Reacties voor: ‘Apple bestelt minder iPhones wegens slechte vooruitzichten wereldeconomie’

Vanwege de negatieve vooruitzichten voor de wereldeconomie bestelt Apple minder toestellen en componenten voor de nieuwe iPhone dan eerder werd gemeld.
Michel Lusthof -

Reacties: 11 reacties

  1. Tja dan zouden ze de telefoons is goedkoper moeten maken inplaats van €599, naar €345 🙂

  2. of willen weer tekorten voor de hype creeren.

  3. Origineel geplaatst door merijntjuh
    Tja dan zouden ze de telefoons is goedkoper moeten maken inplaats van €599, naar €345

    Waarom? Ze verkopen nogal goed bij deze prijs en ze worden beperkt door produktiecapaciteit, dus prijsverlaging zou alleen maar minder winst opleveren.
    Dat zou dom zijn.
    En het is niet dat de echte concurrentie veel goedkoper is. De topmodellen van Samsung of HTC kosten nagenoeg hetzelfde…

    Ik denk eerder dat dit artikel verwijst naar iPhone 4 orders. Die zullen inderdaad wel afnemen als ze een iPhone 5/4s/xx gaan introduceren…

  4. @merijntjuh: Hoezo, heb je dat op je spaarreking staan? Wat een opmerking.. Dikke kortigen geven is goed voor de economie? Dan laat je je juist kennen als bedrijf en laat je merken dat het slecht gaat. Dan hebben aandeelhouders geen trek meer in jouw als bedrijf hoor 😉

  5. Als de iPhone 5 maar bij mij komt vind ik het best 🙂

  6. Jammer want ik hoop nu wel dat als de iphone5 uitkomt ik hem nu wel eens onmiddellijk kan kopen en niet weer eens een half jaar moet wachten om hem te kunnen bemachtigen.

  7. Ik heb in april 2009 de fout gemaakt door 1 maand voor de aankondiging van de 3GS de 3G te bestellen, dus ik zit al sinds april van dit jaar te wachten op de iPhone 5.

    Die toen niet aangekondigd werd. Gaat lekker zo.

  8. @RDG: Ik ook! Ik baalde destijds erg toen de 3GS een maand later kwam. Zit nu met smart op de iPhone 5 te wachten. Maar eerlijk is eerlijk de 3G was wel een top toestel want doet het nog goed 🙂

  9. Ik was aanvankelijk van plan mijn i-150 abonnement te verlengen bij het uitkomen van de iPhone 5. Maar na de laatste wijzingingen van dit abonnement bij T- mobile is dit van de baan. Dus ze hoeven er 1 minder te maken, inderdaad.

  10. @Ed: Ja, hij doet het nog fantastisch, alleen mis ik multitasking als de neten en de TomTom applicatie werkt voor geen meter.

    Dit is ook zo’n Murphy’s law situatie, waar als je nu de iPhone 4 bestelt de iPhone 5 geweldig wordt, en als je wacht wordt het een matige upgrade t.o.v. de 4. Hoe dan ook, ik wacht op iOS 5 voordat ik de keuze maak tussen de 4 en de 5.

  11. @merijntjuh: Hoe dom kan je zijn.
    Dan krijg je dezelfde klachten waar de Android-forums vol mee staan.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.