due to pressure on the screen , will be interesting to see what new touch comes out as they outsell the iphone maybe the next touch will be the iphone killer

    Daar zeg je wel wat 😉 Met Skype kun je al bellen , een camera en gps maken de iPod echter nog geen iPhone aangezien je 3g mist en sms.

  33. Wanneer komt eens een full HD AppleTV 🙂

  34. Origineel geplaatst door EeKay
    Wanneer komt eens een full HD AppleTV

    ja, dat zou echt te gek zijn!

  35. ik denk dat de nieuwe touch even snel is als de 3gs en misschien wel een camera en gps

  36. Ik heb er zin in, mijn broertje wil een ipod Touch kopen, en wil dat eigenlijk morgen doen… Ik heb hem met veel moeite over kunnen halen dat hij in ieder geval wacht tot woensdag, en als hij dan niet komt dat hij hem daarna koopt, want het zou zonde zijn om nu een ipod touch te komen en dat over 2 weken een nieuwe in de winkel ligt!

  37. 1 dag na mijn verjaardag, terwijl ik hem voor mijn verjaardag wil! Nou ja, dan maar iets later, maar ik hoop echt dat er gps en camera met minstens 3 megapixel in komen, dan hoef ik dat niet meer met mijn vga’tje op de mobiel te doen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.