Reacties voor: ‘Apple wil eigen beveiligingscamera met iPhone-bediening’

Het lijkt erop dat Apple een eigen beveiligingscamera voor thuis uit wil brengen. De camera is dan op afstand te besturen via je iPhone. Er zijn al veel van dergelijke camera's op de markt.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 12 reacties

  1. Zeker, gezien het beleid wat Apple voert op het gebied van veiligheid en privacy, kwaliteit en met name uniform systeem, (Alles Apple) zou ik zeker deze acc aanschaffen.Enige wat ik wel hoop is dat de prijs een beetje in verhouding komt te staan.

  2. Ik ben erg benieuwd. Zelf heb ik van Netgear de Arlo Pro, helaas ooit gekocht met de belofte dat deze ondersteund zal gaan worden voor Homekit. Helaas tot op vandaag nooit gekomen en de geoloction werkt ook niet meer…

    Maar wat ik er vooral fijn aan vind is het draadloze en op accu. Ik heb geen draden hoeven trekken alleen de camera’s hoeven ophangen.

    Als Apple een product biedt in dezelfde richting als de Arlo van Netgear, ben ik zo over! Anders.. Zal ik toch mijn huidige systeem houden.

  3. …wil niet bevooroordeeld lijken(100% boy hier, sorry) maar als Apple het doet, gebeurt het goed… zeer geïnteresseerd naar het ei wat hier gelegd gaat worden!!

  4. Als apple hier mee komt, dan schaffen wij ook eindelijk een camera aan. Dan werkt t tenminste goed, ga ik van uit.

  5. (Red.) Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd.

  6. Patent is van 2012 en waarom zou dan nu blijken dat ze werken aan een camerasysteem? Was dat dan niet al geweest, zijn nu 6 jaar verder.

  7. Ik gok dat hij dan minimaal zo’n 349,- word, 1080p heeft, online in je iCloud opgeslagen kan worden waardoor nog 3/10,- per maand kost.
    En 1,5 jaar later komt er een 4K die amazing beeld geeft 🤠.
    Of ik hem dan koop: gok t niet

  8. Er zijn al zoveel fabrikanten die een bewakingscamera als bijprodukt op de markt hebben gebracht. En toch zijn ze het allemaal net niet. Commercieel is het voor hen natuurlijk interessant.
    Maar een bewakingscamera systeem is echt een specialisme. Ik denk dat Apple vast iets leuks gaat maken met een verdien model voor hen eraan zoals betaalde cloud opslag. Maar ik zou zelf liever een cctv systeem kopen van een gesoecialiseerde cctv fabrikant zoals Dahua, Hiksvision, Axis of Sony.

  9. Zou alleen interesse hebben als de camera draaibaar is ipv een vaste camera met één positie in beeld en graag ook een slimme camera.

  10. Volgend jaar op de Amerikaanse markt. Na een superspannende uitrol van hooguit twee landen per jaar is de verwachting dat het apparaat in 2030 in Nederland te verkrijgen is….
    Hoe is het met ApplePay in NL?

  11. Wie interesse heeft kan maar beter alvast flink gaan sparen. Het zal ongetwijfeld weer een veelvoud gaan kosten van huidige systemen van derden.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.