Reacties voor: ‘Apple bestelt steeds minder onderdelen bij Samsung’

Apple zou steeds minder onderdelen bij Samsung bestellen. Op deze manier hoopt Apple op verschillende fabrikanten te vertrouwen.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 8 reacties

  1. of het zou moeten zijn, dat apple verwacht van minder iPhones te verkopen, dat ze daarom minder onderdelen bestellen. Met het huidige aanbod aan smartphone’s kunnen ze toch deze aantallen niet blijven halen ?

  2. nou ik denk dat veel mensen aan het wachten zijn op iphone 5 dus denk dat er wel een lange wachtrij komt

  3. Ik wacht wel tot volgend jaar als mijn abo is afgelopen.
    Dan zal de wachtrij wel weg zijn en heb ik eentje waar de kinderziektes al uit zijn.

  4. Een keer moet de bom vallen tussen de twee kemphanen natuurlijk.. Dat kan niet uitblijven..En daar zal echt al wel rekening mee gehouden worden binnen de gelederen van Apple en Samsung..We wachten het af en ben blij dat ik me daar niet mee bezig hoef te houden..Op naar 12 september…

  5. Met zoveel uitval in de kritieke productie van schermpjes heeft Apple elke supplier nodig.
    Ook Samsung. Samsung daarentegen verdient er meer aan als ze die in hun eigen Galaxy lijn stoppen. Maar als die op veel plaatsen verboden wordt weer niet. Ziedaar de dodelijke omhelzing van 2 giganten.

  6. Of, in plats van 16gb is 32gb de nieuwe standaard en heeft apple minder chips nodig…

  7. Ben benieuwd of ook meespeelt dat als Apple zijn belangrijkste concurrent zijn spullen laat maken, die concurrent wel heeeel makkelijk ideeen op kan doen?

  8. Apple gaat voortaan gewoon bij een andere fabrikant chips en dergelijke bestellen. Eigen schuld van samsung, nu zullen zij flink minder omzet hebben.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.